• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar :KK200:bende gece 1 de uayanıp sabaha kadar yarı uyur yarı uyanık , ne olduğunu anlamadığım rüyalarla geçirdim.

-Piraye -Piraye allah kolaylık versin sıkı giyin bari hasta falan olma geronimo_s geronimo_s ile uykusuz geceleriniz sıklaştı sizin de
xxtalyaxx xxtalyaxx çok sevindim inşallah hayırlısıyla devamı gelir darısı tüm isteyenlerin başına
F Ftszynp geçmiş olsun sana da canım çarçabuk iyileşin artık 3-4 gün oldu heralde

Günaydın kızlar,

ablam için dua eden herkes Allah razı olsun güzel haberi aldık sonuç pozitif:rapci:inşallah devamında kese ve kalp atışını da görür hayırlısıyla oda bizlerde kucağımıza alırız.kuş gibi hafiflemiş hissediyorum kendimi,ne ağrılarım ne başka düşüncelerim hepsi birden sıfırlandı sanki.
darısı @hilalcikk görümcesine inşallah:dua:

Çok sevindim. Hadi inşallah her şey yolunda gider, kese ve kalp atışını da paylaş bizimle muhakkak.

GÜNAYDIN KIZLAR xxtalyaxx xxtalyaxx ÇOK SEVİNDİM CANIM İNŞALLAH DEVAMI DA GELİR ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH. PİJAMALARDAN BAHSEDİLMİŞ İNSTAGRAMDA PİJAMAAPARTİSİ DİYE BİR SAYFA VAR BEN ŞİMDİ ALDIM 99 LİRA KARGO DAHİL Bİ BAKIN DERİM GÜZEL ŞEYLER VAR.

ben bunu aldım.

Eklentiler

• Screenshot_20181207-093930.webp
    Screenshot_20181207-093930.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 68
Hem ben hem kızım fena hastayız. Gece sürekli ağlıyor. Hiç uyumuyor. İlaç içmiyor nedense. Dr asist verdi. Ama ne mümkün. Ateş düşürücü veremiyorum. Şaşırdım kaldım. Rabbim yardımcım olsun. İlk defa böyle hasta oldu. En son 1 yaşında diş çıkarırken ateşi çıkmıştı. Hastalıkla yeni tanıştı. O yüzden gereğinden çok fazla huysuz.
Gecmis olsun canim yemek arasinda farketmeden agzina tepiversen

Canimmmm o kadar sevindimki sukurler olsun Allaha insallah hersey guzel ilerler saglikla alir kucagina bizde pazar gunu ogrenicez haber veririm canim
mutlaka haber ver canım, inşallah onunda tutacaktır, inan kendi haberimi aldığımda ağlamamıştım ablamda ağladım

Günaydın kızlar,

ablam için dua eden herkes Allah razı olsun güzel haberi aldık sonuç pozitif:rapci:inşallah devamında kese ve kalp atışını da görür hayırlısıyla oda bizlerde kucağımıza alırız.kuş gibi hafiflemiş hissediyorum kendimi,ne ağrılarım ne başka düşüncelerim hepsi birden sıfırlandı sanki.
darısı @hilalcikk görümcesine inşallah:dua:
Aaaa gozunuz aydin
Allah saglikla sihhatle kucaklarina almayi nasip etsin ins
Cok sevindim :KK36:

Bi

denedim canım ama hemen türkürüverdi. Asistin tadı kötü galiba çünkü ateş düşürücüyü çok seviyor. Ama artık ateş düşürücüyü de asist zannedip içmek istemiyor.
Asisti mi içmek istemiyor? Bazı ilaçlar çocuğu tüm ilaclardan soğutabiliyor maalesef. Allah kolaylık versin.

Back
X