Small aldığımın bile göbeği bol kendi bedeninizde alın zaten deneyimli annelerde öyle dediydi
Evet şişmezsin daha fazla small lar bile büyük geliyor zatenBende small alayim ozaman. 34 bedendim 36 oldum dahada cok sismem herhalde gobegim onden gidiyor sadece arkadan baksan kimse inanmaz hamile olduguma
Benim bedenim XL normalde L aldım o bile çuval gibi. İnşallah doğum sonrası M bedene düşerim. 2 gündür diyetimi yapıyorum güzelce.Small aldığımın bile göbeği bol kendi bedeninizde alın zaten deneyimli annelerde öyle dediydi
Dün sabah işe gelirken sulu kar atıştırıyordu. Üstelik esas soğuklar gelmedi.İzmire yağmıyor canım ama yaylalara yağan karın soğuğu etkiliyor. Yapmış kar. Bu arada gözünüz aydın
Bu kış ılık geçecek diyorlar amaDün sabah işe gelirken sulu kar atıştırıyordu. Üstelik esas soğuklar gelmedi.
sağol canım inşallah, herbirimiz :)O zaman listeye ekleyelim biz onu.
Müdürlerin şu tavrına gıcık oluyorum. Sanki işverenmiş, patronmuş gibi davranıyorlarhastasın sonuçta keyfi birşey yok yani.
Yaaaaaa çok sevindim. Gözünüz aydın. İnşallah sağ Salim kucağına da alır.
kar topluyor o güneş aldanmaAnkarada yaz gunu gibi gunes acti amahala soguk
Sabah ayaz vardi cok usumustum
amin bundan sonraki süreçte güzel devam eder inşallah canım, hep dualarımda olmayan herkese nasip olsun inşallahxxtalyaxx gözünüzaydın canım çok sevindim. Allah isteyen herkese nasip etsin inş..
Evet canım günlük ped zararlı olabilir diye altıma sürekli peçete koyuyorumBenimki baya yoğun geliyor senin de öylemiydi peki
ay bana cevap verin kukum artık böyle mi kalcak kalmasın estetik yaptırırımkızlar ben bişey sorcam vajina dış dudaklarda sarkma olan oldu mu bu neden oluyor ya sirimi yaptırdığım kuaför bile farketti söyledi düzelir mi bu yaşayan var mı gebelikte oldu benim.
Biraz değişiklik olabiliyor, özellikle 8 aylıkken oluyor değişiklik bu aylarda da olabilir. Doğum sonrası düzelir.kızlar ben bişey sorcam vajina dış dudaklarda sarkma olan oldu mu bu neden oluyor ya sirimi yaptırdığım kuaför bile farketti söyledi düzelir mi bu yaşayan var mı gebelikte oldu benim.
ya benim sarkma değilde ayıptır söylemesi etlendi butlandıkızlar ben bişey sorcam vajina dış dudaklarda sarkma olan oldu mu bu neden oluyor ya sirimi yaptırdığım kuaför bile farketti söyledi düzelir mi bu yaşayan var mı gebelikte oldu benim.
Başın sağolsun canım allah sizlere uzun ömür versin.Kızlar anneannemi kaybettim
Gece vefat etmiş ama bana haber vermemişler
Doktorlarım konuşup öyle evime gelip haber verdiler
Birer Fatiha okur musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?