• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Giz sende mi angaradasin neresi ben eryaman
:KK53::KK53: evet Ankara'dayım bende Keçiören tarafındayim.
Sen gataya bizim tarafa doğru geliyorsun ben Hacettepe ye gidiyorum. :KK45:
Ayaz çok olur Eryaman tarafında dikkat et araba kullanırken Allah esirgesin üç yavru var bir de arabada:skandal:

:KK53::KK53: evet Ankara'dayım bende Keçiören tarafındayim.
Sen gataya bizim tarafa doğru geliyorsun ben Hacettepe ye gidiyorum. :KK45:
Ayaz çok olur Eryaman tarafında dikkat et araba kullanırken Allah esirgesin üç yavru var bir de arabada:skandal:
Gataya son gidisimdi artik gitmicem.Bebegimde problem kalmadi nasilsa.Benimde tek ilacim yatmak.Eski doktoruma gidicem artik.Gatanin ici cok karisik yuru yuru in cik daha kotu oluyorum.

Neyse siz aranizda secin karar verin ben cay yapayim sahin tepesi var bugun
Kim kimin arkasindan ne ceviriyo eccuk taktik alayim :cool:

Canım inanamıyorum çok çok çok üzüldüm
Neler paylaştık seninle arada bakıyor takip ediyordum herşey yolundaydı
Niye böyle oldu ki
Hiç belirti vermedi mi gebelik zehirlenmesi
Rabbim yardımcın olsun
Sabır versin inşallah çok üzüldüm
Çok zor bir sınavdan geçiyorum Allah kimseye yaşatmasın hiç belirti yoktu olsa dikkat etmem mi

Gataya son gidisimdi artik gitmicem.Bebegimde problem kalmadi nasilsa.Benimde tek ilacim yatmak.Eski doktoruma gidicem artik.Gatanin ici cok karisik yuru yuru in cik daha kotu oluyorum.
İyi olsun minnosda gitme boşver eski doktorun çenene alışmıştır zaten gata doktorları seni anlamaz :KK12:
Hiç gitmedim gataya Zübeyde hanıma gittim ama riski çoğaltınca tam yatışa geçtim kendi doktoruma gidip kafamı karistirmamaya karar verdim.
Nasıl bir sıkıntılı insan çoğunluğuyuz bende anlamadım arasan bulunmaz :kızgın:

Gebeliğin 30+4 haftasında 05.12.2018 tarihinde gebelik zehirlenmesi yaşadım ani premksi imiş 18 20 tansiyon ile genel anestezi ile doğuma aldılar iki gün yoğun bakımda kaldım üç gün normal odada tansiyonu kontrol altına almaya çalıştılar bebek iki gün yaşadı ciğerleri gelişmediği ve böbrekleri benden dolayı enfeksiyon varmış yaşasada sağlıklı olmazmış. Şuan hala tansiyon 15/16 böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji ve kardiyolojiye tedaviye başladım bugün araştırılıyor neden olabileceği çok ağır bir imtihan dan geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Çok geçmişmişsin canım rabbim dayanma gücü ve sabır versin.

Gebeliğin 30+4 haftasında 05.12.2018 tarihinde gebelik zehirlenmesi yaşadım ani premksi imiş 18 20 tansiyon ile genel anestezi ile doğuma aldılar iki gün yoğun bakımda kaldım üç gün normal odada tansiyonu kontrol altına almaya çalıştılar bebek iki gün yaşadı ciğerleri gelişmediği ve böbrekleri benden dolayı enfeksiyon varmış yaşasada sağlıklı olmazmış. Şuan hala tansiyon 15/16 böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji ve kardiyolojiye tedaviye başladım bugün araştırılıyor neden olabileceği çok ağır bir imtihan dan geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Allah yardimcin olsun. cok cok gecmis olsun. :(

Denk gelmedim derken halicida satilmiyo bu tarz seyler.
Azcik halicidan cikip vebek magazadina girsen denk gelirsin :KK49:
Ben böyle çıkıp dilediğim gibi gezemiyorum ki 7 aydır
Çok şükür gene bu günüme
Anca eşim götürse oda 1 kere Bebek mağazasına götürdü
E Bebek evime 10 dk ona bile daha gidemedik

Back
X