2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gebelikte hemoraidle karşılaşan var mı hayatım boyunca hiç yaşamadım nasıl bişey olduğunu bilmiyorum ama bi kaç gündür bi tuhaflık var bi ağrı sızı yokta bi tuhaflık var o kısma da baskı yapıyor mu acaba bebek ?

İnsallah hayırlısıyla sağlıkla tutar cam 6 yıl sebepsiz infertiliteyle mücadele ettim çok zor Rabbim tez zamanda güldürsün alanında inşallah ama emin olsun ki vakti gelince mucize gibi oluyor
inşallah canım onlarda 6 senelik evli , 3 senedir düşünüyorlar, ha diyince olur sandılar olmayınca da panikle doktor doktor gezdiler. 1 düşüğü oldu, demekki hamile kalabiliyor diye inan ona bile sevindik.
ben sırf ablamın çabasını gördüğüm için hiç korunmadım, rabbim nasip etti, ona da edecek inşallah.

ah inşallah canım, bu şekilde duyduklarımız bile o kadar umut oluyor ki bizlere

Görumceminde sebepsiz infertelite kontrollerde hersey normal gorunuyo ama 10 senelik evli olmadi ilk kez denicek o da 37 yasinda bebisler cifter cifter gelir insallah
inşallah canım, ablam Allahım Yağdır başıma diyor ablamda 35 yaşında.
bazen düşünüyorum maddi ,manevi benden daha hazır ama Allahın vardır bir hikmeti. ikisininde olur inşallah

bazen yapabiliyormuş, dışarda herhangi birşey varmı ?

Cnm o kadar çok mu kişi gelir ki ay ne uğraşan bize toplasan on kişi onlarda veririz kuru pastayı tamam yemeyeli geliyorlar gözaydına mı
Aliskanlik mi diyim kendimize eziyetmi diyim bilmiyom
Esimin arkadaslari esleriyle gelir komsular gelir akrabalar gelir cocuklarin okul arkadaslarinin anneleri gelir

Günaydın uykusuz anneler
günaydın canım, ben ki hiç geceleri uykusu bölünmeyen, başımı yastığı koyduğu gibi uyuyan, sabah öylece kalkandım. şimdi ya wcye kalkıyorum en az 4 kez, ya sağa sola dönerken ahlayıp , inleyip uyanıyorum.o değil eşimi de hep huzursuz ediyorum. Bebiş gelmeden yatakları ayırıcaz sanırım

Sonunda görebildik göbişteki bebişi ama hep seni hep tombul hayal etmiştim
Bide senin dinlenmen gerekli değil mi
Okula mecbur gidiyorsun TmAm da
Çok yorma kendini
O kadar sey hazirlicam diyince sisko sandin dimeeee :))
Bebegin asagida oldugu ne kadar belli degil mi gobis asagida :/

bazen yapabiliyormuş, dışarda herhangi birşey varmı ?
aynen canım kabarıklık var değişik. ama hemoroid içte de olurmuş bi dışta değil içte bişi yok heralde bi ağrım da yok şükür. ama ne o olan şey bilemedim annem belki baskıdandır dedi oraya baskı yaptığını bilmiyordum

Aliskanlik mi diyim kendimize eziyetmi diyim bilmiyom
Esimin arkadaslari esleriyle gelir komsular gelir akrabalar gelir cocuklarin okul arkadaslarinin anneleri gelir
bende misafir ağırlamayı severim, her gelene tatlısı, tuzlusu salatası yaparım. ama baktım eşimin tarafında o adet çokta yok.Bebek görmeye gittiğimiz yerde kuru pasta ikram ettiler self servis zaten almaya utandıkdiğer kuzenide abartmıyorum 1 haftalık 3,5 sarma ve adını bilmediğim ilk defa gördüğüm sanırım hazır alınıp şerbetlenen bi tatlıydı ikram etti.bebek görmede zaten birşey beklemem ama diğer gittiğim yerdeki çok koymuştu. onlar bana oturmaya geleceğini söylemişti iş çıkışı koştur koştur 5 çeşit yaptım, 8 de beklerken 11 de geldiler. pikniğe gitmişler hamileliğin ilk dönemiydi öyle ifrit olmuştum. artık bende yormam, hazır börek hazır kurabiye

Kanepede yatir
Iki kurtlu fistiga kandiginida unutmafim

eğer son dönemde kabızlık çektiysen ondan olabilir,zeytinyağı varsa onunla hafif kompres yapabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…