Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anammm rüya kapanı çok güzelmişşşbetsy_pc bak ne buldum...
Benimki geçen 2 hafta yukardaydı, 2 gündür aşağıda bazen günlük değişiyor yeri. Değişir merak etme :)Sorun demedi kuzum ama yukarı çıkması lazım dedi. Bakıyorum canım hemen
Cadı hiç göstermedi kendini yine. Uyuyordu. Yemek yedim çikolata yedim gittim bide görebilmek içinBenimki geçen 2 hafta yukardaydı, 2 gündür aşağıda bazen günlük değişiyor yeri. Değişir merak etme :)
Bende hep hazır olsun ben yiyeyim istiyorumKızlar ben Bugün hiç doymuyorum devamlı açım
Artık ne yiyeceğimi düşünmektenyoruldum
Dün yaptığım yemeği bu gün yemek istemiyorum
Her gün her gün ne pişireceğim ben
Şimdi güzel bir sofra olsa hazır oturup doya doya yemek yesem
Nazlı yavruş ne yapacaksın boşuna mı diyoruz olmamış parmaklarında oynatıyorlar bizi diyeCadı hiç göstermedi kendini yine. Uyuyordu. Yemek yedim çikolata yedim gittim bide görebilmek için![]()
Ben 37 de dogurmak istiyom.32 bile erken illa erken geleceklerse 34 kadar beklesinler![]()
Hiç sormaNazlı yavruş ne yapacaksın boşuna mı diyoruz olmamış parmaklarında oynatıyorlar bizi diye![]()
aman alırsak alırız almazsak ben bebişimle yatakta , kocamda koltukta uyur
Hoplayıp zıplamak yetmiyormuş ocak annelerine bir bak istersen başka şeylerde lazımmış şekerimBen 37 de dogurmak istiyom.
37+3 37+4 gibi hoplayip ziplamaya baslicam tabi o zamana sabrederse prenses
Oyyyyy ısırcaz hepsini ısırcaz kıpkırmıZı yapacağım benimkinin yerinde durmayan poposunuHiç sormabaya dürttük bana mısın demedi. Götünü kesecem onun
![]()
Sabırsızlanıyor insan. Eşim hergün hadi doğur diyorOyyyyy ısırcaz hepsini ısırcaz kıpkırmıZı yapacağım benimkinin yerinde durmayan poposunu
Pahalı demişler hakikaten sonuçta evladiyelik değil çocuk ben bundan sıkıldım yok barbie lisi yok arabalısını istiyorum deyince değişecek birşey bu... ama internetten alınca kurulumu falan yapacaklar mı o mühim bence. Yatakta dolapta güzelmiş bence. Sadece yatağın başında raflar mı var onu anlayamadım. Çocuk gece düşürmesin üstündekileri tepesine ne bileyimKizlar dolap alanlar ne kadar a aldınız nasil birseySEPTEMBER LOVE ve bir arkadas daha almıştı sanirim
Bugun esim gitti de yataga 2500 dolaba 2500 demisler dolap için cok geldi bana yaa ucuz birşey alayim netten diyorum vazgectim bu dolaptan ama yatak olsun dedim foto lari atiyorum bakın.Eki Görüntüle 2214900 Eki Görüntüle 2214901
32 bile erken illa erken geleceklerse 34 kadar beklesinler![]()
34 e şurda ne kaldı 36 yı görsünler o kadar erken gelsinler var mı arttıran![]()
41-42ye razı olacak durumdayim yeter ki erken gelmesinler ya dayanamazlarsa diye kendimi yiyorum. Hepimiz zamaninda doguralim erken doğurmak isteyen topic değiştirsinGörüyorum ve arttiriyorum. 38den once gelmesinler. 38den sonra istedigi gibi gelebilirler.![]()
Walla miaman alırsak alırız almazsak ben bebişimle yatakta , kocamda koltukta uyur![]()
Ne gibi giHoplayıp zıplamak yetmiyormuş ocak annelerine bir bak istersen başka şeylerde lazımmış şekerim![]()