• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• FB_IMG_1544627835846.webp
    FB_IMG_1544627835846.webp
    50 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar ben Bugün hiç doymuyorum devamlı açım
Artık ne yiyeceğimi düşünmekten :işsiz:yoruldum
Dün yaptığım yemeği bu gün yemek istemiyorum
Her gün her gün ne pişireceğim ben
Şimdi güzel bir sofra olsa hazır oturup doya doya yemek yesem

Kızlar ben Bugün hiç doymuyorum devamlı açım
Artık ne yiyeceğimi düşünmekten :işsiz:yoruldum
Dün yaptığım yemeği bu gün yemek istemiyorum
Her gün her gün ne pişireceğim ben
Şimdi güzel bir sofra olsa hazır oturup doya doya yemek yesem
Bende hep hazır olsun ben yiyeyim istiyorum :KK14:

Kizlar dolap alanlar ne kadar a aldınız nasil birsey SEPTEMBER LOVE SEPTEMBER LOVE ve bir arkadas daha almıştı sanirim
Bugun esim gitti de yataga 2500 dolaba 2500 demisler dolap için cok geldi bana yaa ucuz birşey alayim netten diyorum vazgectim bu dolaptan ama yatak olsun dedim foto lari atiyorum bakın. Screenshot_20181212-112132.webp Screenshot_20181212-093110.webp

Kizlar dolap alanlar ne kadar a aldınız nasil birsey SEPTEMBER LOVE SEPTEMBER LOVE ve bir arkadas daha almıştı sanirim
Bugun esim gitti de yataga 2500 dolaba 2500 demisler dolap için cok geldi bana yaa ucuz birşey alayim netten diyorum vazgectim bu dolaptan ama yatak olsun dedim foto lari atiyorum bakın.Eki Görüntüle 2214900 Eki Görüntüle 2214901
Pahalı demişler hakikaten sonuçta evladiyelik değil çocuk ben bundan sıkıldım yok barbie lisi yok arabalısını istiyorum deyince değişecek birşey bu... ama internetten alınca kurulumu falan yapacaklar mı o mühim bence. Yatakta dolapta güzelmiş bence. Sadece yatağın başında raflar mı var onu anlayamadım. Çocuk gece düşürmesin üstündekileri tepesine ne bileyim :süslü: ama güzeller bende bu montessori tarzını beğeniyorum çok

32 bile erken illa erken geleceklerse 34 kadar beklesinler :KK43:

34 e şurda ne kaldı 36 yı görsünler o kadar erken gelsinler var mı arttıran :KK17:

Görüyorum ve arttiriyorum. 38den once gelmesinler. 38den sonra istedigi gibi gelebilirler. :KK49:
41-42ye razı olacak durumdayim yeter ki erken gelmesinler ya dayanamazlarsa diye kendimi yiyorum. Hepimiz zamaninda doguralim erken doğurmak isteyen topic değiştirsin :anne:

Back
X