2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende epitel 32 ve lökosit 32 ve protein kaçağı var kuZum
Ama ne yapalım bunlara da şükür
Sen devamlı yatıyorsun sana çok ama çok zor
Allah yardımcın olsun

Maşallah diyeyim bizde hiç bir şey yok. Kız kardeşim alıyor ufak tefek şeyler bide şifonyerini alacak. Gerçi kaynanamlarda inşallah bu sene alacaklar arabayı

Kızlar akşam eve geldim saat 5 gibi yemek yaptım salata yaptım sevgili kayınvalideme yemek hazırladım. Makine de çamaşır vardı bitmiş. Sağ olsun makineyi kapatmış. Sonra da kendininkileri içinden aşmış benimkileri sepetle yaralıdasın kapısına bırakmış. 2 gündür çamaşırlıkta çamaşır vardı. Onları da görmüş ama toplamamış. Bana diyor ki sen ne zaman topladın onları? Vallahi bu benim şansım mı herkesinki mi böyle. Öğlen bana diyor ki tavukları çıkardım. Sen gelince yaparsın.

Şaka mı? Sen işteyken senin eve gelip yemek yapmanı mı bekliyor? Ve sadece kendi çamaşırlarını asıyor? İlginçmiş bayağı canım.

Yok artık yaa tövbe ya Rabbim nasıl bir kadın düşman olsa evde yapar yani bir de hamile kadınsın. Allah onu kimsenin eline düşürmeyecek mi acaba. Allah ıslah etsin canım. Sepetle Gitsin faydası yok zararı var uyuz olurum böyle insanlara.

Vallahi ben de anlamadım. Daha önce de bir şey yapmazdı evimde. Sadece kocasının yemeğini yapardı. Ama o zaman hamile değildim. Şimdi hamileyim. Bi çamaşır asmak zor iş mi ya da toplamak. Yine de bir şey demiyorum ona. Heralde onlar hamileyken her şeyi yaptıkları için bizi de öyle görüyorlar.

Canım Hepsiburada sitesinde ikili olanı 258 lira ben kararımı değiştirmemeye karar verdim ikili çok iyi çalışmadığı gibi bir şeyler okudum, tanıdık kullanan birilerinin yorumlarına güvenmeyi tercih edeceğim.

Yok artık o kadar da değil
Nasıl anne o yaa
Nasıl vicdan bi işin ucundan tutmuyor

Şaka mı? Sen işteyken senin eve gelip yemek yapmanı mı bekliyor? Ve sadece kendi çamaşırlarını asıyor? İlginçmiş bayağı canım.
Aynen canım birine anlatsam yalan söylüyorum sanır. Ama kocama göstermek için foto çektim vallahi halime güleyim mi ağlayayım mı bilmiyorum

Eklentiler

• 06014787-3883-4C08-B2AB-26F063387289.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 64
Sen görmeden yapılması çok saçma zaten. Ama inşallah zevkine yakındır en azından
Ben model attım böyle olacak diye
Hayaller gerçekler diye yaparız artık tabi dolap gelirse

Eklentiler

• D392A10B-A23D-4279-8696-299969971BC5.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 60
Her türlü haksız canım valla sözün bittiği yer. Allah sana yardım etsin.

Aynen canım birine anlatsam yalan söylüyorum sanır. Ama kocama göstermek için foto çektim vallahi halime güleyim mi ağlayayım mı bilmiyorum
Daha neler ya. Ne diye geldi bu kadın. Hiç mi tutulmaz işin ucundan. Hamilesin ve çalışıyorsun bide. Acayip sinir oldum

Ne kadar sansli gelinsin imrendim resmen
Tavugu cikarmis makineyi bosaltmis wuhuuuuu bu xamanda bu kaynana kiymet bil kiymetttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…