- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Evet zorunlu alıp giyeceksin mecbur işte :))Ya bunlardan giymek zorunlu mu ben begenemiyorum bunlari biturlu
10bucukta canim..keske kendmle ilgili ruyalar gorseydm bukdr etkilenmezdm allah m bebeklerimizi korusun saglikli olsnlar insallahGebelikte o rüyalar hepimiz görüyoruz
Geçen gün rüyamda kanser oluyormusum filan
Tövbe dedim kalktım
İçini refah tut Allah ın izniyle güzel geçecek
Saat kaçta
Toz pembe pijamalarımİ
506 ve 509 da güzel bence. Pijamaların ne renk?
İyi gelmedi aynenAntep sana iyi gelmedi gelmedi
Dön Mardin’e kocana
İnşallah canım teşekkür ederimGecmis olsun kuzum bu sefer cabuk atlatirsin ama
Ins bu kis bi da hasta olmazsin
Anam da bakamadı aynenGeçmiş olsun canım. Anan da iyi bakamadı sana demek
Dur kız yavaş vur kafanı acıtacaksınBebeğime battaniye öreyim dedim gidip ipleri alıp eve geldim şiş almayı unutmuşum
senin kızmıydı canım, benim kız olsaydı lcw den şunu beğenmiştimYa bunlardan giymek zorunlu mu ben begenemiyorum bunlari biturlu
Evet zorunlu alıp giyeceksin mecbur işte :))
Aaa cok tatlii evet kiz canim tesekkur ederm bunu gonderdgn icin bari bundan aliyim bitane de niye lohusa terligi giymiyo demesinlersenin kızmıydı canım, benim kız olsaydı lcw den şunu beğenmiştim
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LCW-HOME/banyo/Ev-Terligi/3343417/587050
Onlara baktım aklım daha çok karıştı :))İ
506 ve 509 da güzel bence. Pijamaların ne renk?
Banyo terliği giy sen TmAm mı :))Aaa cok tatlii evet kiz canim tesekkur ederm bunu gonderdgn icin bari bundan aliyim bitane de niye lohusa terligi giymiyo demesinler
Benimde süsüm bu kdar yani :))) öbürleri bana da çok süslü geliyor
hem sonra evde de giyilir, diğerlerini giyemicezAaa cok tatlii evet kiz canim tesekkur ederm bunu gonderdgn icin bari bundan aliyim bitane de niye lohusa terligi giymiyo demesinler
model nasıl canım :) bende bir parça el emeğim olsun istiyorumBebeğime battaniye öreyim dedim gidip ipleri alıp eve geldim şiş almayı unutmuşum
Kızım 50 günlükken yaptık biz, su böreği, kıymalı yumurtalı pide, tatlı (sanırım baklavaydı), ayran, limonata falan. İlk haftalar çok zor olur. Biz her şeyi dışarıdan hazır almıştık. Sadece kayınvalidem bir kazan sarma pişirdi ek olarak. Hediyelik olarak yasin kitabı buzdolabına yapıştırılacak dua magnetleri bebek şekeri ve tesbih dağıtmıştık. Bir hoca tuttuk dua okudu. Toplam 50-60 kişi vardıMevlüt yapacakmışız bebek doğunca biz... beyim dedine zaman yapılır mevlüt 40 ından sonramı haftasınamı ne zmaan, ne ikram edilir hiçbir fikrim yok eminim onunda fikri yoktur arkadaşlarından duydu galiba. Evet bilenlerin bilmeyenlere anlatması gerekli bir konu başlığı daha
Demek ki her yerde mevlitte olmazsa olmaz sarma var:) ama bizimki bira yöresel kara lahanadan etli Mısır sarması yaparız biz. İnçe uzun olması gereken sarma kafam kadar olur:)Kızım 50 günlükken yaptık biz, su böreği, kıymalı yumurtalı pide, tatlı (sanırım baklavaydı), ayran, limonata falan. İlk haftalar çok zor olur. Biz her şeyi dışarıdan hazır almıştık. Sadece kayınvalidem bir kazan sarma pişirdi ek olarak. Hediyelik olarak yasin kitabı buzdolabına yapıştırılacak dua magnetleri bebek şekeri ve tesbih dağıtmıştık. Bir hoca tuttuk dua okudu. Toplam 50-60 kişi vardı
Ben giymedim ilkinde o ayrıntıyı atlamışım. Bu sefer giyeceğim.Ya bunlardan giymek zorunlu mu ben begenemiyorum bunlari biturlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?