- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Sen yapıyorsun diye rahatlar belkideSEPTEMBER LOVE benim kaynana hazirci.Senin gibi kaynanam yok o yuzden hersey bana bakiyo.
Yer yedigi gibide piiiirrrrrrrr gider daha tabagi onunden kalkmadan
Gorumceler yine oyle.Daha derlerki fazla varsa goturelim derler mutfakta pasta borek paylasirlar
Bebiş artık 1 kiloyu geçmiş maşalllahiyi akşamlar hanımlar nasılsınız bakalım
bgn şeker yüklememi oldum
sabah aç verdim (79 çıktı)
sonra 75lik glukoz içtim
1 saat sonra verdim (140 fırlamış)
1saat sonra tekrar verdim (106 a düşmüş inüsülün hormonum güzel çalışmış :>)
doktor herşey normal dedi
idrar tahlilide verdim hafif enfeksiyon çıktı ama olabiliyormuş
bizim bızzzdık yine tam göstermedi yüzünü :> doğurcaz artık yaaaa :>
kilosu 1006
boyu 32 çıktı maşallah
herşey yolunda Allaha şükür tabi doktor kilolara çok kızdı gerçekten ne yesem yarıyor modumdayım :>
kilo almak neymiş bu yaşımda öğrendim
60 dan 70 olmuştum
ne güzel 68 e indim diye sevindim geçen hafta
bgn 74 çıktım
doktor şooookkkkooooooooşşşş
bende mahcup kafamı eğdim :> yerime geçtim uslu uslu
halbuki daha ödemlik yerimde yok ki
sizlerden naber
artıkın bol alışverişli zamanlar bizleri bekler :>
gerçi ben hallettim o işleri ama içimden alışverişin dibine vurmak geliyor:>
aa bu arada iki hafta sonra kan uyuşmazlığı iğnesi olmaya gideceğim onuda yaptıralım hayırlısıyla
ben-
eşim+
kuzum daha emzirme sütyeni almadım.
ben en son almayı düşünüyorum.
belki doğuma kadar daha şişerim belli olmaz.
ona göre dener bakarım bende bilmiyorum.
Şeker yüklemesi daha yaptırmadım. Biraz önce bir paket çikolata yedim, çok tatlıydı, o sayılır mı?
Bu da öneriliyor. Bir arkadaşımda aynısını gördüm. Benim aldığım biraz farklı. Aynı zamanda kılıf. Sordum çalışanlara yeni doğandan itibaren kullanılır dediler.
Geçen gün doğumdan sonra eve dönüşte kaza geçirip uyluk kemiği kırılan bebeği okuyunca çok etkilendim. yeni doğandan itibaren mutlaka araba koltuğu şart.
O zaman hastane külotu alacağız
Peki önünda markası filan önemli
Darısı başımıza bizim bebiklerde şöyle 1 kiloyu geçse :)aynen canımSEPTEMBER LOVE
gerçekten hamurişi tüketmiyorum
ama aşırı meyvadan sanırım
özellikle ayva ve muz çok yiyorum
midemi genişlettim habire tıkınıyorum meyve (doktor duyunca yine kızdı :> günde bir adet ye canının istedğini dedi)
şimdi meyva suyuda sıkamıcam zııırrrt pırt :>
ama şekerim iyi çıktı
süt çok içiyorum
yoğurt çok yiyorum
yumurta çooooook
gerçekten abur cubur olsun zararlı hiçbirşey ağzıma sokmuyorum
bir de tüm kan değerlerim çok iyi
üstüne birde kan ilacı ve omega içince
sanırım depoladım herşeyi kalori olarak toplanıyor vucütta hoooop kilo
zaten şimde ilaçlar kilo yapıyor sana dedi günaşırı içeceğim
dediğin gibi dikkat edeceğim yoksa normal doğum olamazmış
:/
Darısı başımıza bizim bebiklerde şöyle 1 kiloyu geçse :)
Aminnnn... aralık ortasında gideceğim 1 kiloyu geçmiş olsa iyi olurgeçmiştir belki kuzucum bir sonraki randevuda kocccaaaman bir bebek görürsün :>
