2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım hayırlı olsun bebişin İnşallah canım sağlıkla kucağına alırsın

Kızçar biz eve gelince hemen bebeği yolarız bazıları göbeği düşene kadar yıkamıyor ama biz 40 gün boyunca her gün yıkarız.
Yolmak derken sanırım yıkamak
Bizde de yıkanır Bebek mümkünse dediğin gibi her gün kış olduğundan o kadar sık yıkanması zor belki ama suyu sever Bebek sudan geldi malum özlemesin göbek düşmesinde büyük bir fark yaratmiyor. Sağlık açısından bence de yıkamak gerek ama Doktorlar katiyen yıkanmasıni istemiyor

Şubatta yaptıracağım ben canım. Koltuk yıkatma halı perde kapı cam falan. Şubatın 15 lerinde falan. Ne kadar geç olursa o kadar iyi.

Sağlıkla doğsun inşallah. Rabbim tamamına erdirsin canım.

Evet ilk Doğumda yıkamayın dedi dr. Ama anam dr dinlemez benim. 40 gün o çocuk yıkanacak.

Şubatta yaptıracağım ben canım. Koltuk yıkatma halı perde kapı cam falan. Şubatın 15 lerinde falan. Ne kadar geç olursa o kadar iyi.
O zaman bende şubat başını bekleyiö
1-2 günlük temizlik ZAten benim ev küçük ya bide
Sadece mutfak beni biraz oyalar herşey üst üste mutfakta

Aynen kızımdan rica ediyorum o kadar bekletmesin beni canını yidiğimm

Kızlar ben bebeğin kıyafetlerini bir heybeye koyup vermiştim ilkinde. Bunda da yaptırdımm. Size de fikir olsun. Bu heybelerin isim işlemelileri de var. Ama ben bunu beğendim.

Eklentiler

• F0961727-B3D1-4B35-BD21-609129877D58.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 53
Ben normal dogumu kendi geceligimle yaptim odaya da onunla gectim. Sonra uzerimi temizledik ve pijama giydim. Kirli de olsa ben 10lu hastane takimini giydirecegim cunku onunla foto cekiliyor. Ilk kiyafeti o olmali bence. Battaniyeyi bohca yapip vermistik biz kıyafetleri yanimda ekstra canta getirmedigimizden. Bebegimi gobegi dusene kadar yikamadim.

Yeni doğan bebek yıkanmamalıdır. Çünkü cildinde verniksi yağlı bir doku kaplıdır ve bu bebeğin cildini korur, bir antikor oluşturur. Bu bilgi burda dursun. Temiz temiz olsun bebek derken zarar vermemek lazim. 9 gunlukken dusmustu yagmurun gobegi o zaman yikadik biz.

Hatirliyorum canim. Hepimiz uzulduk o zaman. Insallah guzellikle kucagina alacaksin bebegini.

Sen benden zayıf duruyorsun be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…