• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canlar.
hepimize hayırlı cumalar olsun.
mart anaları olarak ne çilekeş çıktık yahu.
sağ salim şu 40 haftayı bir atlatsak da sağlıkla bebişleri kucağımıza alsak.:dua:
geronimo_s geronimo_s canım seninkini şimdi okuyabildim.
Rabbim sağlıkla sonuna kadar gitmeyi nasip etsin.:dua:
sağlıkla sana bağışlasın tas tamam inşallah.:dua:

bu arada benim doğum da pahalı.
normal 5bin sezaryan 5buçukmuş. :işsiz:

Ya gorumcemede zamaninda kafasi buyuk normal doguramazsin diyip sezeryana aldilar cocugun kafasi normaldi simdide gelisimi normal okula gidiyo cocuk.Sezeryan icin yer mi yapiyolar ne
ya açıkçası doktor sezeryan gerektirir vs demedi, pozisyon içinde değişir daha dedi ama ben ihtimalleri düşünüyorum. ama bazı doktorların sezeryan kolayına geliyor diye duymadım değil, önüne gelene sezeryan diyen varmış

Özel siğortam gebeliğimi kapsamıyor
6 ay sonra hamile kalsaydım kapsayacaktı
Sağlıkla gelsinlerde hiç sorun değil
Benim hastane bilirsin belki Bostancı central olacak inşallah
Ama doktorum dışardan gelecek
Biz evlensek mi ne yapsak derken sigortaya anneliği de ekledik :halay: Biliyorum Central i. İnşallah herşeylerimiz planladığımız gibi gider bakalım. Doğumun başlaması akşam trafiğine denk gelmesin de :olamaz:

canım hepimiz için herşey çok güzel olacak:KK68:bende psikoloji olarak çok iyi sayılmam eşimin beni anlamadığını düşünüyorum, sarılması sevmesi bile az geliyor sanki. sabah kalkıp sen gece bana niye sarılmadın diye adama fırça çekiyorum düşün:KK11:
Aynı ben:110:bende kocama sardım ilgilenmiyorsun beni anlamıyorsun modundayım.ergen gibi oldum aynı :işsiz:

Biz evlensek mi ne yapsak derken sigortaya anneliği de ekledik :halay: Biliyorum Central i. İnşallah herşeylerimiz planladığımız gibi gider bakalım. Doğumun başlaması akşam trafiğine denk gelmesin de :olamaz:
E 5 te Doğum yaparım artık
Tv de iZlersiniz beni tövbe Allah ım ben sezeryan ile Doğum istiyorum günü saati belli olsun diye
Tabi Allah ım bilir neyi nasıl nasip ederse

betsy_pc betsy_pc Marangoz katili olsam kaç yıl yatarım
Eğer Pera kuZum var yoksa adamı döveceğim :sinirli:
En geç pazar günü gelecek dolap şimdi salı günü oldu
Zaten çok uyduruk bir şey geleceğine Eminim
Eşim kapakları kapansında yeter diyor :skandal:
Biraz idare eder yeni alırız diyor Adam artık
Bence hiç getirmese de yeni alsak bitse bu iş
Kayınpederim bize golu oldu yanı bu iş

Aynen bacim bu sekilde huyuna git sonra satasiyo :KK12:
Sen huyuma gitsen de sataşırım sana
günaydın canlar.
hepimize hayırlı cumalar olsun.
mart anaları olarak ne çilekeş çıktık yahu.
sağ salim şu 40 haftayı bir atlatsak da sağlıkla bebişleri kucağımıza alsak.:dua:
geronimo_s geronimo_s canım seninkini şimdi okuyabildim.
Rabbim sağlıkla sonuna kadar gitmeyi nasip etsin.:dua:
sağlıkla sana bağışlasın tas tamam inşallah.:dua:

bu arada benim doğum da pahalı.
normal 5bin sezaryan 5buçukmuş. :işsiz:
Teşekkürler. İnşallah sağlıkla büyür yavrum. Daha ayrıntılı bakılabilecek bir yer arıyorum şu sıralar, 3 ocağa kadar bekleyemeyeceğim. Perinatolog araştırıyorum.

Sen huyuma gitsen de sataşırım sana

Teşekkürler. İnşallah sağlıkla büyür yavrum. Daha ayrıntılı bakılabilecek bir yer arıyorum şu sıralar, 3 ocağa kadar bekleyemeyeceğim. Perinatolog araştırıyorum.

bence de bekleme çünkü bekleyemeyeceksin.
kurt içini kemirip duracağına iyi bir perinatolog bul git canım.
ama müsterih ol sonunda Allah ın dediği olur.
birbirimize ettiğimiz dualar bizi korusun inşallah.:dua:

@geronimo s hem görmeyeli bebişi 1 ay oldu, hem sanırım ağırlaşıyorum artık aşağıya doğru baskı hissediyorum, bel ağrıları başladı sanki ama yatarken birşey yok öyle işte. İnsan ilk olunca ne yaşaması gerektiğini bilmiyor. Biliyorum normaldir artık heralde bunlar ama dr umu göresim var özledim onu :ıslık:

İnsan sürekli hareketi hissedince sadece kendi doktorunun randevusunu bekliyor ama gün geçmiyor demi? Ağırlaşmak normal artık. Vücut ağırlığı merkezimiz de bayağı bi değişti.
Beşik gelince daha güzel duracak inşallah
Dün senle Canım sıkılmaya başladı sonrada devamı geldi işte yazılanları okudukça
Allah ın izniyle iyi olacak herşey İnşallah
Bak mango bu gün yüzde 50 indirim yapmış :))

Sıkılmayalım. Yavrularımızı güzel güzel alacağız kucağımıza :KK200::KK200:.

