- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Aynen sadece gebelikte değil sonradan da giyinecek şeylerTAMAM CANIM HABER VERİRİM. DAHA BUGÜN VERDİM SİPARİŞİ BAYA ÇEŞİT VAR AMA ÇOK ÇABUK TÜKENİYOR. BENDE DENEMELİK ALDIM BEĞENİRSEM ALIRIM DAHA GÜNLÜKTE KULLANIRIM BEN BUNLARI GEBELİKTEN SONRA.
KuZum sende indirimleri yakından takip ediyorsunkızlar lohusam. com da indirim var yılbaşı indirimi birde 100 tl üzerine emzirme sütyeni hediyeymiş ben 99.90 tl + 124 tl lik alışveriş yaptığımiçin 1 tane hediyeden alabildim malesefff
erkek canım,dediğin gibi yerleri daraldığından belkide , önceden geniş yerde gerilip gerilip atıyorlardı herhalde şimdi alan daralınca,daha hafifledi
Evet asisti sevmedi acı diyor. Sağol canım.Asisti mi içmek istemiyor? Bazı ilaçlar çocuğu tüm ilaclardan soğutabiliyor maalesef. Allah kolaylık versin.
Benimde öyle birkaç gün çok kuvvetli vuruyor dönüyor hatta hiç uyumadığını düşünüyoruz, sonra birkaç gün sakin oluyor dürtersen lutfedip bir tekme savuruyor. Bence normal hiç hareket etmiyorsa endişe et ama bir iki dürttün çikolata yedin hareketlendi endişe etme bencesenden ricam eğer devam ederse bana yaz olur mu?
senin de öyleyse normal olduğunu düşünürüm bende evham yapmam.
Günaydın kızlar,
ablam için dua eden herkes Allah razı olsun güzel haberi aldık sonuç pozitifinşallah devamında kese ve kalp atışını da görür hayırlısıyla oda bizlerde kucağımıza alırız.kuş gibi hafiflemiş hissediyorum kendimi,ne ağrılarım ne başka düşüncelerim hepsi birden sıfırlandı sanki.
darısı @hilalcikk görümcesine inşallah
Evet bizde Deniz dusunuyoruz zaten en cok ona yatkınız :) sagol canım..
Haklısın mailde zor oluyor ama bir kerede ogrenir diyorum karsı taraf :)
anlamı guzel olmalı bence kötü birseyi cagrıstırmamalı..
evet bizde turkce karakter istemiyoruz iste :) esimde bende musterilerimiz ab ve amerika o yuzden turkce karakter isim cocuk icin sonradan zorluk olur diye dusunuyoruz hele boyle globallesen dunyada :)
sagol canımm listeye aldım :)
Bak bak bak ya
Bizde ikinci isim olarak duru ve mina arasinda kalmistim ama kizimla mina ya karar verdik@ssule07 @Atom heart mother kızım olsaydı defne koyacaktım bende. Nil, duru, mina, ipek önerebilirim
Haklisin z ile baslicak diye bi kaide yok.. 3 kiz annesi masallah sana :) 1 yasinda tekrar gebelik de cesaret isi, helal olsun :)
Benim bebegim ters suan makat gelisi, ayagi falan komple kasiklarimda. Teptikce tepiyor, o yuzden nasil hissediyorsan dogrudur o tekmeler. Ilkinde basi hep asagidaydi, ayagini kaburga kemigime dayardi 3 yasinda hala ayagi bi yere dayayip uyuyor. Daha erken ya, karninda pozisyon degisip durur, ilk kizim 37. Haftada boynundaki 2 tur kordonu cozdu :)
Günaydın herkese... çok zor birkaç gün geçiriyorum. Umarım her şey geçer. Çok yoruldum
Günaydınlar
dünden beri baş dönmesi/mide bulantısı var.. Üşüttüm mü naptım bilmiyorum
Günaydın kızlar,
ablam için dua eden herkes Allah razı olsun güzel haberi aldık sonuç pozitifinşallah devamında kese ve kalp atışını da görür hayırlısıyla oda bizlerde kucağımıza alırız.kuş gibi hafiflemiş hissediyorum kendimi,ne ağrılarım ne başka düşüncelerim hepsi birden sıfırlandı sanki.
