• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar.
hayırlı cumalar.
size bir şey danışacağım.
geçen hafta Asil'in tekmeleri daha sertti bu hafta hep daha hafif hissettim.
neden olabilir böyle?

günaydın kızlar.
hayırlı cumalar.
neden olabilir böyle?
Pozisyon değiştirmiştir. Benim de dün çok zayıftı. Bu sabah yine dönmüş herhalde yine güçlü.

Benim ki de Kuran da geçsin istiyor bende diyorum ki anlamı güzel olsun yeter Kuranda geçip anlamı kötü olanda var. Mantıkende isim koyarken en üst kriter bu olmalı. bakalım anlaşacağız inşallah

Mesela bende unisex olsun istemem. İşte özellikle yaşadığım mailde müşteriye görüşme talep ederken nasıl telafuz edeceğimi şaşırıyorum kendisini yeni tanımazsam. Unisexlerden deniz ismini "erkekte" beğeniyorum mesela sana da örnek olsun

Evet bizde Deniz dusunuyoruz zaten en cok ona yatkınız :) sagol canım..
Haklısın mailde zor oluyor ama bir kerede ogrenir diyorum karsı taraf :)
anlamı guzel olmalı bence kötü birseyi cagrıstırmamalı..

Unisex için gokceyener gokceyener ye aynı ismi önermişiz :KK53:

Bende de bazı takıntılar vardı bulamayınca unuttum artık onu. Mesela erkek olursa eşimin baş harfiyle olsun (Ö ) kız olursa benimkiyle (F ) olsun. İçerisinde türkçe karakter olmasın Ğ gibi . Sonra kararsız kalınca takıntılarıma çizik attım :KK47:

evet bizde turkce karakter istemiyoruz iste :) esimde bende musterilerimiz ab ve amerika o yuzden turkce karakter isim cocuk icin sonradan zorluk olur diye dusunuyoruz hele boyle globallesen dunyada :)

sagol canımm listeye aldım :)

Ne guzel iste eccuk kilo verirsinde boyunla kilon dengelenir :olamaz:

gokceyener gokceyener aldim öcumu :KK53:

Bak bak bak ya :D

Pozisyon değiştirmiştir. Benim de dün çok zayıftı. Bu sabah yine dönmüş herhalde yine güçlü.

bende öyle düşündüm ilkte ama tüm hafta neredeyse böyleydi.
önceden vurduğunda irkiliyordum bu hafta hep daha sakin geçti.
inşallah normaldir.

günaydın kızlar.
hayırlı cumalar.
neden olabilir böyle?
aynısını yaşıyorum, sürekli birşeyler sorduğumdan utanıp danışamadım sizlere de,
hatta dün çok az hissettim, bugünde bu saatlerde uynaık olur sert atardı tekmeleri ama maalesef okadar hafif ki hareketleri korktum bende

aynısını yaşıyorum, sürekli birşeyler sorduğumdan utanıp danışamadım sizlere de,
hatta dün çok az hissettim, bugünde bu saatlerde uynaık olur sert atardı tekmeleri ama maalesef okadar hafif ki hareketleri korktum bende

benim de aynı işte.
bu hafta boyunca böyleydi.
çok narin hareketleri.
öyle dan diye tekme hiç hissetmedim şu sıralar.
acaba büyüdükleri ve yerleri daraldığı için mi daha az hareket ediyorlar?
seninki de erkekti değil mi?

benim de aynı işte.
bu hafta boyunca böyleydi.
çok narin hareketleri.
öyle dan diye tekme hiç hissetmedim şu sıralar.
acaba büyüdükleri ve yerleri daraldığı için mi daha az hareket ediyorlar?
seninki de erkekti değil mi?
erkek canım,dediğin gibi yerleri daraldığından belkide , önceden geniş yerde gerilip gerilip atıyorlardı herhalde şimdi alan daralınca,daha hafifledi

erkek canım,dediğin gibi yerleri daraldığından belkide , önceden geniş yerde gerilip gerilip atıyorlardı herhalde şimdi alan daralınca,daha hafifledi

senden ricam eğer devam ederse bana yaz olur mu?
senin de öyleyse normal olduğunu düşünürüm bende evham yapmam.

Herkese merhaba uzun zamandir giremiyordum. Herkes iyidir umarim. Benim sari akintim var gecenlerde sabah tuvalete gittigimde bol miktarda peceteye geldi doktoru aradim fitil verdi dün gece 3. Gündü fakat hala devam ediyor akinti sabah ilk tuvaletle yogun bir sekilde fitille beraber geliyor sonra gun icinde de tuvalet sonrasi peceteye geliyor ayni seyleri yadayan var mi???
Bende de vardı sarı akıntı enfeksiyon görüntüsü olmadığı için fitil falan vermedi birkaç ay sürdü hala da ara ara oluyor hamilelikte kaşıntı koku yanma yoksa normal sanırım

Back
X