Canım bak fikir olsun ben ilkinde Yasin tesbih falan dağıttım bunda da havlu ve yanında belki havluya uygun bir şey daha dağıtırım ama onu henüz bulamadım@betsy_pc bizde de 40 çıkınca yapılır, hatta şu aralar herkes kafe tutuyor,bizim derneğimiz var belki orada yaparım.
pilav ayran tatlı birde hamurişi birşey dağıtılıyor genelde bizde.+ mevlüt hediyelikleri.
ya ben işe yarar birşey olsun istiyorum, evde bir dünya süs püs mevlüt hediyeliği var , ama öylecene köşede duruyor. bari insanlara dağıtacağım şeyi kullansınlar. o yüzden ufak süslü püslü mutfak havlusu düşündüm bende birde magnet belki.
birde bizde boşnak şalvarı giyiliyor mevlütlerde
https://www.picbon.com/tag/bosnakşalvarı
ne var içinde ne var :) bende kanki oldum kargocularla hepsinin cep nosu var :) artık arsızlığa bağladım iceneBugün 8 paket kargo geldi. Ama kargocular şaşkın değilalıştılar bana
bende aynen böyle birşey istiyorum,yanında da aslında magnet tarzı açacaklar filan olabilir.Canım bak fikir olsun ben ilkinde Yasin tesbih falan dağıttım bunda da havlu ve yanında belki havluya uygun bir şey daha dağıtırım ama onu henüz bulamadımbunun asetat kuruluşu falan da var.
Ben atayım benimki biraz önce geldi çantam tahmin ettiğimden daha büyük.Cantanin fotosu gelirse sana bana da at canim ben de o cok gozlu aliexpresste satilanlardan istiyorum
Ama yine en makul olanı Yasin gibi geliyor bana:) Ben cam kutularda ayılıkları falan da beğeniyorum ama o kadar para verirp 6 ay sonra çöpe atıldım istemem açıkçası. Bak şimdi aklıma geldi değişiklik yapıp tesbih yerine zikirmatik dağıtırmışım:)bende aynen böyle birşey istiyorum,yanında da aslında magnet tarzı açacaklar filan olabilir.
ya öbür türlüsü gerçekten boşa israf oluyor, allah günah yazmasın bizde genç nesil çok kuran okumasını bilmiyor, yasinler filanda ufak boy yaşlılar daha verirken gözlerde görmüyor nasıl okuyacaksak diyor
Güle güle kullan canım. Sağlıklı günlerdeBen atayım benimki biraz önce geldi çantam tahmin ettiğimden daha büyük.
İçinde 4-5 tane fermuarlı cep var. Kalıp gibi duruyor. Turuncu almak hiç aklımda yokken çok hoşuma gitti aldım
mantıklı vallahi, hem her zikirde belki bizede sevap yazılırAma yine en makul olanı Yasin gibi geliyor bana:) Ben cam kutularda ayılıkları falan da beğeniyorum ama o kadar para verirp 6 ay sonra çöpe atıldım istemem açıkçası. Bak şimdi aklıma geldi değişiklik yapıp tesbih yerine zikirmatik dağıtırmışım:)
Baya kaliteli duruyo ama bak iste bem aliexpresse o yuzden guvenemiyorum uyduruk bse gelir diyeBen atayım benimki biraz önce geldi çantam tahmin ettiğimden daha büyük.
İçinde 4-5 tane fermuarlı cep var. Kalıp gibi duruyor. Turuncu almak hiç aklımda yokken çok hoşuma gitti aldım
İçindekiler göster akşam eve gidinceBugün 8 paket kargo geldi. Ama kargocular şaşkın değilalıştılar bana
Evet erkekler öyle düşünüyor. Ama ben mevlitlerde gereksiz işe yaramayan hiçbir şey yapmıyorum. Çocuklar için de ayrı bir şey düşüneceğim. Rengarenk şekerler olabilir mesela. Bir de onlar için balon düşünüyorum.mantıklı vallahi, hem her zikirde belki bizede sevap yazılır
dediğin gibi hem bütçeye uygun hem kullanışlı birşeyler olmalı, eşimde biraz gelenekselci hiç birşeye neden aldın niye bu parayı verdin demez, ama bu tarz şeyleri gösteriş uğruna yapılıyor diyor sevmiyor
Senin gibi uyaniga kiz verilmez ama verdim gittisenin kıza bende talip olabilirim, maşallah anası taş gibi hatunanasına bak kızını al demişler
Baya kullanışlı görünüyorBen atayım benimki biraz önce geldi çantam tahmin ettiğimden daha büyük.
Ama yine en makul olanı Yasin gibi geliyor bana:) Ben cam kutularda ayılıkları falan da beğeniyorum ama o kadar para verirp 6 ay sonra çöpe atıldım istemem açıkçası. Bak şimdi aklıma geldi değişiklik yapıp tesbih yerine zikirmatik
Bende 5 kilo aldim son 20 gundur ayni ama ne geri ne ileri.Ins daha almam yada 1-2 anca alirim insTamam dünürcüm bakıyorum simdilik +5 bakalım daha kac alırız :)
Ona battal olani vericem canim
Bende begenmiyorum favorim takunyaYa bunlardan giymek zorunlu mu ben begenemiyorum bunlari biturlu
Ben siyah beyaz yılan derisi olanı alırdım :) diğerleri benlik değil :)Eşimim tanıdığı bir çanta resimleri göndermiş
Üşenmeden size Göstereceğim
Beymen nedir yaaa
Ama Mavi olan fena değil uygunsa olur alırım
Ben büyük boy yasin dağıttım süslü bir şey değildi, normal Yasin kitabıydı, herkes çok memnun kaldıbende aynen böyle birşey istiyorum,yanında da aslında magnet tarzı açacaklar filan olabilir.
ya öbür türlüsü gerçekten boşa israf oluyor, allah günah yazmasın bizde genç nesil çok kuran okumasını bilmiyor, yasinler filanda ufak boy yaşlılar daha verirken gözlerde görmüyor nasıl okuyacaksak diyor
Var anam var hepicinize yetecek kadar bebe var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?