2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa ben kitikate relax çantaları beğendim. Ama niye beğendim bilemedim. Çok tarzımda değil. Ama bir şekilde hoşuma gitti. Kararsız kaldım bende. Öncesinde bir tane nike alıp geçmeyi planlıyordum
Ben normal sırt çantası kullandım. Bebek çantası hiç almadım. Bana çok büyük geliyorlardı hep. Nike ın küçük ama yan cepleri olan bir sırt çantasıydı zaten sadece 1 sene kadar kullandım. Ama kızım biberon almadığı için sıcak su taşıma sıkıntım olmadı. Belki de o yüzden rahat kullandım. Sırt çantası kesinlikle daha kolay. 1 seneden sonra hep kol çantalarımı kullandım. Bir takım kıyafet 2 bez koyuyorum tamam. Arabada fazla fazla her şey oluyor zaten. Tabii bu sene moda olan bel çantalarına ve küçük çantalara heves ediyorum ama o kadar küçük çanta çocukla olmuyor maalesef

Canım zerre bebede vardı uygun taç terlik takımı falan. Bi bak istersen benim de onlar kaldı bir eksik.

F Ftszynp 503 model güzelmiş dimi
Tam set
Eşime bana yakın sen beğen ben hafta sonu alayım dedi
İyi ki söyledin Canım teşekkür ederim
Mahmutpaşadaymış dükkanları

Son düzenleme:
F Ftszynp 503 model güzelmiş dimi
Tam set
Eşime bana yakın sen beğen ben hafta sonu alayım dedi
İyi ki söyledin Canım teşekkür ederim
Mahmutpaşadaymış dükkanları
mahmutpaşada bende görmüştüm epey uyguna, hatta alacaktım ama oraya git buraya gel derken unuttum, 25 tl ye bile gayet hoş modeller vardı. inşallah tekrar yolum düşer, olmazsa işten ayrıldığım bir gün giderim hem gezme olur

İşden ayrıldığında koca göbekli olacaksın
Çok kolay gezemezsin sanki
Gel hafta sonu gidip alıp gelelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…