2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın canım, okadar tecrübesiz ki hangi doktor ne dese inanıyoruz. Onlarda sağolsun hep kötü ihtimallerden bahsediyor

Aynen anlamıyor ayaklarıma ve belime masaj yaptı dün ara ara ara sokaklardan git üşümezsin diyor olabilir canım. Haftasonu geldi dinlenirim artık
canım gerçekten çok saçma ama içeriye çekmemeleri, inşallah sen rapora çıkana kadar kar filan yağmaz bari.

Offf bende takmamaya çalışayım diyorum ama elimde değil her gördüğümde canım sıkılıyor

Oy kuZum benim Allah ım sağlıkla giydirmeyi nasip Etsin inşallah

Midem çok bulanıyor
Evi toparlamam lazım yarına hazır olsun diye
Akşam eşim gelincede ona evi sildirip yatak yorganları hazırlayacağım
Misafirlere hazır olsun
Kuaföre randevu aldım oraya gideceğim
Ama hiç bir şeye halim Yok mide bulantısından

Kızlar lohusa gecelikleri alırken hangi bedene göre alıyorsunuz ? Daha önce konuştuysanız kaçırmış olabilirim

senin bulantılar niye böyle geri döndü ki

ben tatlıyı fazla kaçırdığım da tekrar öğürmem oluyor, aceba sende kaçırmış olabilirmisin

Buhar makinesi bebek küçükken de büyükken de cok ise yariyor hastaliklarda. Bu kac hafta once hasta oldum 3 gece calistirdik o olmasa zor uyurdum
O zaman listeye ekleyelim biz onu.

Mecbur geleceğim okula. Rapor aşınca müdür ağız burun kıvırıyor. Şimdi rapor alsam 33. Haftada çalışabilir raporuna laf eder.
Müdürlerin şu tavrına gıcık oluyorum. Sanki işverenmiş, patronmuş gibi davranıyorlar hastasın sonuçta keyfi birşey yok yani.

Yaaaaaa çok sevindim. Gözünüz aydın. İnşallah sağ Salim kucağına da alır.

xxtalyaxx bİraz alışveriş yapsam kendime gelirim :)
Ne yaptınız beşik işini alabildiniz mi
Yap alışverişini o zaman şekerim.. ben şu biberon setini aldım suavinex in, bir de karyolasına yatak aldım rahatladım. İkea dolabından yine vazgeçtik. Mobilyacıda beğendiğimiz dolabı almaya karar verdik yarın alacak eşim. İkea da ki gardropların içini dizayn etmeye üşendi beyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…