Ben magnezyum diasporal kullandigimdan beri kasılmalarim kesinlikle azaldi magnorm hic ise yaramiyordu.Canim acabageronimo_s nun bahsettigi magnezyumu mu kullansan sen de, belki yeterli gelmiyordur seninki de. Benim de arada kramp giriyor, hic kullanmadim henuz magnezyum, eger devam ederse bir dahaki kontrolde isticem doktorumdan.
Benim de persembe.Benimde salı günü haftaya ...hemen gelse şu kontrol günü :)
Ya ben sizden gec mi erken mi gittim ki bi onceki kontrole 10 kasimdi. Daha fazla dayanamadm yarina bu ayki kontrolu aldm erken mi almisim ki
Kizzz bsy dicem bundan bikac yil sonraya insallah bizim kizcelerin arkasindan da bole konuscklar ortaligi dagitti fln diyebunlari dusundkce heyecanlaniyorum.. dun avmde bi anne kiz alisveris yapiyodu kiz kucuk dha 7 yaslarnda falandir herhlde..diyo ki annesine anne harika oldu bu kesinlkle almalisin kacirma bunu diyo baktim soyle hemen hayallere daldm biz de kizimla bole alisverise mi gtcz smdi falan diye cok heyecanlaniyorm bole seyler dusundkce
@Cemre Yaman nerelerdesin
Bence de :)Asil'ini gorunce unuttu bizi bence.
Bari inşallah işe yarar da normal doğum yapabilirimYaaa sorma sen ve-Piraye maşallahınız var. Biz şimdi 1 saat mutfakta çalıştık belim kopuyor ağrıdan.
Postacı Pirayeİyice ağırlaşıyoruz kuZum ben bazen koca gün kalkmıyorum koltuktan o yüzden Çalışanlara içim gidiyor hele ki @-Piraye her gün aklımdan valla
oy canım benim ya ama doğuma hazırlık deniyor ve kolay olurmuş vajina ağrısı çatı ağrısı olunca:))ama ilk doğumum şükür zor olmadı Rabbim şimdi de hepimize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin mucizelerimize kavuşacağız evin her odası uzun aylar bebek kokacak misssBende oluyor kıss bende olmayan ağrı Yok herhalde:))
Devamlı wc ya git gel hep bir baskı var kaşıklarımda
Ayy masallah canm rabbim bize de nasip etsin o gunleri gormeyi insallahBence erken degil tam 1 ay olmus, daha ne olsun. En ideal zamana almissin randevunu.
Benim kizim da 4 olacak ocak ayinda, annecim cok guzel olmussun, dunyalar guzeli annem benim der her sabah, agzini burnunu yiyesim gelir, kiz cocuk cidden arkadas oluyor bir sure sonra anneye, Allah isteyen herkese nasib etsin insaallah.
Insaĺlah tamamyla biter kasilmalarn canm azcik dha dayansin minnoslarrKasilmalar için üç adet onar dk arayla ilaç içtim nidicard. Kasilmalar bir tık azaldı gibi.
Ciğer geliştirici celestone iğne yapıldı. Seruma devam. Yatacagiz böyle yarın tekrar kontrol ederler.
İnşallah kasılmalar biter. Sen olabildigin kadar sakin kal. Uykun yoksa ac bi komedi falan izle telefonundan.Kasilmalar için üç adet onar dk arayla ilaç içtim nidicard. Kasilmalar bir tık azaldı gibi.
Ciğer geliştirici celestone iğne yapıldı. Seruma devam. Yatacagiz böyle yarın tekrar kontrol ederler.
İnşallah biter. Uyku hali zor doğumhane bir kadın doğum yapıyor burda. Karışık duygular içindeyim. Uyuyup biraz düşünmemeye ihtiyacım var.İnşallah kasılmalar biter. Sen olabildigin kadar sakin kal. Uykun yoksa ac bi komedi falan izle telefonundan.
@Cemre Yaman ses ver meraktayiz.
Yanindayiz. Yaz hep buraya. Illa ki geceleri birinin uykusu kacar burda olur.İnşallah biter. Uyku hali zor doğumhane bir kadın doğum yapıyor burda. Karışık duygular içindeyim. Uyuyup biraz düşünmemeye ihtiyacım var.
Bende merak ettim yazmamış @Cemre Yaman iyidir inşallah.
Geçmiş olsun canım rabbim bebişlerine ve sana sağlık versin inşallah ilk hamileliğim kasılmanın nasıl bişey olduğunu bilmiyorum bugün karnımda garip durumlar var çözemedim bebişi de pek hissetmedim oksaparı vurmaya çalıştım oda zor gitti garip bi günKasilmalar için üç adet onar dk arayla ilaç içtim nidicard. Kasilmalar bir tık azaldı gibi.
Canim rabbim yardimcin olsun saglikla cikicaksiniz insallah hastaneden bebislerde zamaninda dogucaklar insallah bak kasilmalarinda azalmis sen sakin olmaya calisKasilmalar için üç adet onar dk arayla ilaç içtim nidicard. Kasilmalar bir tık azaldı gibi.
Sağolun iyi geliyor arada yazmak. Okumak.Yanindayiz. Yaz hep buraya. Illa ki geceleri birinin uykusu kacar burda olur.
Sağol canım, bende pek anlamıyorum ikiz olunca tekme çocukların gerilmesi falan karışıyor benimde. Özellikle karnın alt kısmını elinle yoklluyorsun arada sertleşme oluyor kısa bir süre kalıp sonra yumuşak oluyor tekrar kaç dk arayla diye dr ldinliyor epey dinledi 7 dk da iki kere hissetti mesela.Geçmiş olsun canım rabbim bebişlerine ve sana sağlık versin inşallah ilk hamileliğim kasılmanın nasıl bişey olduğunu bilmiyorum bugün karnımda garip durumlar var çözemedim bebişi de pek hissetmedim oksaparı vurmaya çalıştım oda zor gitti garip bi gün
İnşallah canım, arada gelip gidiyor korkuyorum ama korkunun faydası yok başa gelen çekilecek. Bol bol dua Edip tevekkül edeceğiz.Canim rabbim yardimcin olsun saglikla cikicaksiniz insallah hastaneden bebislerde zamaninda dogucaklar insallah bak kasilmalarinda azalmis sen sakin olmaya calis
İnşallah miniklerin zamanını bekler canım. Hastane de kontrol altında olman iyi aslında. Senin sakinliğin de belki etkili olacaktır. Kulaklık falan varsa sakinleştirici müzikler dinleyebilirsin. Dış etkenlerden de uzaklaşmış olursun.Kasilmalar için üç adet onar dk arayla ilaç içtim nidicard. Kasilmalar bir tık azaldı gibi.
İşte uyanıp buraya bakan biri geldi bile.Yanindayiz. Yaz hep buraya. Illa ki geceleri birinin uykusu kacar burda olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?