KuZumm sonucumu almadım
Yarın sabah arayıp öğreneceğim inşallah
Ondan yazmadım sana da
Sen nasılsın
Valla çok güZel yerde oturuyorsun. Ben yıllarca acıbademde oturdum tam cadde hatunuydum, kadıköy rıhtıma inmediğim bir hafta olmazdı, çengelköy denizyıldızı da favori restoranlarımdandı. Sonra iş yüzünden tuzla ya kadar savruldum. Kısmetse doğum sonrası bulacağım iş daha merkezi olur, eşimide bu taraftan kurtardık mı çok istiyoruz bostancıdan öteye dönmeyi
acıbademden tuzlaya gidince bir süre çok tuhaf gelmiştir sana kuZumValla çok güZel yerde oturuyorsun. Ben yıllarca acıbademde oturdum tam cadde hatunuydum, kadıköy rıhtıma inmediğim bir hafta olmazdı, çengelköy denizyıldızı da favori restoranlarımdandı. Sonra iş yüzünden tuzla ya kadar savruldum. Kısmetse doğum sonrası bulacağım iş daha merkezi olur, eşimide bu taraftan kurtardık mı çok istiyoruz bostancıdan öteye dönmeyi
Haber beklıyorum kuZum inşallah şeker çıkmaz bidesonucunu mutlaka yaz inşallah normal çıkacak.
ben iyiyim şükür ama uykusuzluk çok.
şimdiden uyuyamamaya başladım.
bebiş için hediye versin almayın madem tanıdıkEşimim bi çantacı tanıdığı varmış sabah onla karşılaşmış adam anne çantası var bend biberon koymalı filan demiş
Eşimde sabah bana söyledi
Beğenirsek sana da alırız orda işte
Antep sana iyi gelmedi gelmediGünaydın kızlar
Nasıl becerdim bilmiyorum tekrar hasta oldum
Daha iyileşeli birkaç gün olmuştu
Boğazım fena yine
Bi rahat etmeyeyim zaten
Yok bee en çok 10 tl indirim yapar :)bebiş için hediye versin almayın madem tanıdık
Sezeryan olursa kesin subat annesi olursun cunku 38 39 hafta gibi yapiyolar sezeryani genelde normal olursada subat olabilirsin benim oglum 10 gun once normal dogumla dogmustuGünaydın mart anaları
Acaba aramızda kimler şubat annesi olacak
Ben şubat anası olabilirim
Ne zaman taşınacaksınız aralıkta taşın bari daÖYLE CANIM HAKLISIN DA SANIRIM TAŞINANA KADAR DERT OLMAYA DEVAM EDECEK TAKINTILIYIM AZ HEP ÖYLE OLUO :)
Evet bende onu düşündüm o yüzden Allah nasip ederse 38 hafta subat ortası oluyorSezeryan olursa kesin subat annesi olursun cunku 38 39 hafta gibi yapiyolar sezeryani genelde normal olursada subat olabilirsin benim oglum 10 gun once normal dogumla dogmustu
Insallah canim hazirliklari hic gozunde buyutme zaten odasi gelince kiyafetlerini yikar utuler yerlestirirsin bi de hastane cantani hazirla tamamdir isteEvet bende onu düşündüm o yüzden Allah nasip ederse 38 hafta subat ortası oluyor
Ocak ayında hazırlıklar bitmiş olmalı
Yaaa evet burasınında ayrı güzelliği var alıştık artık ama insan özlüyor eski günleri deacıbademden tuzlaya gidince bir süre çok tuhaf gelmiştir sana kuZum
Ama tuzla da çok güzel
Ve angel balık yemeye mutlaka gitmişindir :))
Tuzla Mercan da sahilde gece sandalyelerimizi alıp çok oturmuşluğumuz vardır
aralık ortası toplanmaya başlıcaz canım ev için bu hafta sonu konuşmaya gitcez . kontrat 1 ocak bitio.Ne zaman taşınacaksınız aralıkta taşın bari da
Ocak kadar da yerleşir hazırlanırsın
Kayınvalidem beraber yapacağız bide abimim Eşide yardım edecekInsallah canim hazirliklari hic gozunde buyutme zaten odasi gelince kiyafetlerini yikar utuler yerlestirirsin bi de hastane cantani hazirla tamamdir iste
Canım senle konuşmuştuk little baby çantadan aldım ben 125 tl n11den. Baktım indirim olacağı filan yok hatta zam bile gelebilir aklımda duracağına alayım dedimKıss ne diyeceğim
Anne çantasında ki biberon koyma yerinin sıcak tutma özeliği olmalı
Sabah Sabah aklıma gelene bak :)
Hiç gittin mi bilmıyorum ama babam tuzla paZarına bayılır mesela paZar günleri olurYaaa evet burasınında ayrı güzelliği var alıştık artık ama insan özlüyor eski günleri de
İyi günlerde kullan Canım benimCanım senle konuşmuştuk little baby çantadan aldım ben 125 tl n11den. Baktım indirim olacağı filan yok hatta zam bile gelebilir aklımda duracağına alayım dedim10 tl indirim kuponum vardı zamanı doluyordu onu kullandım 115 lira ödedim. Fotoğraf gönderebilirim istersen
İşten fırsat bulursam hiç değilse ayda bir iki kez gidiyordum. Ama gebelikle çok daha nadir oldu. Keyifli pazar :)Hiç gittin mi bilmıyorum ama babam tuzla paZarına bayılır mesela paZar günleri olur
Annecimle babam fırsat buldukça gider hem köfte yerlerdi hem de paZara uğrayıp tazecik sebze meyve alırlardı
Sağol canım inş.. Tabi eve gidince çekeyim burda paylaşayım. Almayı düşünen herkes için fikir olur hem. Ben arkadaşımda görüp çok beğenmiştim. Kapasitesi, bölmeleri, kumaş kalitesi, duruşu çok iyi kullanışlı. Kendisi de memnun. Ben de çok sevdim çantayı.İyi günlerde kullan Canım benim
Çok iyi yapmışsın almakla ben alana kadar zam gelecek kesin
KuZum zahmet olmazsa resim atar mısın
İç ve dış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?