2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Simdi nasilsin? Parolu de cok uzun süre kullanmamak lazim. Insallah hemen toparlarsin.

iki cocukla gercekten zor ama ikisinin pesinde kosmaktan gece uykusuz klmaktan zaten kilolarida verirsin muhtemeln cnm yedklernede dikkat edersen ins eski kilona donersin

Özel olunca sgk dan yatıyor ptt ye para di mi oda sıkıntı. Bizim maaş devam ediyor şükür. İnşallah güzel haberler alacaksın sen gönlünü ferah tut. Hem dikkat ediyorsun gerektiği kadar güzel gelişmiştir minik Pera.
İki kat evet alışveriş ama çok bir şey alamadık 0-3 ay aldık biraz ne kadar erken doğar bilemiyoruz premature almak gerekir mi o yüzden bekliyoruz daha eksik çok ama sağlıkla dogsunlarda bir yeşil örtü sariyorlar nasılsa. Tek maaş ile hayat çok zor kredi falanda ödüyoruz o yüzden sadece indirim olunca alıyorum çok gerekli olanları. Oda falan yapmıyoruz zaten şimdilik. Aman dokundun bin ah işittin bak neyse iyiyiz yaa superiz

Göbek fotoğrafı yok epeydir benim uygulama kabul etmiyor ev hali ile cekmistim ama

Benim heyet raporum var 32 haftaya kadar
Her 2 ayda bir rapor yenileniyor
O yüzden maaşımda 2 ayda bir yatıyor tabi kesintileri çok oluyor olsun buna da bin şükür.
Çift maaşdan tek olunca çok zorluyor tabi ki ama sağlık olsun
Bide bizde araba yenileyip üstüne evi tadilatta soktuk hemen üstüne Peram bize süpriz yaparak geldi :))
Ee tabi bİz kredi borcuna girmiştik
Allah büyük bir şekilde yardım ediyor bin kere şükürler olsun
Yeterki biz ailemiz bebeklerimiz sağlıklı olsun
Sen neden resim yükleme yapamıyorsun ki

Aman bacim bak hersey yolunda sukur sakin bi gun gecir olur mu olay cikarma cumartesi cumartesi zaten millet disarda kalabalik valla parcalarlar

Rızkı ile gelir inşallah minnoslarin hepsi. Beklenmeyen Bebek mi olur diyorum ben hep 9 yıldır nasıl beklediysek
Uygulama izin vermiyor bilmiyorum valla. Çok net bir şey de değil zaten siz gönderin bizi boşverin kendinizi kurtarın

iki cocukla gercekten zor ama ikisinin pesinde kosmaktan gece uykusuz klmaktan zaten kilolarida verirsin muhtemeln cnm yedklernede dikkat edersen ins eski kilona donersin
inşallah canım hepimiz eski kilolarımıza çok uzun sürmeden döneriz umarım ..

Ben gecelik giyince üzerim açılıyor kendimi çıplak gibi hissediyorum. Sürekli üzerime örtme çabasında oluyorum. Pijama ve askılı bası bence de iyi oluyor.
Ayyy bende yaz kış el ayak bileklerim falan açık olacak. Afakanlar basıyor çorap falan giydimmi. Birilerine gittiğimizde falan kışın ayağımda çorap falan olması beni çok daraltıyor. Ki kışında bileksiz çorap giyiyorum. O yüzden gecelik bana ideal

Az kaldı artık hayılısıyla alacaksın kucağına :)

Kızlar sizler kaç kilo aldınız
Söylemeye bile utanıyorum
Ben çok kilo aldım yaa
Evime geldiğimden beri saçma sapan besleniyorum
Annemin yanındayken o kadar dikkat ediyordum ki
12 kilo aldım canım bende sözde buda dikkat etmiş halim.. gerçi oğlumda 32 kilo almıştım kıyas yaparken yine iyiyim :))

Son trimester girdik şükür. İnşallah hep beraber sağlıkla kavuşuruz.

Bende bir yerlerim acıksa sinir oluyorum ten tene degmeyecek terliyor geriluyorum

3 aya kadar yine bir 15 kilo gider canım ya az çok verirsin.. bizimde nişan var kardeşime diyorum biraz ertele doğum kilolarımı vereyim öyle yapalım diye espiri yapıyorum.. düğüne fit gelirsin havan olur diyo :))) 2 küçük çocukla havamdan geçilmez eminimki :)))

İkiz göbeğinide merak ediyoruz ama :)
Boyut mu fazla geliyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…