2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gebelikte o rüyalar hepimiz görüyoruz
Geçen gün rüyamda kanser oluyormusum filan
Tövbe dedim kalktım
İçini refah tut Allah ın izniyle güzel geçecek
Saat kaçta
10bucukta canim..keske kendmle ilgili ruyalar gorseydm bukdr etkilenmezdm allah m bebeklerimizi korusun saglikli olsnlar insallah

Antep sana iyi gelmedi gelmedi
Dön Mardin’e kocana
İyi gelmedi aynen
3 hafta olacak geleli hiçbir şey anlamadım

Gecmis olsun kuzum bu sefer cabuk atlatirsin ama
Ins bu kis bi da hasta olmazsin
İnşallah canım teşekkür ederim

Geçmiş olsun canım. Anan da iyi bakamadı sana demek
Anam da bakamadı aynen
Haftaya inşallah dönüyorum evime Doğumdan sonrasına kadar bir daha gelemem

Bebeğime battaniye öreyim dedim gidip ipleri alıp eve geldim şiş almayı unutmuşum

Aaa cok tatlii evet kiz canim tesekkur ederm bunu gonderdgn icin bari bundan aliyim bitane de niye lohusa terligi giymiyo demesinler
hem sonra evde de giyilir, diğerlerini giyemicez ben de mavili almıcam kremli süslemeli alırım sonra kız bebiş olursa saklar ondada giyerim

Kızım 50 günlükken yaptık biz, su böreği, kıymalı yumurtalı pide, tatlı (sanırım baklavaydı), ayran, limonata falan. İlk haftalar çok zor olur. Biz her şeyi dışarıdan hazır almıştık. Sadece kayınvalidem bir kazan sarma pişirdi ek olarak. Hediyelik olarak yasin kitabı buzdolabına yapıştırılacak dua magnetleri bebek şekeri ve tesbih dağıtmıştık. Bir hoca tuttuk dua okudu. Toplam 50-60 kişi vardı

betsy_pc bizde de 40 çıkınca yapılır, hatta şu aralar herkes kafe tutuyor,bizim derneğimiz var belki orada yaparım.
pilav ayran tatlı birde hamurişi birşey dağıtılıyor genelde bizde.+ mevlüt hediyelikleri.
ya ben işe yarar birşey olsun istiyorum, evde bir dünya süs püs mevlüt hediyeliği var , ama öylecene köşede duruyor. bari insanlara dağıtacağım şeyi kullansınlar. o yüzden ufak süslü püslü mutfak havlusu düşündüm bende birde magnet belki.
birde bizde boşnak şalvarı giyiliyor mevlütlerde
https://www.picbon.com/tag/bosnakşalvarı

Demek ki her yerde mevlitte olmazsa olmaz sarma var:) ama bizimki bira yöresel kara lahanadan etli Mısır sarması yaparız biz. İnçe uzun olması gereken sarma kafam kadar olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…