darısı @hilalcikk görümcesine inşallah
Kocan ne bilir hamilelik nasıl bir şeySEPTEMBER LOVE
4body1soul betsy_pc kızlar benim için bu kadar endişelenmeyin duygulanıyorum
Kocam bu kadar endişelenmiyor Bere ve eldivenle çıkıyorum iyiyim şimdilik. Ama belim ağrıyor nedense yorgunum sürekli
Maşalllah kuzumBu arada doktor kontrolumuzden geldik bugun ozel hastanede randevumuz vardı
10 gun once devletteki gibi iri kesin sezeryan falan demeditoplam 6 kg almısım ona da cok normal dedi, boyle devam edelim dedi.
içim o kadar rahatladı ki.. 770 gr ve 33 cm mis.. Gayet normal sınırlarında bir bebek asla iri falan degil dedi..
ters duruyor di mi dedim.. hayır 36 ya kadar doner bu haftalarda boyle durması cok normal ve uygun dedi. bacakları soldaydı on gun once kıvrılmıs sag tarafıma almıso rahat ettigi alana gore hareket eder hic endiselenme dedi.
fetal kardiyo baktı tekrar, centiklesme, direnc falan baktı hic bir sorun yok dedi Rabbime bin sukur
Kafamı karıstırmaması adına artık devlete gitmemeye karar verdik... kontrollu olsun diye ikisine gidiyorduk ama sanırım gereksiz
BirAsilAnnesi
Ayni şey bende de var demek yazmak artık istemiyorum
Ama sizin gibi düşünüyorum yerleri daralmaya başlıyor o yüzden
Benimde öyle birkaç gün çok kuvvetli vuruyor dönüyor hatta hiç uyumadığını düşünüyoruz, sonra birkaç gün sakin oluyor dürtersen lutfedip bir tekme savuruyor. Bence normal hiç hareket etmiyorsa endişe et ama bir iki dürttün çikolata yedin hareketlendi endişe etme bence
Aynen anlamıyorKocan ne bilir hamilelik nasıl bir şeyanlayamaz
Bel ağrısı hem gebelikten hem de yorpunluktan olabilir
Ne güzel haberler. Bence de tek doktorda devam etmek daha iyi fikir.Bu arada doktor kontrolumuzden geldik bugun ozel hastanede randevumuz vardı
10 gun once devletteki gibi iri kesin sezeryan falan demeditoplam 6 kg almısım ona da cok normal dedi, boyle devam edelim dedi.
içim o kadar rahatladı ki.. 770 gr ve 33 cm mis.. Gayet normal sınırlarında bir bebek asla iri falan degil dedi..
ters duruyor di mi dedim.. hayır 36 ya kadar doner bu haftalarda boyle durması cok normal ve uygun dedi. bacakları soldaydı on gun once kıvrılmıs sag tarafıma almıso rahat ettigi alana gore hareket eder hic endiselenme dedi.
fetal kardiyo baktı tekrar, centiklesme, direnc falan baktı hic bir sorun yok dedi Rabbime bin sukur
Kafamı karıstırmaması adına artık devlete gitmemeye karar verdik... kontrollu olsun diye ikisine gidiyorduk ama sanırım gereksiz
Maşalllah kuzum
Herşey yolundaymış şükür hepimize böyle güzel haberler inşallah
Ne güzel haberler. Bence de tek doktorda devam etmek daha iyi fikir.
Benimki baya yoğun geliyor senin de öylemiydi pekiBende de vardı sarı akıntı enfeksiyon görüntüsü olmadığı için fitil falan vermedi birkaç ay sürdü hala da ara ara oluyor hamilelikte kaşıntı koku yanma yoksa normal sanırım
benimde sarı akıntı +mantar. Akıntım hep vardı bekarken de ama o mantar beni deli etti.Benimki baya yoğun geliyor senin de öylemiydi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?