2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim acaba geronimo_s nun bahsettigi magnezyumu mu kullansan sen de, belki yeterli gelmiyordur seninki de. Benim de arada kramp giriyor, hic kullanmadim henuz magnezyum, eger devam ederse bir dahaki kontrolde isticem doktorumdan.
Ben magnezyum diasporal kullandigimdan beri kasılmalarim kesinlikle azaldi magnorm hic ise yaramiyordu.

Ya ben sizden gec mi erken mi gittim ki bi onceki kontrole 10 kasimdi. Daha fazla dayanamadm yarina bu ayki kontrolu aldm erken mi almisim ki

Bence erken degil tam 1 ay olmus, daha ne olsun. En ideal zamana almissin randevunu.

Benim kizim da 4 olacak ocak ayinda, annecim cok guzel olmussun, dunyalar guzeli annem benim der her sabah, agzini burnunu yiyesim gelir, kiz cocuk cidden arkadas oluyor bir sure sonra anneye, Allah isteyen herkese nasib etsin insaallah.

Bende oluyor kıss bende olmayan ağrı Yok herhalde:))
Devamlı wc ya git gel hep bir baskı var kaşıklarımda
oy canım benim ya ama doğuma hazırlık deniyor ve kolay olurmuş vajina ağrısı çatı ağrısı olunca:))ama ilk doğumum şükür zor olmadı Rabbim şimdi de hepimize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin mucizelerimize kavuşacağız evin her odası uzun aylar bebek kokacak misss

Ayy masallah canm rabbim bize de nasip etsin o gunleri gormeyi insallah

Kasilmalar için üç adet onar dk arayla ilaç içtim nidicard. Kasilmalar bir tık azaldı gibi.
Ciğer geliştirici celestone iğne yapıldı. Seruma devam. Yatacagiz böyle yarın tekrar kontrol ederler.
Insaĺlah tamamyla biter kasilmalarn canm azcik dha dayansin minnoslarr

Kasilmalar için üç adet onar dk arayla ilaç içtim nidicard. Kasilmalar bir tık azaldı gibi.
Ciğer geliştirici celestone iğne yapıldı. Seruma devam. Yatacagiz böyle yarın tekrar kontrol ederler.
İnşallah kasılmalar biter. Sen olabildigin kadar sakin kal. Uykun yoksa ac bi komedi falan izle telefonundan.

@Cemre Yaman ses ver meraktayiz.

İnşallah kasılmalar biter. Sen olabildigin kadar sakin kal. Uykun yoksa ac bi komedi falan izle telefonundan.

@Cemre Yaman ses ver meraktayiz.
İnşallah biter. Uyku hali zor doğumhane bir kadın doğum yapıyor burda. Karışık duygular içindeyim. Uyuyup biraz düşünmemeye ihtiyacım var.

Bende merak ettim yazmamış @Cemre Yaman iyidir inşallah.

İnşallah biter. Uyku hali zor doğumhane bir kadın doğum yapıyor burda. Karışık duygular içindeyim. Uyuyup biraz düşünmemeye ihtiyacım var.

Bende merak ettim yazmamış @Cemre Yaman iyidir inşallah.
Yanindayiz. Yaz hep buraya. Illa ki geceleri birinin uykusu kacar burda olur.

Geçmiş olsun canım rabbim bebişlerine ve sana sağlık versin inşallah ilk hamileliğim kasılmanın nasıl bişey olduğunu bilmiyorum bugün karnımda garip durumlar var çözemedim bebişi de pek hissetmedim oksaparı vurmaya çalıştım oda zor gitti garip bi gün

Canim rabbim yardimcin olsun saglikla cikicaksiniz insallah hastaneden bebislerde zamaninda dogucaklar insallah bak kasilmalarinda azalmis sen sakin olmaya calis

Sağolun iyi geliyor arada yazmak. Okumak.
Sağol canım, bende pek anlamıyorum ikiz olunca tekme çocukların gerilmesi falan karışıyor benimde. Özellikle karnın alt kısmını elinle yoklluyorsun arada sertleşme oluyor kısa bir süre kalıp sonra yumuşak oluyor tekrar kaç dk arayla diye dr ldinliyor epey dinledi 7 dk da iki kere hissetti mesela.
Evham yaptirmak istemiyorum sizlere gönlünüzü ferah tutun benim ikiz gebelik hep bir kanama sancı bir sorun oldu bana bakmayın siz. İyidir inşallah minikler.
Canim rabbim yardimcin olsun saglikla cikicaksiniz insallah hastaneden bebislerde zamaninda dogucaklar insallah bak kasilmalarinda azalmis sen sakin olmaya calis
İnşallah canım, arada gelip gidiyor korkuyorum ama korkunun faydası yok başa gelen çekilecek. Bol bol dua Edip tevekkül edeceğiz.

İnşallah miniklerin zamanını bekler canım. Hastane de kontrol altında olman iyi aslında. Senin sakinliğin de belki etkili olacaktır. Kulaklık falan varsa sakinleştirici müzikler dinleyebilirsin. Dış etkenlerden de uzaklaşmış olursun.

İşte uyanıp buraya bakan biri geldi bile.

@Cemre Yaman canım buraya birşey yazmamışsın. İnşallah yoğunluktan ve sevinçten unutmuşsundur bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…