2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hiç onu düşünmüyorum Doğumdan sonra kilo verir miyim diye çünkü şuan da yasak olan herşeyi
Doğumdan sonra yemeyi planlıyorum:)
O eşler kusura bakmasın
Zamanla veririz yavaş yavaş

@okkesa bana da aynı seyi soyledi doktorum.. normalden daha fazla agrın sancın olur dedi..
inanılmaz bir ağrı hemde, normalde hep son aylar yaşanır diye biliyordum . bana pozisyon demedi sadece idrar yolu enfeksiyonundan dedi. ama daha öncede vardı enfeksiyon ve ağrım yoktu.Bir önceki doktorda bebek iri dedi.
kafam karman çorman oldu

Canim benim gogsumun ucu kucukmus bana normal geliyodu ama emzirme olaylarinda anladim normalden kucuk oldugunu gogus kalkani kullandim emziriken cok rahatlik sagliyo sende kesinlikle almalisin silikon olanlardan almistim ben
ya bide bikaç kocakarı yöntemi varmış, şiringayla çıkarıyorlarmış filan gerçi bu yöntemi hastahanede ebelerin yaptığınıda duydum. ben en iyisi şimdiden alayım slikon uç

Canım bana hem iri hem de pozisyonundan bu cok agrı yapar sende dedi..

arkadaşlar merhaba yarın sabah şeker yüklemem var.hiç bişi yemeden mi gidicez gece kaçtan sonra yememeliyim bilemiyorum. randevumda 9.40 da baya geç .s

Mutfağımı karıncalar bastı yerler full
İstemeden üstüne basıyorum farkında olmadan ne yapsam gene geliyorlar
Fikri olan var mı
Benim bildiğim sirke var canım
Bide karınca tozu diye bişey varmış onuda duymuştum

Günaydın canım benim..

cok sagol bence de cok kilo almadım 60la basladım 65 gayet iyi yani aman neyse hayırlısı olsun hakkımızda :)
tosun bebiş sevimli oluyor gercekten de
Gayet iyisin bence :)
Hemde nasıl sevimli oluyorlar dimi :)

arkadaşlar merhaba yarın sabah şeker yüklemem var.hiç bişi yemeden mi gidicez gece kaçtan sonra yememeliyim bilemiyorum. randevumda 9.40 da baya geç .s
Benim 8 de hafif kahvaltı yapıp
10 da o verdikleri şekerli suyu içip 11 de kan verdim
Ama aç karnına gidip yaptıranlarda var
İstersen ara hastaneye konuş

2-3 Metre almak lazım o zaman
Ben banyo sonrası
Hem emzirme hem puşet örtüsü
Hem ağız mendili

beşik için mobilyacı eşimi aramış, boyamadan dolayı fiyat farkı çıkıyormuş vs diye, eşimde bozulmuş kalsın o zaman demiş.
uf ya beşik olayını hallettik ne güzel diyordum, şimdi tekrar araştır vs canım sıkıldı sabah sabah.

SEPTEMBER LOVE sizin ne kadar mal olmuştu hazır haliyle beşik canım ?

Büyüyen beşik yatak ve uyku seti 1600 tl den
1300 tl aldık
indirim yapmışlar sözüm ona daha pahalıymış

Normal beşik dimi büyüyen yaptırmıyorsun sen

Kizlar ben geldim yine olaylarin kadini zeynep kamilde uzman doktora ayrintili ultrason randevum vardi bugun muayeneyi oldm bittikten sonra bana seker yuklemesi icin kagit verdiler hic sormdan bunu alin yukardan randevu alin dediler ben de yaptrmak istemiyorum dedm doktor once bi sert cikti neden fln diye sonra bilgi vermeye calisti buraya kdr hicbsy yok. Ben yaptrmayi dusunmuyorm deyince arastrdnz mi hic fln dedi ben de evet az da olsa risklerini biliyorum dedm o an yaninda baska doktor mu asistan doktor mu ne bsy vardi guldu dalga gecti resmen okdr sinirlendm ki bnm doktor bilgilendirdi secim senin falan dedi bem de evet tercihe bagli oldgu icin smdilik yaptrmayi dusunmuyorm bu kagidi da bosuna cope atmaym birine lazm olur diye brakmak icin geldm d3dm o asistan doktor mu her neyse yine guldu ben de gulmenizi gerektirecek bi durum yok burda dedm tersledm guleriz falan yapti okdr sinirlendm ki aglicktm sinirden dusunun ciktim hasta haklarina falan gittim ne olursa olsun karsindaki insani tercihiyle kucumseyip gulemezsin hala sinirim gecmedi dusunun. Ayrintili icin de malum devlet olunca cok detayli bilgi vermedi hic bi sorn gorunmuyo rahim uzunlugun iyi dedi ultrason ekrani bana bile cevrili degildi dusunun artik nkdr ayrintili olabilirse okdr ayrintili bi ultrason oldu.. bi rapor verdi anlayan var mi bi bakin bakalm ben netten bakmaya calistm ama cok bi aciklayici bsy yok kendi doktoruma randevum diger haftaya SEPTEMBER LOVE betsy_pc

Eklentiler

• 20181128_123845.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…