ayy sen bulamadıysan ben hiç bulamam :))) nette geçen gün beğendim bitane bordo kapüşonlu kadife altlı üstlü pijama seneye kışında giyerim diye.. annem doğum yapmış kadın kapüşonlu pijamamı giyer adam akıllı kadınsı önü düğmeli bişey al dediUğra bacım uğra ben beden bulamamıştım
Hemde netten sipariş verdim aklında bulunsun :)
İyi de kuZum Swit giyiyoruz kazak giyoruz herşey önden düğmeli olamaz kiayy sen bulamadıysan ben hiç bulamam :))) nette geçen gün beğendim bitane bordo kapüşonlu kadife altlı üstlü pijama seneye kışında giyerim diye.. annem doğum yapmış kadın kapüşonlu pijamamı giyer adam akıllı kadınsı önü düğmeli bişey al dedi
alıcam galiba :))) ya cidden doğuma az kaldı ilk çocuk değil ama oğluma arkadaş kardeş geliyo diye çok heyecanlıyım sağlıkla doğsunlar inşallah sen 30 a girmişsin bile..İyi de kuZum Swit giyiyoruz kazak giyoruz herşey önden düğmeli olamaz ki
Sen beğendiğini al aklında kalacağına üstünde dursun :)
Çıplak görmek lazım anlamak için ikiz göbeğini kıyafetle telden farkı yok gibi. Eşim kocaman olmuş diyip duruyor organlarım kayıpİkiz göbeğinide merak ediyoruz ama :)
Boyut mu fazla geliyor acaba
29 içindeyim daha 30 olmadımalıcam galiba :))) ya cidden doğuma az kaldı ilk çocuk değil ama oğluma arkadaş kardeş geliyo diye çok heyecanlıyım sağlıkla doğsunlar inşallah sen 30 a girmişsin bile..
Bende telefondan yüklüyorum hep resimleriÇıplak görmek lazım anlamak için ikiz göbeğini kıyafetle telden farkı yok gibi. Eşim kocaman olmuş diyip duruyor organlarım kayıp
Hiç o kisma kadar gelmedi. Normal siteden denesem anca sanırım.
Oldu sanırımBende telefondan yüklüyorum hep resimleri
Cok sancim var4body1soul neredesin
Aferin kısss zorla yaptırdım inceleme yapalım bakalım :)Oldu sanırım
Ya maşalllah şimdi orda iki kardeş mi :)Eki Görüntüle 2215837
Böyle bir şey yatış hali tabi dar kıyafetler ile daha çok görünüyor. Tam 6 aylık kuzular
Kanepe çok senin kocaya bence sandalye ver Uzan kalkma sakin aaaa ne ayıp.Cok sancim var
Esimde gelip gelip bakiyo ablamlara gidelim diyecek ama ben bu haldeyken diyemiyo
Hamile kadını uzmim dedim internet sitesine gidip ordan denedim oldu.Aferin kısss zorla yaptırdım inceleme yapalım bakalım :)
Ayniyim cnm benim grip 3 gun sürer dunden beri 3 parol aldim inşallah yukselmezde bugun daha almam muhtemelen yarına gecer.Simdi nasilsin? Parolu de cok uzun süre kullanmamak lazim. Insallah hemen toparlarsin.
Oy oy kıyamam kuzum yat dinle gitme bi yereCok sancim var
Esimde gelip gelip bakiyo ablamlara gidelim diyecek ama ben bu haldeyken diyemiyo
Hiç uslu durmuyor bunlar aşağı yi tepikliyor birisi diğeri mideme kaburgama daliyor. Yaramazlık yapsınlar ama büyüsünler yeter kiYa maşalllah şimdi orda iki kardeş mi :)
O iki kardeş uslu uslu Orada büyüyüp beklesinler
Allah şifa versin tam hastalık zamanları dikkat edin hepiniz kendinize.Ayniyim cnm benim grip 3 gun sürer dunden beri 3 parol aldim inşallah yukselmezde bugun daha almam muhtemelen yarına gecer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?