2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yorma demedi mi doktor kendini ne ugrasıyorsun boyle seylerle...
Ben dusunuyorum da o yogunlukta o telasta insanlara birseyler vermeyi akıl bile edemem sanırım..

Ayrıca ne guzelsin masallahhh 3. cocuk ve nazar degmesin darısı basımıza

Hiç uğraşmam ben de kuZum
Tabi ki yapılır bir kaç şey
Hazır tatlı tuzlu kurabiye bi de börek yeter

Hiç uğraşmam ben de kuZum
Tabi ki yapılır bir kaç şey
Hazır tatlı tuzlu kurabiye bi de börek yeter
eşim beni gazlıyor sağolsun, sen best gelinsin diye veriyor gazıgittiğimiz kuzenlerden sonra ben best değil amele gelinmişim diyorumbukadar bestlik yeter son günlerde markette pastahanede ne kadar kurabiye varsa stok yaptırcam sana dedim

Günaydın canım benimde icimden hep sanki nisani bulacak nerdeyse diyor
gecen yıl arkadasımın oglu 41+3 te dogdu..
gorumcemin oglu 3 yasında 41+5 te dogmus..
Normal Doğum olunca tabi ki olabilir :))
Nisan annesi ollabilirsin
Ben sezeryan istediğim için şubat annesi olabilirim

SEPTEMBER LOVE dr umla konuşmadık henuz ama şayet bizimki vaktini beklerse bende şubatta olacağım sezeryanımı Düşününce 3 aydan az kaldı neredeyse sonra gelsin mis kahveler, deniz ürünleri, dışarıda çıkabileceğim

Sana çok gelen giden olmaz zaten
Börek poğaça konuştuk ya Canım çekti heee
Şeker sonucunu öğrenmeden hemen sipariş verdim yiyeyim diye :)
Güzel bir sabah kahvaltısı yapayım diye

Allah ın izniyle bekleyecekler vakitlerini
Bi şey söyleyim mi
Benim evim Beylerbeyi’ne sahile 5 dk
Beylerbeyi’nde ki balıkçıları öyle özledim ki
15 gün de bir gider deniz ürünleriyle buluşurduk
Artık kızlarımızla gideriz inşallah:)

BENİMDE ARALIKTA TAŞINMA OLAYIM ÇIKTI NASIL OLACAK HİÇ BİLMİYORUM VALLA SIĞAMADIK EVE KÜÇÜCÜK BEŞİĞİ BİLE KOYCAK YER BULAMADIK EN İYİİSİ 3+1 E ÇIKALIM DEDİK AMA BU HALDE NASIL TAŞINCAZ FENA DERT OLDU

Valla çok güZel yerde oturuyorsun. Ben yıllarca acıbademde oturdum tam cadde hatunuydum, kadıköy rıhtıma inmediğim bir hafta olmazdı, çengelköy denizyıldızı da favori restoranlarımdandı. Sonra iş yüzünden tuzla ya kadar savruldum. Kısmetse doğum sonrası bulacağım iş daha merkezi olur, eşimide bu taraftan kurtardık mı çok istiyoruz bostancıdan öteye dönmeyi

Evett karınlar büyüdükçe zorlar baya ama boşver allah başka dert vermesin sağlığın yerinde olsun şirketler zaten çoğu şeyi hallediyor. Sende kalanını yavaş yavaş halledersin

Evett karınlar büyüdükçe zorlar baya ama boşver allah başka dert vermesin sağlığın yerinde olsun şirketler zaten çoğu şeyi hallediyor. Sende kalanını yavaş yavaş halledersin
ÖYLE CANIM HAKLISIN DA SANIRIM TAŞINANA KADAR DERT OLMAYA DEVAM EDECEK TAKINTILIYIM AZ HEP ÖYLE OLUO :)

termoslumu ne diyorlardışöyle güzel bi indirim yakalasakta alsak gönlümüzce
Eşimim bi çantacı tanıdığı varmış sabah onla karşılaşmış adam anne çantası var bend biberon koymalı filan demiş
Eşimde sabah bana söyledi
Beğenirsek sana da alırız orda işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…