- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Biberon koyma yeri termos özellikli miTabi canım eve gidince çekeyim burda paylaşayım. Almayı düşünen herkes için fikir olur hem. Ben arkadaşımda görüp çok beğenmiştim. Kapasitesi, bölmeleri, kumaş kalitesi, duruşu çok iyi kullanışlı. Kendisi de memnun. Ben de çok sevdim çantayı.
Bence de sen ve doğum tarihi 1 mart gorunenler Allah tan şubat 29 çekmiyor :)Günaydın mart anaları
Acaba aramızda kimler şubat annesi olacak
Ben şubat anası olabilirim
Bende şubat ortası diye hissediyorumBence de sen ve doğum tarihi 1 mart gorunenler Allah tan şubat 29 çekmiyor :)
Evet var canım. Bence de biberondaki mama için çok olmazsa olmaz değil dediğin gibi mamayı kısa süre içinde içmesi gerek. Yarım saat belki de 1 saar en fazla durabilir. Ama soğuk havalarda ek gıdaya geçmiş olunca suyu ılık tutması filan kullanışlı olabilir. Dışardayken çantadaki sular buz gibi oluyor. Özelliklerine burdan bakabilirsin canımBiberon koyma yeri termos özellikli mi
Gerçi çokta önemli değilmiş gibi geliyor
Çünkü mama yapınca zaten belli bir süre sonra içmemesi gerekli dimi
Aman dunur sende bak vucuduna ilerde kol kola torunlara bakmaya gideriz sisko dunur istemem :))Canım yorma demedi mi doktor kendini ne ugrasıyorsun boyle seylerle...
Ben dusunuyorum da o yogunlukta o telasta insanlara birseyler vermeyi akıl bile edemem sanırım..
Ayrıca ne guzelsin masallahhh 3. cocuk ve nazar degmesin darısı basımıza
Oglumun egitim evraklarinin suresi doldu esim halledemez o yuzden onlari yeniletmeye gittim.Esim saolsun kahvalti hazirlamis geldigimde simdide gidip bebege biseyler alalim diyo ama bugun tekrar disari cikmayi gozum kesmiyo.Evet kuZumm o yüzden direk yazdım
Kendine dikkat et diye
Bak markette gidip sakın poşet filan taşıma
Canim o sogutuyor tavsiyem 500ml 750 ml lik termoslar var onlara sicak su koyman.Kıss ne diyeceğim
Anne çantasında ki biberon koyma yerinin sıcak tutma özeliği olmalı
Sabah Sabah aklıma gelene bak :)
Gecmis olsun kuzum bu sefer cabuk atlatirsin amaGünaydın kızlar
Nasıl becerdim bilmiyorum tekrar hasta oldum
Daha iyileşeli birkaç gün olmuştu
Boğazım fena yine
Bi rahat etmeyeyim zaten
Sen buradan aldın dimi CanımEvet var canım. Bence de biberondaki mama için çok olmazsa olmaz değil dediğin gibi mamayı kısa süre içinde içmesi gerek. Yarım saat belki de 1 saar en fazla durabilir. Ama soğuk havalarda ek gıdaya geçmiş olunca suyu ılık tutması filan kullanışlı olabilir. Dışardayken çantadaki sular buz gibi oluyor. Özelliklerine burdan bakabilirsin canım
https://m.n11.com/little-baby-cok-fonksiyonlu-termolu-bebek-bakim-cantasi-yeni-urun-P268251622
Waaayyyyy uyanikkkkkkbebiş için hediye versin almayın madem tanıdık
Bende gri rengini istıyorumBuarada ben lacivertini aldım. İçindeki kumaşın rengi sarı değil. O da lacivert
Mama icirecegin zaman yaparsin yaninda toz halde bulundurursun.Biberon koyma yeri termos özellikli mi
Gerçi çokta önemli değilmiş gibi geliyor
Çünkü mama yapınca zaten belli bir süre sonra içmemesi gerekli dimi
Kalın şal tak boynuna dışarı çıkarsandaOglumun egitim evraklarinin suresi doldu esim halledemez o yuzden onlari yeniletmeye gittim.Esim saolsun kahvalti hazirlamis geldigimde simdide gidip bebege biseyler alalim diyo ama bugun tekrar disari cikmayi gozum kesmiyo.
Kabanimin onu kapanmiyo disarida soguk hasta olurum diyede korkuyorum
Kalsin napim bi ara iyi hissettigimde gideriz
Aynen bende öyle düşündüm küçük termoslar çok mantıklıCanim o sogutuyor tavsiyem 500ml 750 ml lik termoslar var onlara sicak su koyman.
Ben onlari denedim ama buz gibi yapti kisa surede termosta buldum cozumu.Tabi oyle canta alip termosu oraya koymakta cozum olabilir
Bitmiştir bitmiştir üç beş parça birşey kalmıştır artık alınacakBende gri rengini istıyorum
Maşalllah alıyoruz alıyoruz bitmiyor noksanlarımız
Şampuan deterjanBitmiştir bitmiştir üç beş parça birşey kalmıştır artık alınacak
Gayet iyi :)Kızlar şeker sonucum
İyi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?