Ben doğumdan önce baya bi ödem tutmuştum. Plesenta ve bebek zaten 5 kiloya yakın, 3.5 kızım 1 kilo plesenta. 300 gram kan kaybı olduysa geri kalan ödemmiş demek ki.9 kilo mu gerçekten o kadar çok kilo gidiyor mu ?
Ben hiç onu düşünmüyorum Doğumdan sonra kilo verir miyim diye çünkü şuan da yasak olan herşeyibu kgsu kalanlar aceba süt olsun diye habire yiyenler filanmı
süt olsun diye yeşillik yeriz bol bol, yada su içeriz .Kgda gider hem.
birde eşim nişanlıyken filan hiç lafını etmezdi ama sanki kgm kalsa çenesinden kurtulamam gibi geliyor.İnce ince verirsin hayatım dikkat edersin, eve bisiklet alırız filan diyip duruyor
inanılmaz bir ağrı hemde, normalde hep son aylar yaşanır diye biliyordum . bana pozisyon demedi sadece idrar yolu enfeksiyonundan dedi. ama daha öncede vardı enfeksiyon ve ağrım yoktu.Bir önceki doktorda bebek iri dedi.@okkesa bana da aynı seyi soyledi doktorum.. normalden daha fazla agrın sancın olur dedi..
Yaz kuzum ben hala alamadımhttps://www.aldikkumas.com/geometrik-kaktus-muslin-bez.html bu müslin kumaşlardan iki adet sipariş verdim güzel çıkarsa yazarım ihtiyacı olanlar için :)
ya bide bikaç kocakarı yöntemi varmış, şiringayla çıkarıyorlarmış filan gerçi bu yöntemi hastahanede ebelerin yaptığınıda duydum. ben en iyisi şimdiden alayım slikon uçCanim benim gogsumun ucu kucukmus bana normal geliyodu ama emzirme olaylarinda anladim normalden kucuk oldugunu gogus kalkani kullandim emziriken cok rahatlik sagliyo sende kesinlikle almalisin silikon olanlardan almistim ben
Canım bana hem iri hem de pozisyonundan bu cok agrı yapar sende dedi..inanılmaz bir ağrı hemde, normalde hep son aylar yaşanır diye biliyordum . bana pozisyon demedi sadece idrar yolu enfeksiyonundan dedi. ama daha öncede vardı enfeksiyon ve ağrım yoktu.Bir önceki doktorda bebek iri dedi.
kafam karman çorman oldu
Canım cok begendim desenini falan, begenirsen beni de etiketler misin alalım hic almadım henuz..https://www.aldikkumas.com/geometrik-kaktus-muslin-bez.html bu müslin kumaşlardan iki adet sipariş verdim güzel çıkarsa yazarım ihtiyacı olanlar için :)
Benim bildiğim sirke var canımMutfağımı karıncalar bastı yerler full
İstemeden üstüne basıyorum farkında olmadanne yapsam gene geliyorlar
Fikri olan var mı
Gayet iyisin bence :)Günaydın canım benim..
cok sagol bence de cok kilo almadım 60la basladım 65 gayet iyi yani aman neyse hayırlısı olsun hakkımızda :)
tosun bebiş sevimli oluyor gercekten de
Benim 8 de hafif kahvaltı yapıparkadaşlar merhaba yarın sabah şeker yüklemem var.hiç bişi yemeden mi gidicezgece kaçtan sonra yememeliyim bilemiyorum. randevumda 9.40 da baya geç .s
Benim bildiğim sirke var canım
Bide karınca tozu diye bişey varmış onuda duymuştum
Gayet iyisin bence :)
Hemde nasıl sevimli oluyorlar dimi :)
2-3 Metre almak lazım o zamanCanım cok begendim desenini falan, begenirsen beni de etiketler misin alalım hic almadım henuz..
SEPTEMBER LOVE benim kardesim bu müslinlerden hafif kundakta yaptı, kurulamada da kullandı, emzirme örtüsü de yaptı her sekilde kullaniliyor ya
Bencede al sen lazim olursa kullanirsin valla benim hayatimi kurtarmistiya bide bikaç kocakarı yöntemi varmış, şiringayla çıkarıyorlarmış filan gerçi bu yöntemi hastahanede ebelerin yaptığınıda duydum. ben en iyisi şimdiden alayım slikon uç
Büyüyen beşik yatak ve uyku seti 1600 tl denbeşik için mobilyacı eşimi aramış, boyamadan dolayı fiyat farkı çıkıyormuş vs diye, eşimde bozulmuş kalsın o zaman demiş.
uf ya beşik olayını hallettik ne güzel diyordum, şimdi tekrar araştır vs canım sıkıldı sabah sabah.
SEPTEMBER LOVE sizin ne kadar mal olmuştu hazır haliyle beşik canım ?
Normal beşik dimi büyüyen yaptırmıyorsun senbeşik için mobilyacı eşimi aramış, boyamadan dolayı fiyat farkı çıkıyormuş vs diye, eşimde bozulmuş kalsın o zaman demiş.
uf ya beşik olayını hallettik ne güzel diyordum, şimdi tekrar araştır vs canım sıkıldı sabah sabah.
SEPTEMBER LOVE sizin ne kadar mal olmuştu hazır haliyle beşik canım ?
normal beşik canım, senin fiyatta epey iyiymişNormal beşik dimi büyüyen yaptırmıyorsun sen
Nerden aldin canim sen baya iyiymis fiyatiBüyüyen beşik yatak ve uyku seti 1600 tl den
1300 tl aldık
indirim yapmışlar sözüm ona daha pahalıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?