2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doktorum benim pozisyondan bahsetmedi, daha doğrusu 25 haftalıkken gittiğimde şuan pozisyonu normal doğum i,çin uygun dedi, baş tarafı rahim ağzı yönünde.

ama çatı ağrısı beni benden alıyor, tam vajinadaki o kıkırdakmıdır kemikmidir herneyse oturup kalkarken, bacak bacak üstüne atarken,yada yatakta sağa sola dönerken resmen öldürüyor beni.ben artık doğuma kadar düzelebileceği umudunu kestim, inşallah doğumdan sonrasında geçer diye dua ediyorum.

Şekerliğim bile buzdolabında duruyor
benimde evliliğin ilk zamanlarında çıkmıştı, annem tablet getirdi raid böcek tabletlerinden bende olduğu gibi kesti. hatta sen üşenirsin bunu koymaya getirdiğim gibi poşette kalır diyip kendi eliyle kuytu biyere koymuştu mutfakta

Günaydın canım benim..

cok sagol bence de cok kilo almadım 60la basladım 65 gayet iyi yani aman neyse hayırlısı olsun hakkımızda :)
tosun bebiş sevimli oluyor gercekten de

Onuda deneyim nereden çıktığı belli ZAten olmadı oraya silikon yapacağız

Kızlar daha önce iki pijama aldığım yerde lohusa pijaması 70 tl fiyatı çok uygun geldi bana
Süslü püslü değil normal
Daha önce iki tane aldığım için kalitesine güvendim
Alayım kı sizce

Eklentiler

• 2B5B60A3-10BE-4957-913A-78CFDED9437A.webp
    58,8 KB · Görüntüleme: 74
Fikir olsun diye yüklüyorum lohusa pijaması alacak arkadaşlara bu sayfayı takip edebilir siniz

Eklentiler

• C39026B9-56A5-4700-B323-205FC7657D4B.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 71
  • 7F5C1A98-91B7-48B5-A987-18569ECF4E79.webp
    37 KB · Görüntüleme: 67
9 kilo mu gerçekten o kadar çok kilo gidiyor mu ?
bu kgsu kalanlar aceba süt olsun diye habire yiyenler filanmı
süt olsun diye yeşillik yeriz bol bol, yada su içeriz .Kgda gider hem.
birde eşim nişanlıyken filan hiç lafını etmezdi ama sanki kgm kalsa çenesinden kurtulamam gibi geliyor.İnce ince verirsin hayatım dikkat edersin, eve bisiklet alırız filan diyip duruyor

kızlar aranızda göğüs ucu gömülü olan varmı.
benim maalesef öyle bu şekilde olup sonradan çıkarmı, sanki şimdiden içinde beyaz birikintiler var .kurumuş süt gibi
sizlerden de geliyormu bu şekilde

okkesa bana da aynı seyi soyledi doktorum.. normalden daha fazla agrın sancın olur dedi..

Canim benim gogsumun ucu kucukmus bana normal geliyodu ama emzirme olaylarinda anladim normalden kucuk oldugunu gogus kalkani kullandim emziriken cok rahatlik sagliyo sende kesinlikle almalisin silikon olanlardan almistim ben

Canim ben 2 hafta once doktora gittigimde bas asagi dogum pozisyonunda duruyo demisti bugun gittigimde baya yukari cikmis basi yukarda ve plesanta asagida dedi bu surekli degisebilen biseydir belkide bu haftalarda son haftalar olunca dogum pozisyonunu almasi bekleniyo diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…