• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim yaaaa
Allah yardimcin olsun
Kizla ilgilenemiyodun is kaynana bakmak olunca mecbur kalkiliyo demi
Sağol cnm. bir yemek yapmak çay koymak bana ağır gelmiyor da madem hastaydın gelmeseydi keşke. Bana bulaşırsa daha fena olursam diye korkuyorum. Zaten hastaydım azıcık toparlanmaya başladım derken yeniden hasta olmak istemyorum.

Sağol cnm. bir yemek yapmak çay koymak bana ağır gelmiyor da madem hastaydın gelmeseydi keşke. Bana bulaşırsa daha fena olursam diye korkuyorum. Zaten hastaydım azıcık toparlanmaya başladım derken yeniden hasta olmak istemyorum.
Ayyyy canım gerçekten şanssızlık olmuş. Bence de rahatsızsa gelmemeliydi. Biraz sinir bozucu ama çok kalmazlar dimi? Bari kızını oyalayıp bu konuda seni rahatlatıyorlar mı?

Cok agrilarim var kizlar uyuyamiyorum saat 4 den beri ayaktayim agridan
Kabus gibi geciyor artik gunlerim bitsin istiyorum hayirlisiyla artik
geçmiş olsun cnm bel ağrısımı sabahta benim kasığa bıçak saplandı bi saniyelik :( insan herşeyden korkuyor

Gunaydin.yine uykusuz bir geceden sonra gozler sis halde ise geldim. Kizimi babannesine biraktik okula gidemeyecek durumda. Benim muayenem var aksama. Keşke öne cekebilsem kızı göturemeyecegim çünkü.

4body1soul 4body1soul bi daha görün istersen doktora. Bu kadar cok agri olmamali

ilkinde suyum zaten yoktu doktor sezeryan yapmadi normal olsun bekle dedi bi sabahta kipirdamayinca baska doktora gittik suyun yok haftan iyi suni sanciyla dogur dedi dogurdum

Ikincide;kizkardesimin cocugu hastaydi halima kusmustu.Bende senin cocugun hasta bosver sen git ben temizlerim dedim tuttum haliyi defalarca sildim aksam suyum geldi esime dedim hastaneye gidelim diye.Gece gece beni ugrastirma otekinde gunlerce yoktu bisey olmadi buda sabaha kadar durur dedi.Rahatca uyuyak sabah gideriz dedi.Yattik uyuduk :KK45:
Sabah dogggruuu hastaneye :KK55:o siradada sancim geldi dogurdum geldim :anneadayı::emir_bebek:
Tecrubem bunlarla sınırlı :cool:

Rahatlıgına hayranım ya suna bak suyu gelmis uyumuslar :D Bize de boyle guzel dogumlar nasip etsin :dua::dua:

Ocak annelerinde ne konusuldu bilmiyorum ama onceden bildigimi soyleyeyim. 4body1soul 4body1soul sperm dogumu hizlandiriyor. Bizim kasim 2013 annelerinde kasilmalari varken kocasıyla bir guzel sevişip doguma giden vardi. Dogumu hizlandiriyor diye yapmislar. Azginim ben demiyor da tamamen bebegimiz icin yaptik diyordu. Ustelik feys grubu kurmuştuk o zaman doguma yakin. Isimler falan hep açıkti :halay:

Ya bunu bende duydum hatta en son gittigimiz ozeldeki doktorumuz onerdi ilişkiye sakın ara vermeyin hicbir sorun yok son ana kadar yapın, seni normal doguma hazırlayacak dedi.

Ne kadar kötü denkgelmis canım ya kolay gelsin ne diyeyim.. kendi annen olsa yatarsın da kv olunca insan yatamıyor da...

Bi de bu istanbulda oturanlar
Valiyi bize gonderirken bisey mi icirdiniz.Sizdeyken hava kapansa okul tatildi.Bizde kar yagdi tatil etmedi :cry:
canım benim tatil etmeliydi en iyi yaptığı şey buydu.istanbuldan gittiğini öğrenen öğrenciler çok üzüldü .kar yokken tatil yaptı adam:KK66:size de yapmaya başlar

Ocak annelerinde ne konusuldu bilmiyorum ama onceden bildigimi soyleyeyim. 4body1soul 4body1soul sperm dogumu hizlandiriyor. Bizim kasim 2013 annelerinde kasilmalari varken kocasıyla bir guzel sevişip doguma giden vardi. Dogumu hizlandiriyor diye yapmislar. Azginim ben demiyor da tamamen bebegimiz icin yaptik diyordu. Ustelik feys grubu kurmuştuk o zaman doguma yakin. Isimler falan hep açıkti :halay:

bu ilişki sıklığının bir ortası varmı ki :) doktor bize ilk zamanlar haftada 2 filan demişti, sonrası için birşey demedi bizde kafamıza göre takılıyorduk:KK53:son zamanlarda ağrım olunca eşim dahada sana lohusalık bitene kadar dokunmam diyor:KK45:

bu ilişki sıklığının bir ortası varmı ki :) doktor bize ilk zamanlar haftada 2 filan demişti, sonrası için birşey demedi bizde kafamıza göre takılıyorduk:KK53:son zamanlarda ağrım olunca eşim dahada sana lohusalık bitene kadar dokunmam diyor:KK45:
Bize bir sıklık sınırlama birsey demedi hamilelik oncesinden farkı yok su an :D

Canim iliski evet dogumu hizlandiriyomus ozellikle son gunlerde bile devam etmek gerekiyomus acilma kolaylassin diye ama spermin bebege zarari olabilicegini okumustum hem enfeksiyon riski oluyomus hem de erken dogumu tetikliyomus

Sinirlama olmuyo canim tabi baska riskler yoksa belli bir sure sonra zaten azaliyo malum ortada kocaman gobus olunca:anneadayı::anneadayı:

Ayyyy canım gerçekten şanssızlık olmuş. Bence de rahatsızsa gelmemeliydi. Biraz sinir bozucu ama çok kalmazlar dimi? Bari kızını oyalayıp bu konuda seni rahatlatıyorlar mı?
Kalırlar bir süre canım 20 günkadar. Kızım dedesini çok seviyor.onunla güzel oynuyor. En azı dam o beni bunaltmıyor.

Back
X