Aynen resmen 1 avuç geliyor sabahları3 gece fitil kullandım
Özellikleri sabahları geri geliyordu baya baya
gözün aydın canım, okadar tecrübesiz ki hangi doktor ne dese inanıyoruz. Onlarda sağolsun hep kötü ihtimallerden bahsediyorBu arada doktor kontrolumuzden geldik bugun ozel hastanede randevumuz vardı
10 gun once devletteki gibi iri kesin sezeryan falan demeditoplam 6 kg almısım ona da cok normal dedi, boyle devam edelim dedi.
içim o kadar rahatladı ki.. 770 gr ve 33 cm mis.. Gayet normal sınırlarında bir bebek asla iri falan degil dedi..
ters duruyor di mi dedim.. hayır 36 ya kadar doner bu haftalarda boyle durması cok normal ve uygun dedi. bacakları soldaydı on gun once kıvrılmıs sag tarafıma almıso rahat ettigi alana gore hareket eder hic endiselenme dedi.
fetal kardiyo baktı tekrar, centiklesme, direnc falan baktı hic bir sorun yok dedi Rabbime bin sukur
Kafamı karıstırmaması adına artık devlete gitmemeye karar verdik... kontrollu olsun diye ikisine gidiyorduk ama sanırım gereksiz
canım gerçekten çok saçma ama içeriye çekmemeleri, inşallah sen rapora çıkana kadar kar filan yağmaz bari.Aynen anlamıyorayaklarıma ve belime masaj yaptı dün ara ara ara sokaklardan git üşümezsin diyor olabilir canım. Haftasonu geldi dinlenirim artık
Offf bende takmamaya çalışayım diyorum ama elimde değil her gördüğümde canım sıkılıyorbenimde sarı akıntı +mantar. Akıntım hep vardı bekarken de ama o mantar beni deli etti.
idrarda bol miktarda enfeksiyon var dedi zaten doktorum, munorol kullandım ama geçirmedi maalesef. ben takmamaya çalışıyorum, birde birkaç gündür sanki birden adet kanı gibi boşalıyor akıntım. kanama filan diye endişelenip koşuyorum ama yoğun akıntı görüyorum
Oy kuZum benim Allah ım sağlıkla giydirmeyi nasip Etsin inşallahCok sagol canım beniminan hep kendime dua ederken tum hamilelere diye ekliyorum.. Guzel haberlere insallah.. 10 gun once cok sıkılmıstım sukur
Bu arada o hastane cıkıs setimiz geldi oyle guzel kiagladım
Cok sagol canımHepimize guzel haberler getirsin hep insallah
evet canım ozelde devam edecegim artık devlette takibi kesecegim
Az kaldı yılbaşı gelse dimi o zaman 30 ları göreceğiz Allah ın izniylebence de öyledir.
yani öyle umut ediyorum.
bir 30ları görseydik sağlıkla.
evhamlarımız hala geçmedi.
Bu günü de atlat iki gün evde yat dinlenAynen anlamıyorayaklarıma ve belime masaj yaptı dün ara ara ara sokaklardan git üşümezsin diyor olabilir canım. Haftasonu geldi dinlenirim artık
Bizde ikinci isim olarak duru ve mina arasinda kalmistim ama kizimla mina ya karar verdik
Small aldığımın bile göbeği bol kendi bedeninizde alın zaten deneyimli annelerde öyle dediydiKızlar lohusa gecelikleri alırken hangi bedene göre alıyorsunuz ? Daha önce konuştuysanız kaçırmış olabilirim
senin bulantılar niye böyle geri döndü kiMidem çok bulanıyor
Evi toparlamam lazım yarına hazır olsun diye
Akşam eşim gelincede ona evi sildirip yatak yorganları hazırlayacağım
Misafirlere hazır olsun
Kuaföre randevu aldım oraya gideceğim
Ama hiç bir şeye halim Yok mide bulantısından
Bir şey yemiyorum ki kaçırmış olayımsenin bulantılar niye böyle geri döndü ki
ben tatlıyı fazla kaçırdığım da tekrar öğürmem oluyor, aceba sende kaçırmış olabilirmisin
O zaman listeye ekleyelim biz onu.Buhar makinesi bebek küçükken de büyükken de cok ise yariyor hastaliklarda. Bu kac hafta once hasta oldum 3 gece calistirdik o olmasa zor uyurdum
Müdürlerin şu tavrına gıcık oluyorum. Sanki işverenmiş, patronmuş gibi davranıyorlarMecbur geleceğim okula. Rapor aşınca müdür ağız burun kıvırıyor. Şimdi rapor alsam 33. Haftada çalışabilir raporuna laf eder.
Yaaaaaa çok sevindim. Gözünüz aydın. İnşallah sağ Salim kucağına da alır.Günaydın kızlar,
ablam için dua eden herkes Allah razı olsun güzel haberi aldık sonuç pozitifinşallah devamında kese ve kalp atışını da görür hayırlısıyla oda bizlerde kucağımıza alırız.kuş gibi hafiflemiş hissediyorum kendimi,ne ağrılarım ne başka düşüncelerim hepsi birden sıfırlandı sanki.
darısı @hilalcikk görümcesine inşallah
Yap alışverişini o zaman şekerim.. ben şu biberon setini aldım suavinex in, bir de karyolasına yatak aldım rahatladım. İkea dolabından yine vazgeçtik. Mobilyacıda beğendiğimiz dolabı almaya karar verdik yarın alacak eşim. İkea da ki gardropların içini dizayn etmeye üşendi beyim
İzmire yağmıyor canım ama yaylalara yağan karın soğuğu etkiliyor. Yapmış kar. Bu arada gözünüz aydıncanım gerçekten çok saçma ama içeriye çekmemeleri, inşallah sen rapora çıkana kadar kar filan yağmaz bari.
Aynen kuzum yatacağım bol bolBu günü de atlat iki gün evde yat dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?