İnşallah kuZumm Benim ki kilolu bir Bebek değil sankiDarısı başımıza bizim bebiklerde şöyle 1 kiloyu geçse :)
Hepimizin bebekleri haftasında gitsin tabii... erken doğum riski olunca 1 kg ı geçmesi önemli omdan hevesle bekliyoorum kilosunu :)İnşallah kuZumm Benim ki kilolu bir Bebek değil sanki
Doktorum şükür haftasıyla uyumlu diyor
En ama en önemlisi haftası ile uyumlu olmasın
Ben bundan almadim hic. Ama alinabilir diyorum ya sart degil. Cok sık degismek gerek sadece normal adet kanamasinin 10 kati falandi cunkugeronimo_s bu galiba dimi
yeni dogan haliyle acayip iki buklum oluyor. Anne karninin icinde cok yumusak ortamda, bizim ana kucaginin ici acayip sert 2 aylik faan olana kadar cok sikintiliydi. Bence cok da anatomik llarak rahat bir pozisyonda degildi. Oturur gibi bir pozisyon cunku. Bel kaslari gelismediginden saga veya sola kivriliyordu cocugum. Biraz daha arastirayim ben bu konuyu. Aldigim destekte zaten yeni dogan yastik destek kismi cikarilip sadece kilif olarak kullanilabiliyor.Bize doktorumuz bu bel desteklerini onermemisti, bebek pusetlerinin ice dogru olan yapisi bebek omurga sagligi icin en faydali sekilde tasarlanmistir, anne karnindaki pozisyonlarina da en yakin sekli demisti. Ben de kullanmamistim o yuzden
Ah ah kuzum hayırlısıyla 34 haftayı bulsakHepimizin bebekleri haftasında gitsin tabii... erken doğum riski olunca 1 kg ı geçmesi önemli omdan hevesle bekliyoorum kilosunu :)
Ah ah kuzum hayırlısıyla 34 haftayı bulsakHepimizin bebekleri haftasında gitsin tabii... erken doğum riski olunca 1 kg ı geçmesi önemli omdan hevesle bekliyoorum kilosunu :)
İnşallah canım bari bundan sonra rahat etsem ve rahat ettirsemsenle birlikte en çok üzülen anneciğin ondan öyle geliyordur ona da, ama epey yol ilerledik inşallah kolay doğumlarla kavuşuruz bebişlerimize
İnsallah hayırlısıyla sağlıkla tutar cam 6 yıl sebepsiz infertiliteyle mücadele ettim çok zor Rabbim tez zamanda güldürsün alanında inşallah ama emin olsun ki vakti gelince mucize gibi oluyoro zamanlar da 1. denemeyi yapmış maalesef tutmamıştı canım, çok üzülmüştüm bende.
1 tane düşüğü oldu ondan sonrasında gebelik olmadı, sebepsiz infertelite deniyor olmaması için sebep yok ama maalesef olmuyor. yaştan dolayı da beklemek istemiyor o yüzden 2. denemeyi yapacaklar
Cnm o kadar çok mu kişi gelir ki ay ne uğraşan bize toplasan on kişi onlarda veririz kuru pastayı tamam yemeyeli geliyorlar gözaydına mıYaprak saricam
Lokmalik acma poaca yapicam
Katmer yapicam
Manti yapicam
Bunlarin haricinde servis tabagi buyuklugunde yufka yapicam hemen hazir oluyo iki dakkada kasarli sucuklu gozleme yapiyorum ani misafire iyi oluyo
Dahada dusunuyorum neler yapabilirim diye
Evet bence de kuru pastayla idare etmek lazim.Cnm o kadar çok mu kişi gelir ki ay ne uğraşan bize toplasan on kişi onlarda veririz kuru pastayı tamam yemeyeli geliyorlar gözaydına mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?