2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kaç gün öyle duracak ki. 1 gece hastanede kalıyoruz yetmezmi ki? Ya kızlar Doğuma yakın ilişkiye girmiş biri. Bebek doğduğunda üstü hep sipermmiş. Ebe bir arkadaş anlattı. Öyle bir şey olur mu ya? O başka bir şey olmasın.

Eger suyu geldikten sonra iliskiye girmisse belki bir ihtimal ama hic duymadim ben. Rahimin icine kadar gozle gorulecek kadar sperm gitmez ki. Gerci dogum baslamis ve açıklık 4-5 cm se boyle bir ihtimal var. Belki dogum kanalinda kaldiysa gecerken bulasmistir. Belki de yanlis anlamislardir

Yikama konusu ise ilk 24 saat kesinlikle yikanmamali. Bu kesin. Ben yine beklerim gobegi dusene kadar

Kızçar biz eve gelince hemen bebeği yolarız bazıları göbeği düşene kadar yıkamıyor ama biz 40 gün boyunca her gün yıkarız.

Al iste bi tezatlik daha
Bebek yikanmali mi yikanmamali mi

Ben yikadim arkadas yine yikayacam rahat rahat opup koklamam lazim gobeginin dusmesini bekleyemem
Benim bebelerde antikorsuz olsun napim

İnşallah allah yüzünü güldürür sağlıkla alırsın kucağına :)

Ya sadece ve sadece göbekten almışsın. Valla keşke bende sadece göbekten alsam çok iyi duruyor

Popo benimde gider yakında

Doğumdaki O kadar vücut sıvısı arasında 3-5 ml spermimi ayırt etmiş pesssss

Bende +7 kgla yola devam belki fazlada almisimdir
Maşallah sende fitsin ne güzel ve sorunlu mart anaları

Belkide gitmez böyle devam edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…