2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kan ve idrar tahlili çıkmış.idrarda bakteri var.ama üreme çıkmamış.fakat rbc eritrosit yani idrarda kan 9 çıkmış.referans 0,-5 .doktor yürüyecek durumu olsa üroloji ye yönlendiririm demiş.yaban mersini içerili bir bitkisel kapsül vermiş.birde beyaz akintimda olunca donaxly fitil vermiş.Canım çok sıkıldı.3 litre su içiyorum.sirke ile yıkıyorum.ütülü iç çamaşırı giyiyorum.var mi kızlar başına gelen .bebeğe zararı olur mu.üreme olmayınca sanırım antibiyotik vermemiş

Cam olunca ağır olur bana taşıması zor iki biberon birden olacak birde aracım Yok işe götür getir yapacağım. Normalde cam biberon tercihim olurdu ama daha çok eşim kullanacağı için sakar biraz kendisi habire kırar güvenemedim. Bir de yeri gelecek ikisine birden yedirmesi gerekecek cam ağır zor olur. Bu yüzden ayrıca aldığım biberonlaruda cam almadım.
Ama senin için uygun olabilir. Kullanan arkadaşlar varsa yazar mutlaka. Bana buradan iki kişi kullandım iyi demişti ondan emin oldum.
Bende bir arastirayim :)

Canım geçmis olsun bir fikrim yok.. sen banyo işini epey uzun tutuyordun acaba ondan mi ama sirkeli su ile temizliyorum diyorsun. Bazılarının hiç bitmiyor gebelik boyunca enfeksiyonu. Gecer inşallah çabucak.

Benim o sonuçlarım tavan yapmış durumdaydı
3 gün fitil kullandım daha hiç baktırmadım bile
Canını sıkma çoğu gebelikte oluyormuş

Canım sürekli sirkeli su ile yıkıyorum.

cam ama elimle baktım öyle ağır külfetli değil.
zaten minicik sayılır.
cam olan şeyler bana her zaman daha hijyenik gelmiştir.
joker de lansinoh a da baktım yan yana koyup ama mamajoo sanki ondan daha kaliteli gibi durdu.
yine de karar veremedim.

Benim o sonuçlarım tavan yapmış durumdaydı
3 gün fitil kullandım daha hiç baktırmadım bile
Canını sıkma çoğu gebelikte oluyormuş
Canım rbc eritrosit canımı sıktı.idrarda kan deyince korktum.inşallah bebeklere zararı olmaz..psikolojim çok bozuldu onan ki 8 tane ilaç içiyorum artık kafam allak bullak ....sizinde moralinizi bozmamak için girmiyorum siteye ancak birşey sıracak zaman giriyorum.o da yine olumsuz şeyler

Bana faydası dokunan tek bir arkadaşım yok ulen
Kısss ben bioderma çalışanıydım biliyorsun dimi :) kremler oradan geldi :))
Çocukluk arkadaşım duvar kağıt dükkanı var duvar kağıdı oradan geldi
Eşimim askerlık arkadaşının eşide de sağ olsun araba puşet verdi
Gene benim çocukluk arkadaşım park yatak verdi :)
Eşimim iş yerinden araba koltuğu ve sepet beşik geldi
Dedesi beşik aldı
Diğer dedesi dolap alacak mı hiç fikrim Yok
Babaannesi kıyafet için yardımcı oldu
Ama maşalllah de yavruma

M mel33 canim gecmis olsun yattigin yerden hersey seni buluyo
Anlamiyorum neden oluyo bunlar.Az kaldi ama sende bittin biliyorum sabretmekten baska care yok canim Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…