- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Ben de dün tartıldım ve şok oldum 2-2,5 kilo arasında giden ben artık 4-4,5 kilo almışımkızlar günaydın,
dün akşam bende tartıldım ve şooookkkkkk ne güzel kg almıyorum sanıyorken toplam 7 kg olmuş aldığım.
çok moralim bozuldu, zaten son 3 ay en fazla kg alınıyormuş toplamda kaç kg olurum Allah bilir.
baldır basen maşallah zaten.
akşamdan beri onu düşünüyorum bende, şimdi suyu çok içsem vücut su tutar şişkinlik yaparmı, yoksa işe yararmı.İştahım da bi açıldıki özellikle ekmek, bana bana yiyorum vallahi
Ben hep 10-12 kilo ile tamamlarım diye düşünüyorumgokceyener canım hiiç sıkma canını.. toplamda 20li 30lu kilo alanlar napsın? ben 60la başladım. dr.um en fazla 75 olacaksın dedi. şuan 68im. galiba öle tamamlıcam gibi.. Eğer zayıf hamile kaldıysan normal doğuma engel değil aldığın kilo. bazı doktorlar biraz daha sert oluyor,bazıları daha pozitif bakıyor. rahatına bak sıkma canını xxtalyaxx
bende oyle canım isyerinde hep oturuyorum masabası isim..+5 çokta fazla değilki aslında neye göre söylendi doktorun, ben 1,74 73 kg civarı kalmıştım 80 olmuşum.
seninle hemen hemen boylarımız aynı senin gayet normal duruyordur aldığın kg, seni hantallaştıracak bir kg değil çünkü zaten boyun uzun.Ama benim +7 de resmen bacaklarım kalınlaştı.
gerçi şişte özellikle bileklerim tüm gün oturuyorum işyerinde, ben +4 ile devam ediyordum 3 kgyu resmen son 2 haftada aldım
Zamaneee anneleri heves ediyolar birak elleme :))Amaan hic mama vermeden buyuteceksiniz belki simdiden dusunmeyin bence.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah neler atlatmışsın böyleHayirli geceler herkese guzel haberlerle dönen arkadaslar cok sevindim ins hep boyle guzel haberler vermek nasip olur bundan sonra da.
Ben ilk kizima 4 bucuk ay hastanede, ilk aylar da evde yatarak kavustum. Surekli yattigim icin surekli hamilelik gündemimdeydi. Önceki gebeligim de dusukle sonuclandigi icin endislerim korkularim acayip fazlaydi.
Yavrum dogdu herseyiyle en ince ayrintisina kadar ilgilenmeye calistim ilk defa 2 bucuk yasinda anneme birakip bi randevuma gittim, sosyal yasantima misafirlerim disinda resmen ara verdim. Ama insan da bir yere kadar, üzerime, düsen gorevden fazlasini yuklendigim icin 3 sene sonra patlaklik verdi. Kendimi artik nasil kasip durduysam, boyun fitigi, panik atak hepsi pespese basladi ve ben gozumden esirgedigim yavrumu bu dertten dolayi birakip birakip doktorlara kostum
Hele hic unutmam birgun ambulans gelip goturdugundeki yavrumun o korkulu bakisini... zor bir surecti bir seneden fazla surdu masajlar sporlar terapiler ve kendime geldim ikinci yavrumu kucagima
Almak nasip oldu. Bu sefer oyle rahattim ki, lohusaliktan hemen sonra basladim firnessime yuzmeme, sosyal aktivitelerime. incelemedim herseyi en guzelini en kalitelisi i en dogrusunu yapma cabalarina girmedim bu sefer ve hamdolsun oyle guzel, rahat gecti ki dogum sonrasindaki dönemim. Simdi bir yasinda kizim
Ve ben yine hamileyim bu sefer tedavisiz kaldim ustelik. inanin bana hersey bizde biytiyor cocugumuza mükemmeliyetcilik asilamaktan baska birsey degil. Insaniz eksigimiz cok, hatalarimiz hep olacak onemli olan saglikli bir ruh hali. Anne ne kadar rahatsa ne kadar saglikliysa cocuklar o kadar mutlu.
Maşallah canımGünaydın kızlar :)
Dün doktor kontrolumuz vardi devlet hastanesinde..
23+3 sata gore ama doktorumuz 670 gr ve uzun ileride gorunuyor kilolu bir bebek yedigine ictigine dikkat et dedi.. Cok dengeli duzgun besleniyorum.. hamilelikten oncesinden beri alıskanlıgımdır tatlı yemem, sevmem, ekmek-pilav vs yemem.. sebze, balık, et, yogurt, salata vs hep olce tarta yerim neden boyle oldu anlamadım canım sıkıldı...
Ayrıca bana da +5 kilo aldıgım icin cok almıssın dikkat et dedi.. Hamilelik sonuna kadar +10 dan fazlası olmamalı dedi... yani 5 kilo daha hakkım var insallah uyabilirim..
Bir de oglusum ters duruyormus dönmezse sezeryan olacaksın, zaten kilolu bir bebek normal olmaz vs dedi...
cok sukur saglıklıymıs, iyiymis cok sevindim ama iste aklıma da bir sürü sey taktı.. 2 hafta sonra ozelde randevumuz var bakalım o ne diyecek....
