• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çamaşırların içinde boğuldum resmen :)
Kurumuyorlar evin her yeri minik minik kıyafet dolu :))

Oh oh mis gibi hazırlık işlerinde aradan çıkmış oldu bahaneyle canım işte bir dolap geldiğinde yerleşmesi kalır işte ne güzel. Hevesli işler bunlar :anne:

ay çok şirin.. bende başlasam o işlere heveslendim:emir_bebek:

Oh oh mis gibi hazırlık işlerinde aradan çıkmış oldu bahaneyle canım işte bir dolap geldiğinde yerleşmesi kalır işte ne güzel. Hevesli işler bunlar :anne:
Yok be kuZum bunlar arkadaşdan gelen büyük kıyafetler ortadan kalksın diye yıkayıp kaldırıyorum
Daha o yeni güzel kıyafetlere başlamadım onları da inşallah ocak ayında yaparım
Bu Kıyafetler anca 1 yaş ve üzeri gibi şeyler
Onlarda ortada beklıyordu onları koyacağım dolap hazırdı zaten onları yapıyorum

Vallahi biz koca insanlarken korkuyoruz. Canım yavrum ya, inşallah işlem falan gerekmez. Çocukla iyi anlaşan diş hekimleri buldum bakalım. Yanağının fotosunu çekerken anne sakın dişçiye filan gönderme beni muayeneye çağırır dedi yavrum ya :KK43:

kıyamam kuzuma gecmis olsun :(

Yok be kuZum bunlar arkadaşdan gelen büyük kıyafetler ortadan kalksın diye yıkayıp kaldırıyorum
Daha o yeni güzel kıyafetlere başlamadım onları da inşallah ocak ayında yaparım
Bu Kıyafetler anca 1 yaş ve üzeri gibi şeyler
Onlarda ortada beklıyordu onları koyacağım dolap hazırdı zaten onları yapıyorum
Elin alışmıştır şimdi hızlıdır çıkar onları da aradan bence :))

Vallahi biz koca insanlarken korkuyoruz. Canım yavrum ya, inşallah işlem falan gerekmez. Çocukla iyi anlaşan diş hekimleri buldum bakalım. Yanağının fotosunu çekerken anne sakın dişçiye filan gönderme beni muayeneye çağırır dedi yavrum ya :KK43:
Yazık kuzum yaa aklini severim inşallah çabucak geçer.
Walla dogru soyluyon hic dikkat etmiyom ben o_O
Nolacak benim bu halim
Ilk ben doguracam heralde
İlk sen dogur ben sorun etmem ama yazık daha minicik benim dr daha çok küçük hele ki ikiz için 32yi gorelim inşallah diyor adam nasıl üzüldü dedim benimle birlikte oturup ağlayacak herhalde. 32. Tamamlayabilir isem Ocak sonu doğum oluyor ben Ocak analarina mi gideyim. Gelmesinler çok erken daha Rabbim güzel yer yapmış orda kalsinlar.
Sende biraz sakın minik kızı.

Elin alışmıştır şimdi hızlıdır çıkar onları da aradan bence :))
Bak şimdi bende kurutma makinesi Yok
O yüzden çamaşırlık var ona asıyorum
Minik minik şeyler ya ben çamaşırlığa asıyorum onlar düşüyor ben yere eğilip alıp Kalkana kadar çamaşırlığa değiyorum öteki Kıyafet düşüyor :KK70:

Yazık kuzum yaa aklini severim inşallah çabucak geçer.

İlk sen dogur ben sorun etmem ama yazık daha minicik benim dr daha çok küçük hele ki ikiz için 32yi gorelim inşallah diyor adam nasıl üzüldü dedim benimle birlikte oturup ağlayacak herhalde. 32. Tamamlayabilir isem Ocak sonu doğum oluyor ben Ocak analarina mi gideyim. Gelmesinler çok erken daha Rabbim güzel yer yapmış orda kalsinlar.
Sende biraz sakın minik kızı.
32 bile erken illa erken geleceklerse 34 kadar beklesinler :(

Bak şimdi bende kurutma makinesi Yok
O yüzden çamaşırlık var ona asıyorum
Minik minik şeyler ya ben çamaşırlığa asıyorum onlar düşüyor ben yere eğilip alıp Kalkana kadar çamaşırlığa değiyorum öteki Kıyafet düşüyor :KK70:
Hiç düşünmemiştim bak bu kısmını eğil doğrul bitmez bu iş :KK12:beyler yapsın bari :KK48:

:KK14:
Hiç düşünmemiştim bak bu kısmını eğil doğrul bitmez bu iş :KK12:beyler yapsın bari :KK48:
Kıss cidden yoruluyor insan ben yoruldum valla
Bak bide ütüleme yapmıyorum
Onları giyme zamanı gelince kısa yıkama yapar ütülerim diye
Bide ütü olsa :işsiz:
4 makine ama dolu dolu yıkadım
Küçük onları ayırdım onları benim aldıklarımla yıkar ütüler dolapı gelince yaparım diye :KK14:

Back
X