Kaç gün öyle duracak ki. 1 gece hastanede kalıyoruz yetmezmi ki?Ben normal dogumu kendi geceligimle yaptim odaya da onunla gectim. Sonra uzerimi temizledik ve pijama giydim. Kirli de olsa ben 10lu hastane takimini giydirecegim cunku onunla foto cekiliyor. Ilk kiyafeti o olmali bence. Battaniyeyi bohca yapip vermistik biz kıyafetleri yanimda ekstra canta getirmedigimizden. Bebegimi gobegi dusene kadar yikamadim.
Yeni doğan bebek yıkanmamalıdır. Çünkü cildinde verniksi yağlı bir doku kaplıdır ve bu bebeğin cildini korur, bir antikor oluşturur. Bu bilgi burda dursun. Temiz temiz olsun bebek derken zarar vermemek lazim. 9 gunlukken dusmustu yagmurun gobegi o zaman yikadik biz.
At bi görelim göbekte mi nerde
Eger suyu geldikten sonra iliskiye girmisse belki bir ihtimal ama hic duymadim ben. Rahimin icine kadar gozle gorulecek kadar sperm gitmez ki. Gerci dogum baslamis ve açıklık 4-5 cm se boyle bir ihtimal var. Belki dogum kanalinda kaldiysa gecerken bulasmistir. Belki de yanlis anlamislardirKaç gün öyle duracak ki. 1 gece hastanede kalıyoruz yetmezmi ki?Ya kızlar Doğuma yakın ilişkiye girmiş biri. Bebek doğduğunda üstü hep sipermmiş. Ebe bir arkadaş anlattı. Öyle bir şey olur mu ya? O başka bir şey olmasın.
Kızçar biz eve gelince hemen bebeği yolarız bazıları göbeği düşene kadar yıkamıyor ama biz 40 gün boyunca her gün yıkarız.
Al iste bi tezatlik dahaBen normal dogumu kendi geceligimle yaptim odaya da onunla gectim. Sonra uzerimi temizledik ve pijama giydim. Kirli de olsa ben 10lu hastane takimini giydirecegim cunku onunla foto cekiliyor. Ilk kiyafeti o olmali bence. Battaniyeyi bohca yapip vermistik biz kıyafetleri yanimda ekstra canta getirmedigimizden. Bebegimi gobegi dusene kadar yikamadim.
Yeni doğan bebek yıkanmamalıdır. Çünkü cildinde verniksi yağlı bir doku kaplıdır ve bu bebeğin cildini korur, bir antikor oluşturur. Bu bilgi burda dursun. Temiz temiz olsun bebek derken zarar vermemek lazim. 9 gunlukken dusmustu yagmurun gobegi o zaman yikadik biz.
Yinede 80 olmamayı tercih ederimSen 80de olsan güzelsin
Al iste bi tezatlik daha
Bebek yikanmali mi yikanmamali mi
Ben yikadim arkadas yine yikayacam rahat rahat opup koklamam lazim gobeginin dusmesini bekleyemem
Benim bebelerde antikorsuz olsun napim
Umarım yağ değildirBu haftalar öyle canım. Bence yağ oranından ziyade su oranı artıyor vücutta.
Canını yidiğim neden istemiyor canın.Atmayacağım Canım istemiyor
Aldığım 5 kilo sadece göbeğimde
Pijamalarla resim atmaktan sıkıldım
Tayt giyince atayım
Evet kullan kuzumEki Görüntüle 2217308
Canını yidiğim neden istemiyor canın.Ben bu çatlak kremini daha yeni alacağım. Yağ falan kullandım şimdi bunu da ekleyeceğim. Bu dimi
Bu kuZumKizlar ben deterjani bulamadim bebek deterjani yaziyo mu üstünde
Fiyatı nasıl uygun mu 100 tlEvet kullan kuzum
Bence gayet faydalı
Üstüm kat kat polar pijama takımı var 80 kilo gibi görünüyorum şuan
7 kiloluk göbek gibi durmuyorBende +7 kgla yola devam belki fazlada almisimdir
Ben para ile almadım kuZumFiyatı nasıl uygun mu 100 tl
Eki Görüntüle 2217268
Arkadaşlar mrb beni bilen vardır bende bu gruptaydim ağustos ayinda bebegimin kalbi atmadığı için kürtaj olmuştum şuan müjdemi aldim yine şükürler olsun lütfen duanızdan eksik etmeyin benide sağlıklı olsun bebeğim hepimiz sağlıkla alalım bebegimizi kucaklarimiza hepimiz nekadar şükür etsem az
Ya sadece ve sadece göbekten almışsın. Valla keşke bende sadece göbekten alsamçok iyi duruyor
Kaç gün öyle duracak ki. 1 gece hastanede kalıyoruz yetmezmi ki?Ya kızlar Doğuma yakın ilişkiye girmiş biri. Bebek doğduğunda üstü hep sipermmiş. Ebe bir arkadaş anlattı. Öyle bir şey olur mu ya? O başka bir şey olmasın.
Maşallah sende fitsin ne güzel ve sorunlu mart analarıBende +7 kgla yola devam belki fazlada almisimdir
Vaaay gördün mü bak parayla almamışBen para ile almadım kuZum
Ama uygun alanlar bi yazsın kaça aldılar
Belkide gitmez böyle devam edersinİnşallah allah yüzünü güldürür sağlıkla alırsın kucağına :)
Popo benimde gider yakında
Doğumdaki O kadar vücut sıvısı arasında 3-5 ml spermimi ayırt etmiş pesssss
Maşallah sende fitsin ne güzel ve sorunlu mart anaları
İnşallah allah yüzünü güldürür sağlıkla alırsın kucağına :)
Popo benimde gider yakında
Doğumdaki O kadar vücut sıvısı arasında 3-5 ml spermimi ayırt etmiş pesssss
Valla öyle dedi. Hatta kokusu iğrençti diye söyledi. Demek ki ayırt edilecek kadar fazlaymış
Maşallah sende fitsin ne güzel ve sorunlu mart anaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?