Açım hep açım amadayanacağım Allah’ın iZniyle. Bu akşam salata ve fırında bir tane tavuk butu yedim. Sabah küçük bir tost yemiştim. Öğlen de közlenmiş patlıcan çorbası. İyi şimdilik.Umarım yağ değildirnasıl gidiyor diyet
Annem de galiba iğrendiği ği için hemen yıkıyor:)Al iste bi tezatlik daha
Bebek yikanmali mi yikanmamali mi
Ben yikadim arkadas yine yikayacam rahat rahat opup koklamam lazim gobeginin dusmesini bekleyemem
Benim bebelerde antikorsuz olsun napim
Dayanırsın dayanırsın. Hem daha az kilo alırsın. Kilonu da takmamış olursunAçım hep açım amadayanacağım Allah’ın iZniyle. Bu akşam salata ve fırında bir tane tavuk butu yedim. Sabah küçük bir tost yemiştim. Öğlen de közlenmiş patlıcan çorbası. İyi şimdilik.
İyi yanından bakmak lazım yaniDayanırsın dayanırsın. Hem daha az kilo alırsın. Kilonu da takmamış olursun
Bi kac sayfadir ugrasacagim cok konu var ama nisan analari okudugundan sancim oldugundan ugrasamayacagimi yazmicam
Parayla almamis dedin pintiligini cimriligini yuzune vurdun ya ondan bagiriyoNe oldu
İçim sıkıldı sanki bi anNe oldu
Nisan analarını niye okuyorsunBi kac sayfadir ugrasacagim cok konu var ama nisan analari okudugundan sancim oldugundan ugrasamayacagimi yazmicam
Benim anam da dinlemezdi rahmetli bana da nahos geliyor açıkçası. Kişisel tercih ama haa bir suyla bezle silinmiş haa su dökülmüş kafasından aşağı arkadaşıma dedim yikicanmi sen nasıl istersen öyle yaparız dedi :)Evet ilk Doğumda yıkamayın dedi dr. Ama anam dr dinlemez benim. 40 gün o çocuk yıkanacak.
Bende saçmalamis yaa 'üstü hepp' bir de minkinnn digilll diye düşünüyorum. Hepsi kaç ml bir şey zaten sıvının. Mantıklı bulmadım muhtemel doğumu kolaylaştırmak için ilişkiye girdiğini duydu sonra gördüğünü benzetti.Kaç gün öyle duracak ki. 1 gece hastanede kalıyoruz yetmezmi ki?Ya kızlar Doğuma yakın ilişkiye girmiş biri. Bebek doğduğunda üstü hep sipermmiş. Ebe bir arkadaş anlattı. Öyle bir şey olur mu ya? O başka bir şey olmasın.
Ben lansinoh çiftli almaya karar verdim 22 sinde sanırım ebebekte 250 gibi bir fiyata gelecek. Burda da kullanan memnun arkadaşlar vardı. Mamajoo iyimiymis araştırdın miJokerde mamajoo çift başlı elektrikli süt pompası 290 tl ye düşmüş. Alayım mı ne diyorsunuz?
Tesekkurler adaşımFit görünüyorsun
Aynen pollyanna kimliğimi devreye soktum şuanİyi yanından bakmak lazım yani
Sancın mı varBi kac sayfadir ugrasacagim cok konu var ama nisan analari okudugundan sancim oldugundan ugrasamayacagimi yazmicam
Benim anam da dinlemezdi rahmetli bana da nahos geliyor açıkçası. Kişisel tercih ama haa bir suyla bezle silinmiş haa su dökülmüş kafasından aşağı arkadaşıma dedim yikicanmi sen nasıl istersen öyle yaparız dedi :)
Bende saçmalamis yaa 'üstü hepp' bir de minkinnn digilll diye düşünüyorum. Hepsi kaç ml bir şey zaten sıvının. Mantıklı bulmadım muhtemel doğumu kolaylaştırmak için ilişkiye girdiğini duydu sonra gördüğünü benzetti.
Ben lansinoh çiftli almaya karar verdim 22 sinde sanırım ebebekte 250 gibi bir fiyata gelecek. Burda da kullanan memnun arkadaşlar vardı. Mamajoo iyimiymis araştırdın mi
Onunla idare edeceğim diyorsun yaniİçim sıkıldı sanki bi an
Arada geliyorlar bana :)
Bu gün sıfır tuzsuz çekirdek aldım kendime
Doğru mu duyduklarımParayla almamis dedin pintiligini cimriligini yuzune vurdun ya ondan bagiriyo
Duymamazliktan gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?