2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende oldu kanama ve ağrı yapıyor

Mevlüt yapacakmışız bebek doğunca biz... beyim dedi ne zaman yapılır mevlüt 40 ından sonramı haftasınamı ne zmaan, ne ikram edilir hiçbir fikrim yok eminim onunda fikri yoktur arkadaşlarından duydu galiba. Evet bilenlerin bilmeyenlere anlatması gerekli bir konu başlığı daha

Eklentiler

• C200AB63-B225-4107-8F71-7E76F14DA141.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 43
  • E443310E-761E-45CC-BD70-1A36D341FD16.webp
    55 KB · Görüntüleme: 54
Artık Bebek 2/3 aylık olunca yapılıyor
En sağlıklısı o
Bebek 40 günlükken eve o kadar kişinin beraber gelmesi bence çok sağlıksız
Allah nasip ederse 3 aylık gibi olunca düşünüyorum
Zaten çok fazla kalabalık olmaz çünkü kayınvalidemde öyle komşu filan Yok
Benim eski komşularda yanı annemim komşularıda evime çok uzakta
10/15 kişi anca oluruz
Adaklarımız var kurban kesilecek
Biri eve gelmeden dağıtılacak biri ile de kavurma pilav yapılır herhalde
Yanına sarma tatlı yaparIz
O gün içinde hediyelik eşya hazırlarız güzel güzel giyiniriz
Allah ım inşallah nasip eder hepimize

D dry75 kısss bu gün izin günün ne yapıyorsun
Gene hangi indirim peşindesin sen
Ayy yok indirim falan pesinde degilim kalkamadm yataktan cok halsizim bugun tatilin hakkini veriyorum resmen.. bide yarin ayrintili var cok gerginim kotu ruyalar goruyorm dunden beri. Hic yaptrmayacktm bunu nerden sardi basima doktor bunu off dua edin nolur sagsalim atlatayim bitsin kurtulyim

Canım genelde 40 ında yapılır ama 2 ay 3 ay sonra da yapsan olur. 1 ay sonra da olur. Ben taşınacağım için erken yapacağım mevlidimi. Pilav et ayran tatlı börek falan verilir bizim buralarda. Lokum ya da şeker de dağıtabilirsin. Ben mevlit için restoranla anlaştım. Evde hiç uğraşamam 80-100 kişilik bir yemek vereceğim kuran okuyacak hoca da oraya gelecek. İlkinde de dışarda yapmıştım. Çok rahattı garsonlar hizmet etti her şeyi onlar yaptı biz süslenip gittik sadece :)

Gebelikte o rüyalar hepimiz görüyoruz
Geçen gün rüyamda kanser oluyormusum filan
Tövbe dedim kalktım
İçini refah tut Allah ın izniyle güzel geçecek
Saat kaçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…