Saol canım allah razı olsunGözün aydın Allah ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Gözün aydın canım hayırlı olsun bebişinEki Görüntüle 2217268
Arkadaşlar mrb beni bilen vardır bende bu gruptaydim ağustos ayinda bebegimin kalbi atmadığı için kürtaj olmuştum şuan müjdemi aldim yine şükürler olsun lütfen duanızdan eksik etmeyin benide sağlıklı olsun bebeğim hepimiz sağlıkla alalım bebegimizi kucaklarimiza hepimiz nekadar şükür etsem az
Sirt ustu bende yatamiyorum iki tane yastigi ustuste koyup oturur vaziyette yatiyorumSırt üstü yatamıyorum nefesim kesiliyor sanki
Sağa da yatmıyorum
Sadece sol tarafıma
Hayırlısıyla geçsin bu haftalar her hafta sanki daha zor geçiyor
Yolmak derken sanırım yıkamakKızçar biz eve gelince hemen bebeği yolarız bazıları göbeği düşene kadar yıkamıyor ama biz 40 gün boyunca her gün yıkarız.
Şubatta yaptıracağım ben canım. Koltuk yıkatma halı perde kapı cam falan. Şubatın 15 lerinde falan. Ne kadar geç olursa o kadar iyi.Doğumdan önce evi komple bir döküp temizlik yapmak istiyorum
Tabi yardım alacağım Yapamadığım işler için cam kapı mutfak komple elden geçmeli
Koltuklarım yıkanacak halılar yıkanacak
Ne zaman başlasam bu işlere Doğuma yakın olsun istiyorum o zamanda çok mu zor olur
Sağlıkla doğsun inşallah. Rabbim tamamına erdirsin canım.Eki Görüntüle 2217268
Arkadaşlar mrb beni bilen vardır bende bu gruptaydim ağustos ayinda bebegimin kalbi atmadığı için kürtaj olmuştum şuan müjdemi aldim yine şükürler olsun lütfen duanızdan eksik etmeyin benide sağlıklı olsun bebeğim hepimiz sağlıkla alalım bebegimizi kucaklarimiza hepimiz nekadar şükür etsem az
Evet ilk Doğumda yıkamayın dedi dr. Ama anam dr dinlemez benim. 40 gün o çocuk yıkanacak.Yolmak derken sanırım yıkamak
Bizde de yıkanır Bebek mümkünse dediğin gibi her gün kış olduğundan o kadar sık yıkanması zor belki ama suyu sever Bebek sudan geldi malum özlemesingöbek düşmesinde büyük bir fark yaratmiyor. Sağlık açısından bence de yıkamak gerek ama Doktorlar katiyen yıkanmasıni istemiyor
O zaman bende şubat başını bekleyiöŞubatta yaptıracağım ben canım. Koltuk yıkatma halı perde kapı cam falan. Şubatın 15 lerinde falan. Ne kadar geç olursa o kadar iyi.
Aynen kızımdan rica ediyorum o kadar bekletmesin beniHayırlısı canım yainsallah sag salim gelsinler ama 40 tan sonra insanın aklı cıkar ne oldu ne olacak diye :)
@Cemre Yaman evet canım4body1soul bana da soylemisti doktorum 3-4 hafta once ters donmezse sezeryan vs demis canımı sıkmıstı ama ilk gebelik yani dönerler insallah sona dogru :)
baska bir dr su an donmesini beklemiyoruz zaten doner 36-37ye kadar hatta dogum sancısı ile bile dönen oluyor demisti.
secde pozisyonu yerleri silmek falan iyi gelirmis dedigi gibi, artık nasip :)
Çok tişikkirlir
Ben normal dogumu kendi geceligimle yaptim odaya da onunla gectim. Sonra uzerimi temizledik ve pijama giydim. Kirli de olsa ben 10lu hastane takimini giydirecegim cunku onunla foto cekiliyor. Ilk kiyafeti o olmali bence. Battaniyeyi bohca yapip vermistik biz kıyafetleri yanimda ekstra canta getirmedigimizden. Bebegimi gobegi dusene kadar yikamadim.Bebekler icin bence ayri ayri yap evet tam takim veriyorsun battaniyesinide veriyorsun.Ama bi citcitli bi alt ust sapka eldiven battaniye ver istersen odada kendinde giydirirsin.
Annede hastanenin onluguyle geciyor odaya.Kendini iyi hissettiginde degistiriyor ustunu.
Normal dogumda da onluk giyiyorsun.Odaya gecince hemsire biz gelmeden emzirme diyor.O gelene kadar ben banyoya girip hafif temizlenip el yuz falan ustumu giymistim.
Çok teşekkürler canım. Çok hızlı almaya başladım. 10 gümde bir kilo almışım
Hatirliyorum canim. Hepimiz uzulduk o zaman. Insallah guzellikle kucagina alacaksin bebegini.Eki Görüntüle 2217268
Ya sadece ve sadece göbekten almışsın. Valla keşke bende sadece göbekten alsam30 a giriş fotosu
Fit görünüyorsun28+3 göbeği
Bu haftalar öyle canım. Bence yağ oranından ziyade su oranı artıyor vücutta.Çok teşekkürler canım. Çok hızlı almaya başladım. 10 gümde bir kilo almışım
Canım teşekkür ediyoruzKizlar masallah cok iyisiniz hicbiriniz kilolari belli etmiyosunuz bebeler cok sansli bukdr guzel anneleri oldugu icin@esut85 -Piraye geronimo_s @betsy_pc
At bi görelim göbekte mi nerdeBişey diyeyim mi göbekte hepinizi geçiyorum valla
Aldığım 4/5 kilo sadece göbeğimde sanki
Sen benden zayıf duruyorsun begızzz nie benle aynı anda resim atıon,senin resmi görünce ben dubayım-Piraye
F Ftszynp aynen sanırım öyle oluyor
4body1soul dün akşam dolabı söktü eşim.. tüm kıyafetlerimiz salon masasının üstünde yığılı.. usta yarın geliyor,inşallah pazartesiye bitecek
canım benim teşekkür ederizSEPTEMBER LOVE
bide kızlar şu set nasıl 145’e??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?