2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sen yapıyorsun diye rahatlar belkide
Ben bekarken çok yapardım pasta börek filan misafirlere
Ama evlenince çalış akşam gel anca yemek temizlik derken baya elimi çektim öyle şeylerden

Bebiş artık 1 kiloyu geçmiş maşalllah
Ne güzel şekerinde güzel çıkmış darısı bana
Yarın alacağım sonucumu
Ama cidden biraz kiloya dikkat et

kuzum daha emzirme sütyeni almadım.
ben en son almayı düşünüyorum.
belki doğuma kadar daha şişerim belli olmaz.
ona göre dener bakarım bende bilmiyorum.

Ben ilk kizimsa hic kullanamamistim. Daha cok yarim atlet, spordu sutyeni tarzi rahat seyler kullanmistim. Hele ilk aylar gogus yarasindan hic birsey giyemiyordum, hatta bir kac tshirtume kiyip gogus ucuna gelen kisimlari yuvarlakca kesmistim ki degmesin gogus ucuna kiyafet diye. Evde Afrika yerlileri gibi geziyordum.

Bize doktorumuz bu bel desteklerini onermemisti, bebek pusetlerinin ice dogru olan yapisi bebek omurga sagligi icin en faydali sekilde tasarlanmistir, anne karnindaki pozisyonlarina da en yakin sekli demisti. Ben de kullanmamistim o yuzden.

O zaman hastane külotu alacağız
Peki önünda markası filan önemli

Ben hic sevmemistim. Hasta bezi kullandim ilk gun, hani su kulot gibi giyilen yetiskin bezleri, sonra da mesane pedi mi deniyor, normal pedlerden daha uzun daha kalin birsey, bir iki gun de onu kullandim, sonra da normal ped kullandim.

aynen canım SEPTEMBER LOVE
gerçekten hamurişi tüketmiyorum
ama aşırı meyvadan sanırım
özellikle ayva ve muz çok yiyorum
midemi genişlettim habire tıkınıyorum meyve (doktor duyunca yine kızdı :> günde bir adet ye canının istedğini dedi)
şimdi meyva suyuda sıkamıcam zııırrrt pırt :>
ama şekerim iyi çıktı
süt çok içiyorum
yoğurt çok yiyorum
yumurta çooooook

gerçekten abur cubur olsun zararlı hiçbirşey ağzıma sokmuyorum
bir de tüm kan değerlerim çok iyi
üstüne birde kan ilacı ve omega içince
sanırım depoladım herşeyi kalori olarak toplanıyor vucütta hoooop kilo
zaten şimde ilaçlar kilo yapıyor sana dedi günaşırı içeceğim

dediğin gibi dikkat edeceğim yoksa normal doğum olamazmış

:/

Darısı başımıza bizim bebiklerde şöyle 1 kiloyu geçse :)

İnşallah kuZumm Benim ki kilolu bir Bebek değil sanki
Doktorum şükür haftasıyla uyumlu diyor
En ama en önemlisi haftası ile uyumlu olmasın
Hepimizin bebekleri haftasında gitsin tabii... erken doğum riski olunca 1 kg ı geçmesi önemli omdan hevesle bekliyoorum kilosunu :)

Bize doktorumuz bu bel desteklerini onermemisti, bebek pusetlerinin ice dogru olan yapisi bebek omurga sagligi icin en faydali sekilde tasarlanmistir, anne karnindaki pozisyonlarina da en yakin sekli demisti. Ben de kullanmamistim o yuzden
yeni dogan haliyle acayip iki buklum oluyor. Anne karninin icinde cok yumusak ortamda, bizim ana kucaginin ici acayip sert 2 aylik faan olana kadar cok sikintiliydi. Bence cok da anatomik llarak rahat bir pozisyonda degildi. Oturur gibi bir pozisyon cunku. Bel kaslari gelismediginden saga veya sola kivriliyordu cocugum. Biraz daha arastirayim ben bu konuyu. Aldigim destekte zaten yeni dogan yastik destek kismi cikarilip sadece kilif olarak kullanilabiliyor.

İnsallah hayırlısıyla sağlıkla tutar cam 6 yıl sebepsiz infertiliteyle mücadele ettim çok zor Rabbim tez zamanda güldürsün alanında inşallah ama emin olsun ki vakti gelince mucize gibi oluyor

Cnm o kadar çok mu kişi gelir ki ay ne uğraşan bize toplasan on kişi onlarda veririz kuru pastayı tamam yemeyeli geliyorlar gözaydına mı

Cnm o kadar çok mu kişi gelir ki ay ne uğraşan bize toplasan on kişi onlarda veririz kuru pastayı tamam yemeyeli geliyorlar gözaydına mı
Evet bence de kuru pastayla idare etmek lazim.
Ama kuzenlerim falan 2 saatlik mesafeden gelecekler mesela. Herkese kuru pasta olmaz yani. Onunki de oyle bir sey olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…