Kesinlikle O'nun gucunun sinirlari yok iste boyle orneklerle goruyoruz hamileligimizi ilerde geri donup kotu gunlerdi diye hatrlamamak icn hep guzele olumlu seylere odaklanmak aslinda en guzeliCanim haberlerde gosterdi bugun 22 haftalikken dogmus bebek ve su anda saglik durumu iyiymis 500 gr dogmus biz hep olumlu dusunelim Rabbim istedikten sonra hersey olur
Kuzum magnezyum fln kullaniyo msn senin kontrol ne zamandi doktoruna soyle bence.. benm bel agrilarm cok fazlaydi osteocare verdi smdilik rahatlatti beniKızlar sağ ayağım geceleri yatınca komple ağrıyor
Hatta ağrısı kalçama kadar vuruyor
canım ben hergun değil ama haftada 3 4 içiyorum arkadaşım her gün içiyor onda da magnezyum var diye.gerçi magnezyum kullanıyormuşsun inşallah ağrı geçer canım.ben de vajina ağrısı çatı ağrısı da var ama geçer inşallah .Kullanıyorum çok uzun zamandır bende
Son 1 haftadır bacak ağrım var
Madem suyunu her gün içeyim mi
Bazen karnım sertleşiyorEvet olabilir giderek zorlaşıyor geceler. Erken başladı diye düşünüyorum gerçi ama alışma dönemi belkide vücudun
Kendini cok yorma hepsini ayni gun kesinlkle yapma canm bak yavas yavas yaparsin perakustan onemli degil hcbsyBazen karnım sertleşiyor
Bazen çok iyiyim arada kasıklarıma vuruyor
Ama en çok gece uykusuzluk vuruyor beni bu aralar
Umarım gece uyurum çünkü yarın beni felaket bir ev bekliyor :)
Çocuk odasına iki çuval boşaltırmış kıyafet var
Onu ayırıp düzenlemem
Tabi bide genel temizlik misafirlerden sonra yapılan
Haftaya pazartesi inşallahKuzum magnezyum fln kullaniyo msn senin kontrol ne zamandi doktoruna soyle bence.. benm bel agrilarm cok fazlaydi osteocare verdi smdilik rahatlatti beni
Dolap ocakta gelecekti değil mi senin ? Acele etme yavaş yavaş toparlarsın beşiğin içine doldur hepsini :) ben öyle yaptım göz görmeyince dağınıklığı gönül katlanıyorBazen karnım sertleşiyor
Bazen çok iyiyim arada kasıklarıma vuruyor
Ama en çok gece uykusuzluk vuruyor beni bu aralar
Umarım gece uyurum çünkü yarın beni felaket bir ev bekliyor :)
Çocuk odasına iki çuval boşaltırmış kıyafet var
Onu ayırıp düzenlemem
Tabi bide genel temizlik misafirlerden sonra yapılan
Doğru söylüyorsun da kuZum evi halini görsen hak verirsin banaKendini cok yorma hepsini ayni gun kesinlkle yapma canm bak yavas yavas yaparsin perakustan onemli degil hcbsy
Ya ben sizden gec mi erken mi gittim ki bi onceki kontrole 10 kasimdi. Daha fazla dayanamadm yarina bu ayki kontrolu aldm erken mi almisim kiHaftaya pazartesi inşallah
Söyleyim bakalım ama doktoruma ne diyecek
Magnezyumu 2 -3 aylıkken başladım ben hiç bırakmadım
Aynen öyle hamilelik annelik o kadar güzelki her anini mutlu mutlu yasamak varken neden kendimizi bos yere strese sokup yipratalim ki tabiki insan ister istemez evham yapiyo ama hersey olacagina variyo sonucta o yuzden hep olumlu dusunmek anin tadini cikarmak lazimKesinlikle O'nun gucunun sinirlari yok iste boyle orneklerle goruyoruz hamileligimizi ilerde geri donup kotu gunlerdi diye hatrlamamak icn hep guzele olumlu seylere odaklanmak aslinda en guzeli
Bak kiyafetleri baza altina besigin icine doldur onlari baska gune birak temizlik isini yap yarn sadeceDoğru söylüyorsun da kuZum evi halini görsen hak verirsin bana
Eliz diyen dünyalar tatlısı bir Kızçe biraz dağıtma operasyonu yaptı :))
Dolapım nu bu ay gelecekti normalde öyle konuşmuştuk ama hiç ses YokDolap ocakta gelecekti değil mi senin ? Acele etme yavaş yavaş toparlarsın beşiğin içine doldur hepsini :) ben öyle yaptım göz görmeyince dağınıklığı gönül katlanıyor
Bende oluyor kıss bende olmayan ağrı Yok herhalde:))canım ben hergun değil ama haftada 3 4 içiyorum arkadaşım her gün içiyor onda da magnezyum var diye.gerçi magnezyum kullanıyormuşsun inşallah ağrı geçer canım.ben de vajina ağrısı çatı ağrısı da var ama geçer inşallah .
Kizzz bsy dicem bundan bikac yil sonraya insallah bizim kizcelerin arkasindan da bole konuscklar ortaligi dagitti fln diyeDoğru söylüyorsun da kuZum evi halini görsen hak verirsin bana
Eliz diyen dünyalar tatlısı bir Kızçe biraz dağıtma operasyonu yaptı :))
Bencede bana yeterli gelmiyorCanim acaba @geronimo_s nun bahsettigi magnezyumu mu kullansan sen de, belki yeterli gelmiyordur seninki de. Benim de arada kramp giriyor, hic kullanmadim henuz magnezyum, eger devam ederse bir dahaki kontrolde isticem doktorumdan.
Kizzz bsy dicem bundan bikac yil sonraya insallah bizim kizcelerin arkasindan da bole konuscklar ortaligi dagitti fln diyebunlari dusundkce heyecanlaniyorum.. dun avmde bi anne kiz alisveris yapiyodu kiz kucuk dha 7 yaslarnda falandir herhlde..diyo ki annesine anne harika oldu bu kesinlkle almalisin kacirma bunu diyo baktim soyle hemen hayallere daldm biz de kizimla bole alisverise mi gtcz smdi falan diye cok heyecanlaniyorm bole seyler dusundkce
Benimde salı günü haftaya ...hemen gelse şu kontrol günü :)Bencede bana yeterli gelmiyor
PaZartesi randevum var sorayım bi daha doktora
Bide geceleri çok sık wc gidiyorum hem bir baskı hissediyorum sanki
Olmadı dediğin gibi yaparım kıyafetleri bırakırım zaten Bebek arabası puşet filanda geldi onları da bi temizleyip kilere kaldırmamız lazımBak kiyafetleri baza altina besigin icine doldur onlari baska gune birak temizlik isini yap yarn sadece
Evet ya hayırlısıyla gelse ve sağlıkla büyüdüklerini duysakBenimde salı günü haftaya ...hemen gelse şu kontrol günü :)
Heh soyle arada bazi isleri onlara paslamak iyi oluyoOlmadı dediğin gibi yaparım kıyafetleri bırakırım zaten Bebek arabası puşet filanda geldi onları da bi temizleyip kilere kaldırmamız lazım
Tabi o iş tamamem eşimde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?