doktorum benim pozisyondan bahsetmedi, daha doğrusu 25 haftalıkken gittiğimde şuan pozisyonu normal doğum i,çin uygun dedi, baş tarafı rahim ağzı yönünde.Arkadaslar bebegin pozisyonu sizlere rahatsızlık verebilir. Dün doktorum senin bebek ters duruyor dedi çapraz ayak aşağıda ve yuzu koyun yatıyor bu duruş sende bol kasık ağrısı ve sancı yapar dedi. Ki gerçektende öyle oturup kalktığımda kasık agrışından 2 dk kendine gelemiyorum.
Limon sirke kahve herşeyi deniyoruz kuZumBizim yazlık müstakil orada olur arada annem limon ve nane koyuyor girdikleri yerlere öldürmeye kıyamıyoruz ilaçla yaklaşmıyorlar çok o zaman
benimde evliliğin ilk zamanlarında çıkmıştı, annem tablet getirdi raid böcek tabletlerinden bende olduğu gibi kesti. hatta sen üşenirsin bunu koymaya getirdiğim gibi poşette kalır diyip kendi eliyle kuytu biyere koymuştu mutfaktaŞekerliğim bile buzdolabında duruyor
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah neler atlatmışsın böyle
Bende çok kasmamak gerektiğini düşünüyorum ama öyle olmuyor
İster istemez üzerine çok düşüyoruz
Maşallah canım
Ne güzel herşey yolundaymış
Çok anlamıyorum ama söylendiği kadar kilolu gelmedi bana bebek
Kilo da çok almamışsın
Biraz abartıyor doktorlar
Keşke benim bebeğim kilolu olsa
Ciddi ciddi tosun olsun istiyorum:)
Akıllandım bacım valla
Ana yüreği işte napıcan:)
Kilo olayına girmek istemiyorum
Ben aldım başımı gidiyorum
Mardin’de ki doktorum basacak azarı
Bulantıdan bastırsın diye abuk sabuk şeyler yiyorum bazen
Yaaaa dunurcumGiz dunur boy kilo arti kilo alimlarimiz ayni
Nekadan uyumlu dunurlerik ayol
Onuda deneyim nereden çıktığı belli ZAten olmadı oraya silikon yapacağızbenimde evliliğin ilk zamanlarında çıkmıştı, annem tablet getirdi raid böcek tabletlerinden bende olduğu gibi kesti. hatta sen üşenirsin bunu koymaya getirdiğim gibi poşette kalır diyip kendi eliyle kuytu biyere koymuştu mutfakta
Doğumdan sonraki gün 9 kilo daha az çıkmıştım tartıda.Doğumda 5 kilo gider ZAten :))))
9 kilo mu gerçekten o kadar çok kilo gidiyor mu ?Doğumdan sonraki gün 9 kilo daha az çıkmıştım tartıda.
darısı bize inşallah, aminDoğumdan sonraki gün 9 kilo daha az çıkmıştım tartıda.
bu kgsu kalanlar aceba süt olsun diye habire yiyenler filanmı9 kilo mu gerçekten o kadar çok kilo gidiyor mu ?
Ben bu gecelikleri cok begendim ama mart ayinda giyilmez uzun kollularida bu kadar guzel degilFikir olsun diye yüklüyorum lohusa pijaması alacak arkadaşlara bu sayfayı takip edebilir siniz
maşallah, mart anneleri bu ara hep iyi haberler alıyor.Kizlar doktordan geldim bebisim 28 cm 550 gr olmus buyumus findigim
doktorum benim pozisyondan bahsetmedi, daha doğrusu 25 haftalıkken gittiğimde şuan pozisyonu normal doğum i,çin uygun dedi, baş tarafı rahim ağzı yönünde.
ama çatı ağrısı beni benden alıyor, tam vajinadaki o kıkırdakmıdır kemikmidir herneyse oturup kalkarken, bacak bacak üstüne atarken,yada yatakta sağa sola dönerken resmen öldürüyor beni.ben artık doğuma kadar düzelebileceği umudunu kestim, inşallah doğumdan sonrasında geçer diye dua ediyorum.
Canim benim gogsumun ucu kucukmus bana normal geliyodu ama emzirme olaylarinda anladim normalden kucuk oldugunu gogus kalkani kullandim emziriken cok rahatlik sagliyo sende kesinlikle almalisin silikon olanlardan almistim benkızlar aranızda göğüs ucu gömülü olan varmı.
benim maalesef öyle bu şekilde olup sonradan çıkarmı, sanki şimdiden içinde beyaz birikintiler var .kurumuş süt gibi
sizlerden de geliyormu bu şekilde
Canim ben 2 hafta once doktora gittigimde bas asagi dogum pozisyonunda duruyo demisti bugun gittigimde baya yukari cikmis basi yukarda ve plesanta asagida dedi bu surekli degisebilen biseydir belkide bu haftalarda son haftalar olunca dogum pozisyonunu almasi bekleniyo diye biliyorumArkadaslar bebegin pozisyonu sizlere rahatsızlık verebilir. Dün doktorum senin bebek ters duruyor dedi çapraz ayak aşağıda ve yuzu koyun yatıyor bu duruş sende bol kasık ağrısı ve sancı yapar dedi. Ki gerçektende öyle oturup kalktığımda kasık agrışından 2 dk kendine gelemiyorum.
Aaa cok guzelmis canım bakayım :)Fikir olsun diye yüklüyorum lohusa pijaması alacak arkadaşlara bu sayfayı takip edebilir siniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?