Cam olunca ağır olur bana taşıması zor iki biberon birden olacak birde aracım Yok işe götür getir yapacağım. Normalde cam biberon tercihim olurdu ama daha çok eşim kullanacağı için sakar biraz kendisi habire kırar güvenemedim. Bir de yeri gelecek ikisine birden yedirmesi gerekecek cam ağır zor olur. Bu yüzden ayrıca aldığım biberonlaruda cam almadım.Araştırdım yorumları çok olumlu.
Senin dediğin markaya göre biberonunun cam olması da bana artı geldi.
Usb özelliği ile çalışabiliyor.
8 masaj 12 çekim derecesi var.
Avent biberon ile uyumlu.
Aslında içime sindi.
Canım geçmis olsun bir fikrim yok.. sen banyo işini epey uzun tutuyordun acaba ondan mi ama sirkeli su ile temizliyorum diyorsun. Bazılarının hiç bitmiyor gebelik boyunca enfeksiyonu. Gecer inşallah çabucak.Kızlar kan ve idrar tahlili çıkmış.idrarda bakteri var.ama üreme çıkmamış.fakat rbc eritrosit yani idrarda kan 9 çıkmış.referans 0,-5 .doktor yürüyecek durumu olsa üroloji ye yönlendiririm demiş.yaban mersini içerili bir bitkisel kapsül vermiş.birde beyaz akintimda olunca donaxly fitil vermiş.Canım çok sıkıldı.3 litre su içiyorum.sirke ile yıkıyorum.ütülü iç çamaşırı giyiyorum.var mi kızlar başına gelen .bebeğe zararı olur mu.üreme olmayınca sanırım antibiyotik vermemiş
Gel beraber yiyelim çay da var iki dedikodu yaparızOnunla idare edeceğim diyorsun yaniafiyet olsun canım
Yakın olsaydım uça uça gelirdim. Eşim işe gitti giderken bırakıverirdi beniGel beraber yiyelim çay da var iki dedikodu yaparız
Kısss iş yerinden arkadaşım göndermişti onları kullanıyorum
Benim o sonuçlarım tavan yapmış durumdaydıKızlar kan ve idrar tahlili çıkmış.idrarda bakteri var.ama üreme çıkmamış.fakat rbc eritrosit yani idrarda kan 9 çıkmış.referans 0,-5 .doktor yürüyecek durumu olsa üroloji ye yönlendiririm demiş.yaban mersini içerili bir bitkisel kapsül vermiş.birde beyaz akintimda olunca donaxly fitil vermiş.Canım çok sıkıldı.3 litre su içiyorum.sirke ile yıkıyorum.ütülü iç çamaşırı giyiyorum.var mi kızlar başına gelen .bebeğe zararı olur mu.üreme olmayınca sanırım antibiyotik vermemiş
Ayyy ne güzel olurdu vallaYakın olsaydım uça uça gelirdim. Eşim işe gitti giderken bırakıverirdi beni
Bana faydası dokunan tek bir arkadaşım yok ulenKısss iş yerinden arkadaşım göndermişti onları kullanıyorum
Sen ne bakıyorsun4body1soul ona konuşuyor işte
Tuzsuz çekirdek çay keyfi yapardıkAyyy ne güzel olurdu valla
Bebişlerde karından karna oynarlardı
Canım sürekli sirkeli su ile yıkıyorum.Cam olunca ağır olur bana taşıması zor iki biberon birden olacak birde aracım Yok işe götür getir yapacağım. Normalde cam biberon tercihim olurdu ama daha çok eşim kullanacağı için sakar biraz kendisi habire kırar güvenemedim. Bir de yeri gelecek ikisine birden yedirmesi gerekecek cam ağır zor olur. Bu yüzden ayrıca aldığım biberonlaruda cam almadım.
Ama senin için uygun olabilir. Kullanan arkadaşlar varsa yazar mutlaka. Bana buradan iki kişi kullandım iyi demişti ondan emin oldum.
Bende bir arastirayim :)
Canım geçmis olsun bir fikrim yok.. sen banyo işini epey uzun tutuyordun acaba ondan mi ama sirkeli su ile temizliyorum diyorsun. Bazılarının hiç bitmiyor gebelik boyunca enfeksiyonu. Gecer inşallah çabucak.
Karnımdan o oynayan elini ayağını yiyesim geliyorpıtır pıtır içerde
Cam olunca ağır olur bana taşıması zor iki biberon birden olacak birde aracım Yok işe götür getir yapacağım. Normalde cam biberon tercihim olurdu ama daha çok eşim kullanacağı için sakar biraz kendisi habire kırar güvenemedim. Bir de yeri gelecek ikisine birden yedirmesi gerekecek cam ağır zor olur. Bu yüzden ayrıca aldığım biberonlaruda cam almadım.
Ama senin için uygun olabilir. Kullanan arkadaşlar varsa yazar mutlaka. Bana buradan iki kişi kullandım iyi demişti ondan emin oldum.
Bende bir arastirayim :)
Canım geçmis olsun bir fikrim yok.. sen banyo işini epey uzun tutuyordun acaba ondan mi ama sirkeli su ile temizliyorum diyorsun. Bazılarının hiç bitmiyor gebelik boyunca enfeksiyonu. Gecer inşallah çabucak.
Canım rbc eritrosit canımı sıktı.idrarda kan deyince korktum.inşallah bebeklere zararı olmaz..psikolojim çok bozuldu onan ki 8 tane ilaç içiyorum artık kafam allak bullak ....sizinde moralinizi bozmamak için girmiyorum siteye ancak birşey sıracak zaman giriyorum.o da yine olumsuz şeylerBenim o sonuçlarım tavan yapmış durumdaydı
3 gün fitil kullandım daha hiç baktırmadım bile
Canını sıkma çoğu gebelikte oluyormuş
Kısss ben bioderma çalışanıydım biliyorsun dimi :) kremler oradan geldi :))Bana faydası dokunan tek bir arkadaşım yok ulen
Sakar ŞakirCocugun akvaryum fanusunu kirdim
Allahtan baliklari kurtardim
Onlara bisey olsa cok uzulurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?