Akıllandım bacım vallaOh sana iyi yapmış :))
Yapma cancanım yapma böyle
Bebek 6-7 saat hareket etmedi diye koşma hastaneye
Kilo olayına girmek istemiyorumkızlar günaydın,
dün akşam bende tartıldım ve şooookkkkkk ne güzel kg almıyorum sanıyorken toplam 7 kg olmuş aldığım.
çok moralim bozuldu, zaten son 3 ay en fazla kg alınıyormuş toplamda kaç kg olurum Allah bilir.
baldır basen maşallah zaten.
akşamdan beri onu düşünüyorum bende, şimdi suyu çok içsem vücut su tutar şişkinlik yaparmı, yoksa işe yararmı.İştahım da bi açıldıki özellikle ekmek, bana bana yiyorum vallahi
Gozun aydin canim cok sevindimKizlar bugun kontrolum vardi. Once fetal ekoya gittim, kalbindeki aciklik normale donmus, 2 hafta once normalden genis deyip tekrar cagirmisti. Sonrasinda kendi doktoruma kontrole gittim. Kalbindeki parlaklik gecmis. Bobrekteki buyume de dusmus, hersey yolunda dedi doktorum. Plasentasi yerinde, suyu normal seviyede, onceki fetal ekoda basi asagidaydi, simdi basi yukarda poposu asagidaymis. Boyu 35 cm, kilosu 980gr, bir kac gun ilerdeymis sadece, haftasiyla uyumluymus, sukurler olsun.
bende seviniyordum iyi gidiyorum diye, ama demekki bu aylarda kg almamız kaçınılmaz, dediğin gibi son 3 ayıda + 7 yada 8 kg ile tamamlarsak toplam 14 15 kgyla bitirmiş olurum diye düşünüyorum bende..Ben hep 10-12 kilo ile tamamlarım diye düşünüyorum
Ama birden hızlı kilo almaya başlarsak bilemiyorum
Ben Doğuma 3 Aydan az kaldı diye düşünüyorum
Son kalan 3 ay da 6 -7 kilo alsam gene iyi yanı
58 ile kaldım şimdi 62 olmuşum
Doğumda 5 kilo gider ZAten :))))bende seviniyordum iyi gidiyorum diye, ama demekki bu aylarda kg almamız kaçınılmaz, dediğin gibi son 3 ayıda + 7 yada 8 kg ile tamamlarsak toplam 14 15 kgyla bitirmiş olurum diye düşünüyorum bende..
Canım okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı....hep yatış....arda rahim ağzına iğne batıyor gibi acıyor.sen nasılsın
Yaaa hiç bir fikrim yok.neden geliyolar ki.dışarda şekerli birşey felan mi varMutfağımı karıncalar bastı yerler full
İstemeden üstüne basıyorum farkında olmadanne yapsam gene geliyorlar
Fikri olan var mı
Sonradan tekrar biberon almayim diyosan buyuk boy al ama meme ucunu degistir 1 no al akis az olsun meme reddi olmasin.Biberon boyu buyudukce ucundaki akiskanlik artiyor cunku.Biberon uclari 1-2-3 no olarak satiliyor.Bu birDeneyecez bakalımm
Nasıl oluyormuş
Sadece cam mı Plastik mi
Bide 150 lık var 210 var kaçlık iyi olur
Bizim yazlık müstakil orada olur arada annem limon ve nane koyuyor girdikleri yerlere öldürmeye kıyamıyoruz ilaçla yaklaşmıyorlar çok o zamanMutfağımı karıncalar bastı yerler full
İstemeden üstüne basıyorum farkında olmadanne yapsam gene geliyorlar
Fikri olan var mı
Giz dunur boy kilo arti kilo alimlarimiz ayniCok sagol canım benim, ilk gebeliğim zaten herseye yabancıyım..merakla bekliyorum..
172 boyum 60 ile basladım 65 im su anda aslında bence gayet normal hatta cevremde herkes aa az almıssın falan diyordu...anlamadım neden oyle dedi.. Neyse canım cok tesekkur ederim.. insallah zamanla doner ve normal ilerler hersey :)
Sen dün hastaneye gidecek miydinCanım okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı....hep yatış....arda rahim ağzına iğne batıyor gibi acıyor.sen nasılsın
Şekerliğim bile buzdolabında duruyorYaaa hiç bir fikrim yok.neden geliyolar ki.dışarda şekerli birşey felan mi var
Sonradan tekrar biberon almayim diyosan buyuk boy al ama meme ucunu degistir 1 no al akis az olsun meme reddi olmasin.Biberon boyu buyudukce ucundaki akiskanlik artiyor cunku.Biberon uclari 1-2-3 no olarak satiliyor.Bu bir
Ikinci olarak ilk yil kendileri tutamiyor sen tutup iciriyorsun kirma olayi olmuyor.Bir yildan sonra cam olursa kirilma olayi cok oluyor.Bu yuzden ben plastikten yanayim bir yildan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?