Bende oldu kanama ve ağrı yapıyoraynen canım kabarıklık var değişik. ama hemoroid içte de olurmuş bi dışta değil içte bişi yok heralde bi ağrım da yok şükür. ama ne o olan şey bilemedim annem belki baskıdandır dedi oraya baskı yaptığını bilmiyordum
Bu ikisi arasında kaldım yoksa karar veremezsem mor birken lerimi giyeceğimAllah bilir nasıl bi şey beğendin :))
Var mı resmî
zor canım geçmiş olsun inşallah geçer hemen bende bi ağrı bişey yok çok şükür olmaz inşallah.Bende oldu kanama ve ağrı yapıyor
Artık Bebek 2/3 aylık olunca yapılıyorMevlüt yapacakmışız bebek doğunca biz... beyim dedine zaman yapılır mevlüt 40 ından sonramı haftasınamı ne zmaan, ne ikram edilir hiçbir fikrim yok eminim onunda fikri yoktur arkadaşlarından duydu galiba. Evet bilenlerin bilmeyenlere anlatması gerekli bir konu başlığı daha
Bunlar olmazzzBu ikisi arasında kaldım yoksa karar veremezsem mor birken lerimi giyeceğim
Cantanin fotosu gelirse sana bana da at canim ben de o cok gozlu aliexpresste satilanlardan istiyorumYok bee en çok 10 tl indirim yapar :)
Ama cidden fiyat uygun olursa sana da alırız oradan
Tabi çanta istediğimiz çantaysa
Sen nasıl istiyorsun at bakım resimCantanin fotosu gelirse sana bana da at canim ben de o cok gozlu aliexpresste satilanlardan istiyorum
Ayy yok indirim falan pesinde degilim kalkamadm yataktan cok halsizim bugun tatilin hakkini veriyorum resmen.. bide yarin ayrintili var cok gerginim kotu ruyalar goruyorm dunden beri. Hic yaptrmayacktm bunu nerden sardi basima doktor bunu off dua edin nolur sagsalim atlatayim bitsin kurtulyim
Lohusa sepeti ne oluyo cok cahilimSen nasıl istiyorsun at bakım resim
Lohusa sepetini kendin yapacaksın dimi
Bu gün ne yapıyorsun sesin çıkmıyor
Tamam dünürcüm bakıyorum simdilik +5 bakalım daha kac alırız :)Aman dunur sende bak vucuduna ilerde kol kola torunlara bakmaya gideriz sisko dunur istemem :))
senin kıza bende talip olabilirim, maşallah anası taş gibi hatunanasına bak kızını al demişler
503 beğendim bendeBen bunu beğendim 593 modeli görmedim atsana fotosunu.
Ya bunlardan giymek zorunlu mu ben begenemiyorum bunlari biturlu503 beğendim bende
Alayım mı hafta sonu
Canım genelde 40 ında yapılır ama 2 ay 3 ay sonra da yapsan olur. 1 ay sonra da olur. Ben taşınacağım için erken yapacağım mevlidimi. Pilav et ayran tatlı börek falan verilir bizim buralarda. Lokum ya da şeker de dağıtabilirsin. Ben mevlit için restoranla anlaştım. Evde hiç uğraşamam 80-100 kişilik bir yemek vereceğim kuran okuyacak hoca da oraya gelecek. İlkinde de dışarda yapmıştım. Çok rahattı garsonlar hizmet etti her şeyi onlar yaptı biz süslenip gittik sadece :)Mevlüt yapacakmışız bebek doğunca biz... beyim dedine zaman yapılır mevlüt 40 ından sonramı haftasınamı ne zmaan, ne ikram edilir hiçbir fikrim yok eminim onunda fikri yoktur arkadaşlarından duydu galiba. Evet bilenlerin bilmeyenlere anlatması gerekli bir konu başlığı daha
506 ve 509 da güzel bence. Pijamaların ne renk?503 beğendim bende
Alayım mı hafta sonu
yok canım değil ama bunlar kalıp olarak biraz geniş ya Doğumdan sonra şiş falan olursa hem rahat hem sıcak. Şade süssüz olanı giyebilirsin.Ya bunlardan giymek zorunlu mu ben begenemiyorum bunlari biturlu
Gebelikte o rüyalar hepimiz görüyoruzAyy yok indirim falan pesinde degilim kalkamadm yataktan cok halsizim bugun tatilin hakkini veriyorum resmen.. bide yarin ayrintili var cok gerginim kotu ruyalar goruyorm dunden beri. Hic yaptrmayacktm bunu nerden sardi basima doktor bunu off dua edin nolur sagsalim atlatayim bitsin kurtulyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?