fındık fıstık ooof sensin fıstık ooofKanepede yatir
Iki kurtlu fistiga kandiginida unutmafim
deneyeyim canım teşekkür ederim korkarım bide öyle şeyden inşallah bide o çıkmaz başıma.eğer son dönemde kabızlık çektiysen ondan olabilir,zeytinyağı varsa onunla hafif kompres yapabilirsin canım
deneyeyim canım teşekkür ederim korkarım bide öyle şeyden inşallah bide o çıkmaz başıma.eğer son dönemde kabızlık çektiysen ondan olabilir,zeytinyağı varsa onunla hafif kompres yapabilirsin canım
Yaprak saricam
Lokmalik acma poaca yapicam
Katmer yapicam
Manti yapicam
Bunlarin haricinde servis tabagi buyuklugunde yufka yapicam hemen hazir oluyo iki dakkada kasarli sucuklu gozleme yapiyorum ani misafire iyi oluyo
Dahada dusunuyorum neler yapabilirim diye
Evet kuZumm o yüzden direk yazdımO kadar sey hazirlicam diyince sisko sandin dimeeee :))
Bebegin asagida oldugu ne kadar belli degil mi gobis asagida :/
Günaydın canım benimde icimden hep sanki nisani bulacak nerdeyse diyorGünaydın mart anaları
Acaba aramızda kimler şubat annesi olacak
Ben şubat anası olabilirim
Hiç uğraşmam ben de kuZumbende misafir ağırlamayı severim, her gelene tatlısı, tuzlusu salatası yaparım. ama baktım eşimin tarafında o adet çokta yok.Bebek görmeye gittiğimiz yerde kuru pasta ikram ettiler self servis zaten almaya utandıkdiğer kuzenide abartmıyorum 1 haftalık 3,5 sarma ve adını bilmediğim ilk defa gördüğüm sanırım hazır alınıp şerbetlenen bi tatlıydı ikram etti.bebek görmede zaten birşey beklemem ama diğer gittiğim yerdeki çok koymuştu. onlar bana oturmaya geleceğini söylemişti iş çıkışı koştur koştur 5 çeşit yaptım, 8 de beklerken 11 de geldiler. pikniğe gitmişler hamileliğin ilk dönemiydi öyle ifrit olmuştum. artık bende yormam, hazır börek hazır kurabiye
Kıss ne diyeceğimfındık fıstık ooof sensin fıstık ooofbize lazım ooof ,yorgan yastık ooof
eşim beni gazlıyor sağolsun, sen best gelinsin diye veriyor gazıHiç uğraşmam ben de kuZum
Tabi ki yapılır bir kaç şey
Hazır tatlı tuzlu kurabiye bi de börek yeter
termoslumu ne diyorlardıKıss ne diyeceğim
Anne çantasında ki biberon koyma yerinin sıcak tutma özeliği olmalı
Sabah Sabah aklıma gelene bak :)
Normal Doğum olunca tabi ki olabilir :))Günaydın canım benimde icimden hep sanki nisani bulacak nerdeyse diyor
gecen yıl arkadasımın oglu 41+3 te dogdu..
gorumcemin oglu 3 yasında 41+5 te dogmus..
Sana çok gelen giden olmaz zateneşim beni gazlıyor sağolsun, sen best gelinsin diye veriyor gazıgittiğimiz kuzenlerden sonra ben best değil amele gelinmişim diyorum bukadar bestlik yeter son günlerde markette pastahanede ne kadar kurabiye varsa stok yaptırcam sana dedim
Allah ın izniyle bekleyecekler vakitleriniSEPTEMBER LOVE dr umla konuşmadık henuz ama şayet bizimki vaktini beklerse bende şubatta olacağım sezeryanımı Düşününce 3 aydan az kaldı neredeyse sonra gelsin mis kahveler, deniz ürünleri, dışarıda çıkabileceğim
Valla çok güZel yerde oturuyorsun. Ben yıllarca acıbademde oturdum tam cadde hatunuydum, kadıköy rıhtıma inmediğim bir hafta olmazdı, çengelköy denizyıldızı da favori restoranlarımdandı. Sonra iş yüzünden tuzla ya kadar savruldum. Kısmetse doğum sonrası bulacağım iş daha merkezi olur, eşimide bu taraftan kurtardık mı çok istiyoruz bostancıdan öteye dönmeyiAllah ın izniyle bekleyecekler vakitlerini
Bi şey söyleyim mi
Benim evim Beylerbeyi’ne sahile 5 dk
Beylerbeyi’nde ki balıkçıları öyle özled ki
15 gün de bir gider deniz ürünleriyle buluşurduk
Artık kızlarımızla gideriz inşallah:)
Normal istiyorum ama ne nasip olacak bakalım canım hayırlısı :)Normal Doğum olunca tabi ki olabilir :))
Nisan annesi ollabilirsin
Ben sezeryan istediğim için şubat annesi olabilirim
Evett karınlar büyüdükçe zorlar baya ama boşver allah başka dert vermesin sağlığın yerinde olsun şirketler zaten çoğu şeyi hallediyor. Sende kalanını yavaş yavaş halledersinBENİMDE ARALIKTA TAŞINMA OLAYIM ÇIKTI NASIL OLACAK HİÇ BİLMİYORUM VALLA SIĞAMADIK EVE KÜÇÜCÜK BEŞİĞİ BİLE KOYCAK YER BULAMADIK EN İYİİSİ 3+1 E ÇIKALIM DEDİK AMA BU HALDE NASIL TAŞINCAZ FENA DERT OLDU
ÖYLE CANIM HAKLISIN DA SANIRIM TAŞINANA KADAR DERT OLMAYA DEVAM EDECEK TAKINTILIYIM AZ HEP ÖYLE OLUO :)Evett karınlar büyüdükçe zorlar baya ama boşver allah başka dert vermesin sağlığın yerinde olsun şirketler zaten çoğu şeyi hallediyor. Sende kalanını yavaş yavaş halledersin
Eşimim bi çantacı tanıdığı varmış sabah onla karşılaşmış adam anne çantası var bend biberon koymalı filan demiştermoslumu ne diyorlardışöyle güzel bi indirim yakalasakta alsak gönlümüzce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?