2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa ben kitikate relax çantaları beğendim. Ama niye beğendim bilemedim. Çok tarzımda değil. Ama bir şekilde hoşuma gitti. Kararsız kaldım bende. Öncesinde bir tane nike alıp geçmeyi planlıyordum

acıbademden tuzlaya gidince bir süre çok tuhaf gelmiştir sana kuZum
Ama tuzla da çok güzel
Ve angel balık yemeye mutlaka gitmişindir :))
Tuzla Mercan da sahilde gece sandalyelerimizi alıp çok oturmuşluğumuz vardır

Günaydın kızlar
Nasıl becerdim bilmiyorum tekrar hasta oldum
Daha iyileşeli birkaç gün olmuştu
Boğazım fena yine
Bi rahat etmeyeyim zaten

Sezeryan olursa kesin subat annesi olursun cunku 38 39 hafta gibi yapiyolar sezeryani genelde normal olursada subat olabilirsin benim oglum 10 gun once normal dogumla dogmustu
Evet bende onu düşündüm o yüzden Allah nasip ederse 38 hafta subat ortası oluyor
Ocak ayında hazırlıklar bitmiş olmalı

Evet bende onu düşündüm o yüzden Allah nasip ederse 38 hafta subat ortası oluyor
Ocak ayında hazırlıklar bitmiş olmalı
Insallah canim hazirliklari hic gozunde buyutme zaten odasi gelince kiyafetlerini yikar utuler yerlestirirsin bi de hastane cantani hazirla tamamdir iste

Yaaa evet burasınında ayrı güzelliği var alıştık artık ama insan özlüyor eski günleri de

Insallah canim hazirliklari hic gozunde buyutme zaten odasi gelince kiyafetlerini yikar utuler yerlestirirsin bi de hastane cantani hazirla tamamdir iste
Kayınvalidem beraber yapacağız bide abimim Eşide yardım edecek
Mobilya işimiz bitti şükür Ama beşik hemen gelsin istemedim Ocak nın ortasında gelecek
Dolap aralıkta gelecek yerleşme için

Kıss ne diyeceğim
Anne çantasında ki biberon koyma yerinin sıcak tutma özeliği olmalı
Sabah Sabah aklıma gelene bak :)
Canım senle konuşmuştuk little baby çantadan aldım ben 125 tl n11den. Baktım indirim olacağı filan yok hatta zam bile gelebilir aklımda duracağına alayım dedim10 tl indirim kuponum vardı zamanı doluyordu onu kullandım 115 lira ödedim. Fotoğraf gönderebilirim istersen

Yaaa evet burasınında ayrı güzelliği var alıştık artık ama insan özlüyor eski günleri de
Hiç gittin mi bilmıyorum ama babam tuzla paZarına bayılır mesela paZar günleri olur
Annecimle babam fırsat buldukça gider hem köfte yerlerdi hem de paZara uğrayıp tazecik sebze meyve alırlardı

İyi günlerde kullan Canım benim
Çok iyi yapmışsın almakla ben alana kadar zam gelecek kesin
KuZum zahmet olmazsa resim atar mısın
İç ve dış

Hiç gittin mi bilmıyorum ama babam tuzla paZarına bayılır mesela paZar günleri olur
Annecimle babam fırsat buldukça gider hem köfte yerlerdi hem de paZara uğrayıp tazecik sebze meyve alırlardı
İşten fırsat bulursam hiç değilse ayda bir iki kez gidiyordum. Ama gebelikle çok daha nadir oldu. Keyifli pazar :)

İyi günlerde kullan Canım benim
Çok iyi yapmışsın almakla ben alana kadar zam gelecek kesin
KuZum zahmet olmazsa resim atar mısın
İç ve dış
Sağol canım inş.. Tabi eve gidince çekeyim burda paylaşayım. Almayı düşünen herkes için fikir olur hem. Ben arkadaşımda görüp çok beğenmiştim. Kapasitesi, bölmeleri, kumaş kalitesi, duruşu çok iyi kullanışlı. Kendisi de memnun. Ben de çok sevdim çantayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…