Oooo indirim muhabbeti ne zamandır yoktu iyi oldu :KK50:.

evet yakınmışız canım benim.
benim hastane de haznedar medicana.
benim doktor değişince mecbur bu hastane oldu, ama memnunum inşallah kolay doğumlarımız olur, aslında işin sırrı o doğum kolaysa her hastanede kolay zorsa hepsinde zor maalesef. çoğunda zaten ebeler son aşamaya kadar getirtiyor diye biliyorum.

benim doktor değişince mecbur bu hastane oldu, ama memnunum inşallah kolay doğumlarımız olur, aslında işin sırrı o doğum kolaysa her hastanede kolay zorsa hepsinde zor maalesef. çoğunda zaten ebeler son aşamaya kadar getirtiyor diye biliyorum.

hiç etrafımda modern zamanda normal doğurmuş birileri yok.
o yüzden durumlar nasıl gelişip devam ediyor inan bilmiyorum.
gönlüm normalden yana ama bakalım zaman ne gösterecek?
doğru diyorsun önemli olan hastaneden çok doğumun kolay olup olmaması.
inşallah hepimiz bir avazda doğuruveririz.:dua:

Aynı ben:110:bende kocama sardım ilgilenmiyorsun beni anlamıyorsun modundayım.ergen gibi oldum aynı :işsiz:
dün gece de kavga ettik yine, kayınvalidecim sağolsun yatak odamızın şekliyle ilgili süpersonik fikirler verdi, bende bu şekilde sevdiğimi söyledim. yatak odam ferah memnunum dedim. eve geçtiğimizde de eşime değiştirmek sitemediğimi söyledim, zaten yatak odamız öyle ordan oraya sürünecek gibi sağlam değil, iyi bir kazık yemiştik mobilyacıdan beklediğimizden kötü çıktı vs.birde dolabı bütünüyle boşalt şu bu istemiyorum. eşimde annesini dinleyecek gibi gece ondan kavga ettik biraz ağladımda rahatladım:KK53:

Kızlar bizim buraya gelin normal dogum 750 fln sezeryan da 1200 fln bildiğim kadariyla:halay:bu arada ben de zaman yaklaştıkça doğumdan korkar oldum ilkini normal dogurdum ama sanki hıc doğurmamış gibiyim bi korkuyorum nedense sezeryan istiyorum ben yaa:KK51:ilkinde 34. Haftada dışarda gezerken tuvalete girdim afedersiniz çişimi yaptım pacamdan bi sıvı boşaldı aha suyum geldi dememle hastaneyi boyladık sonra ilk alttan muayenemi oldum meğer isemisim:KK53:böylede komik ama alttan muayenenin ne demek olduğunu ilk defa anladigim bi anım var bakalım bunda neler goriciz

betsy_pc betsy_pc Marangoz katili olsam kaç yıl yatarım
Eğer Pera kuZum var yoksa adamı döveceğim :sinirli:
En geç pazar günü gelecek dolap şimdi salı günü oldu
Zaten çok uyduruk bir şey geleceğine Eminim
Eşim kapakları kapansında yeter diyor :skandal:
Biraz idare eder yeni alırız diyor Adam artık
Bence hiç getirmese de yeni alsak bitse bu iş
Kayınpederim bize golu oldu yanı bu iş
şu kayınvalide kayınpederler karışmasın alışveriş işine deyince nankör gelindim dime ben:KK53:parasını versin biz alırız deyincede:KK53:

zahmet etmesin doğumda getirir deseydin:sinirli:

Kızlar bizim buraya gelin normal dogum 750 fln sezeryan da 1200 fln bildiğim kadariyla:halay:bu arada ben de zaman yaklaştıkça doğumdan korkar oldum ilkini normal dogurdum ama sanki hıc doğurmamış gibiyim bi korkuyorum nedense sezeryan istiyorum ben yaa:KK51:ilkinde 34. Haftada dışarda gezerken tuvalete girdim afedersiniz çişimi yaptım pacamdan bi sıvı boşaldı aha suyum geldi dememle hastaneyi boyladık sonra ilk alttan muayenemi oldum meğer isemisim:KK53:böylede komik ama alttan muayenenin ne demek olduğunu ilk defa anladigim bi anım var bakalım bunda neler goriciz
Kizlar toplanin orduya gidiyokkk :KK55::KK55:

neresi orası :) hotobüsü hep beraber tutup gelebiliriz oda ucuza gelir hem:KK53:
ya sen wcde suyum geldi sanmışın annem direk beni wcde doğurmuş, tuvaletim var diye gelmiş patdanak çıkmışımo_Oablam bazen diyor bunu düşürmediğine eminmisin doğarken kesin kafasını taşa maşa çarptı ondan bu delilik:halay:

Back
X