- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Haber et biZe de tamam mıkendi doktorum çok rahat ve relaks bir adam.
o yüzden ona derdimi telefonda anlatmaktansa birkaç saat sonra doktora görünürüm daha iyi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haber et biZe de tamam mıkendi doktorum çok rahat ve relaks bir adam.
o yüzden ona derdimi telefonda anlatmaktansa birkaç saat sonra doktora görünürüm daha iyi.
canım geçmiş olsun aynı korkular bende de var ben şimdi evde yatıyorum. yatmak çok sıkıcı yarın kontrolüm var heyecanlı ve endişeliyim inşallah ocağı bari geçirsek daha çok var doğumumuza. halimize çok şükür yeterki bebekler sağlıklı olsun. senin bebekler kaç kilo simdi
Daha öncede kanama oldu iki kere ama kısalma yok demişlerdi iyiydi. Bebeklerin gelişimi haftasıyla uyumlu ama daha 700gr kadarlar ve ben zaten gebeligin başından beri yatıyorum. Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi evlatlarına.Benimde hunilesme var dediler canim 22.haftada sonra uzani ama yine yatiyorum bugun benimde lekelenmem oldu dr normal dedi babalim ins iyidir bebeslerimiz saglicakla kucagimiza aliriz zamaninda
Cnm geçmiş olsun inşallah bir sorun cikmaz Rabbim korusun bebislerimizi
becidina canim gecmis olsun ins saglikla alirsin kucagina zaten bisey kalmadi dualrim seninle
BirAsilAnnesi canim mutlaka haberdar et acilden sonra ins bosa endise etmissindir rahatlayip gelirsin
KuZumm ya sen hep yoruluyorsun
Allah yardımcın olsun
allah korusun evlatlarımızı insallah en az 32.haftayı bitiririz sağlıklı bi şekilde kucagimiza alırız evlatlarımızıDaha öncede kanama oldu iki kere ama kısalma yok demişlerdi iyiydi. Bebeklerin gelişimi haftasıyla uyumlu ama daha 700gr kadarlar ve ben zaten gebeligin başından beri yatıyorum. Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi evlatlarına.
Sağolun kızlar inşallah geçer zaten yatiyordum birazda ondan endişe ediyorum zaten yatarken böyle kısaldı bu nasıl uzatabilecegiz bilmiyorum. Geçecek inşallah Rabbim korusun hepimizi ve evlatlarımızı.
Usuttugum zamanlar cok fazla oluyo baslarda anlayamiyodum niye oluyo fln diye korkuyodm sonra farkettim ki ayaklarmdan ne zaman ususem aksamina sanci giriyo.. biraz ayaklarini sicak tutmaya calis dsari cikarken de icten tayt iclik fln bsy giy bakalm belki usuttgnden oluyodr senin deKizlar sizinde kasiklariniz agriyomu sizliyo agriyo benim ya cok fazla ayakta kalamiyorum yureyemiyorum
Normalde 10 dk dan fazla ayakta olmuyorum bugün kalmam gerekti ve bel bacak ağrısı şuan çok fazla. Yani ayakta kalınca normal bence bel eğriliğimiz bile bu aylarda artık değişiyorKizlar sizinde kasiklariniz agriyomu sizliyo agriyo benim ya cok fazla ayakta kalamiyorum yureyemiyorum
Normalde 10 dk dan fazla ayakta olmuyorum bugün kalmam gerekti ve bel bacak ağrısı şuan çok fazla. Yani ayakta kalınca normal bence bel eğriliğimiz bile bu aylarda artık değişiyor
Noldu hareket etti mi bebissKuzum ben neredeyse hep hareket halindeyim ve ayaktayım.
Allah kolaylığını veriyor çok şükür.
ne yapalım.![]()
Yaaa sorma sen veKuzum ben neredeyse hep hareket halindeyim ve ayaktayım.
Allah kolaylığını veriyor çok şükür.
ne yapalım.![]()
Noldu hareket etti mi bebiss
Yaaa sorma sen ve-Piraye maşallahınız var. Biz şimdi 1 saat mutfakta çalıştık belim kopuyor ağrıdan.
Merak etme canım sen herşey yolundadır. Her günümüz endişeyle geçiyor valla kucağımıza alsak sağlıkla da şu günler geçse. Gerçi ozaman da bizim gibi tecrübesiz anneler yok kustu yok battaniyeyi kafasınamı çekti yan yattı çamura battı derken endişe kumkumalığını dibine kadar yaşarızbenim de bazen belim çok ağrıyor.
neyse ki yasal iznime az kaldı.
bu gün sıkıldım evham yaptım ya bir başım ağrıdı ki zor akşam ettim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sen bir git gel dr a da iyi haberlerini bekliyoruz dört gözlebenim de bazen belim çok ağrıyor.
neyse ki yasal iznime az kaldı.
bu gün sıkıldım evham yaptım ya bir başım ağrıdı ki zor akşam ettim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Merak etme canim kotu bsy duymicksn insallah mutlaka haber ver bize de merak ediyorm aklmdasn surekliçikolata da yedim ama öyle belli bir tekme yemedim henüz Asil'den.
bir şey var belli ama iyi mi kötü mü birazdan işten çıkıp doktora gidince anlayacağım.
dua edin de kötü bir şey duymayayım.
Evet haklisin canim. Olabilir dikkat edicem tayt giymiyorumUsuttugum zamanlar cok fazla oluyo baslarda anlayamiyodum niye oluyo fln diye korkuyodm sonra farkettim ki ayaklarmdan ne zaman ususem aksamina sanci giriyo.. biraz ayaklarini sicak tutmaya calis dsari cikarken de icten tayt iclik fln bsy giy bakalm belki usuttgnden oluyodr senin de
3 gün geçiyor 4 gün gene aynıKızlar şu ağzınızdaki iğrenç tat geçti mi. Bemim hala zehir gibi. Sırf o tadı hissetmemek için sürekli ağzıma bir şey atıyorum. Ama geçmiyor. En çok da bu yüzden kilo aldım vallahi..
KuZumm Allah hepimizim yardımcı olsunDaha öncede kanama oldu iki kere ama kısalma yok demişlerdi iyiydi. Bebeklerin gelişimi haftasıyla uyumlu ama daha 700gr kadarlar ve ben zaten gebeligin başından beri yatıyorum. Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi evlatlarına.
Sağolun kızlar inşallah geçer zaten yatiyordum birazda ondan endişe ediyorum zaten yatarken böyle kısaldı bu nasıl uzatabilecegiz bilmiyorum. Geçecek inşallah Rabbim korusun hepimizi ve evlatlarımızı.