- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Bende epitel 32 ve lökosit 32 ve protein kaçağı var kuZumCanım rbc eritrosit canımı sıktı.idrarda kan deyince korktum.inşallah bebeklere zararı olmaz..psikolojim çok bozuldu onan ki 8 tane ilaç içiyorum artık kafam allak bullak ....sizinde moralinizi bozmamak için girmiyorum siteye ancak birşey sıracak zaman giriyorum.o da yine olumsuz şeyler
Maşallah diyeyimKısss ben bioderma çalışanıydım biliyorsun dimi :) kremler oradan geldi :))
Çocukluk arkadaşım duvar kağıt dükkanı var duvar kağıdı oradan geldi
Eşimim askerlık arkadaşının eşide de sağ olsun araba puşet verdi
Gene benim çocukluk arkadaşım park yatak verdi :)
Eşimim iş yerinden araba koltuğu ve sepet beşik geldi
Dedesi beşik aldı
Diğer dedesi dolap alacak mı hiç fikrim Yok
Babaannesi kıyafet için yardımcı oldu
Ama maşalllah de yavruma
Şakar şeyyCocugun akvaryum fanusunu kirdim
Allahtan baliklari kurtardim
Onlara bisey olsa cok uzulurdum
Senin araba benim dolap yılan hikayesi gibi bacımMaşallah diyeyimbizde hiç bir şey yok. Kız kardeşim alıyor ufak tefek şeyler bide şifonyerini alacak. Gerçi kaynanamlarda inşallah bu sene alacaklar arabayı
Şaka mı? Sen işteyken senin eve gelip yemek yapmanı mı bekliyor? Ve sadece kendi çamaşırlarını asıyor? İlginçmiş bayağı canım.Kızlar akşam eve geldim saat 5 gibi yemek yaptım salata yaptım sevgili kayınvalideme yemek hazırladım. Makine de çamaşır vardı bitmiş. Sağ olsun makineyi kapatmış. Sonra da kendininkileri içinden aşmış benimkileri sepetle yaralıdasın kapısına bırakmış. 2 gündür çamaşırlıkta çamaşır vardı. Onları da görmüş ama toplamamış. Bana diyor ki sen ne zaman topladın onları? Vallahi bu benim şansım mı herkesinki mi böyle. Öğlen bana diyor ki tavukları çıkardım. Sen gelince yaparsın.
Yok artık yaa tövbe ya Rabbim nasıl bir kadın düşman olsa evde yapar yani bir de hamile kadınsın. Allah onu kimsenin eline düşürmeyecek mi acaba. Allah ıslah etsin canım. Sepetle Gitsin faydası yok zararı var uyuz olurum böyle insanlara.Kızlar akşam eve geldim saat 5 gibi yemek yaptım salata yaptım sevgili kayınvalideme yemek hazırladım. Makine de çamaşır vardı bitmiş. Sağ olsun makineyi kapatmış. Sonra da kendininkileri içinden aşmış benimkileri sepetle yaralıdasın kapısına bırakmış. 2 gündür çamaşırlıkta çamaşır vardı. Onları da görmüş ama toplamamış. Bana diyor ki sen ne zaman topladın onları? Vallahi bu benim şansım mı herkesinki mi böyle. Öğlen bana diyor ki tavukları çıkardım. Sen gelince yaparsın.
Cumartesi’ye ne kaldı şunun şurasındaSenin araba benim dolap yılan hikayesi gibi bacım
Benim umudum yok artık vallaCumartesi’ye ne kaldı şunun şurasında
Vallahi ben de anlamadım. Daha önce de bir şey yapmazdı evimde. Sadece kocasının yemeğini yapardı. Ama o zaman hamile değildim. Şimdi hamileyim. Bi çamaşır asmak zor iş mi ya da toplamak. Yine de bir şey demiyorum ona. Heralde onlar hamileyken her şeyi yaptıkları için bizi de öyle görüyorlar.Yok artık yaa tövbe ya Rabbim nasıl bir kadın düşman olsa evde yapar yani bir de hamile kadınsın. Allah onu kimsenin eline düşürmeyecek mi acaba. Allah ıslah etsin canım. Sepetle Gitsin faydası yok zararı var uyuz olurum böyle insanlara.
Canım Hepsiburada sitesinde ikili olanı 258 lira ben kararımı değiştirmemeye karar verdim ikili çok iyi çalışmadığı gibi bir şeyler okudum, tanıdık kullanan birilerinin yorumlarına güvenmeyi tercih edeceğim.cam ama elimle baktım öyle ağır külfetli değil.
zaten minicik sayılır.
cam olan şeyler bana her zaman daha hijyenik gelmiştir.
joker de lansinoh a da baktım yan yana koyup ama mamajoo sanki ondan daha kaliteli gibi durdu.
yine de karar veremedim.
Sen görmeden yapılması çok saçma zaten. Ama inşallah zevkine yakındır en azındanBenim umudum yok artık valla
Gelsede o dolapı beğenmeyeceğim
İÇime sinmeyecek biliyorum
Artık gelsinde idare ederim
Yok artık o kadar da değilKızlar akşam eve geldim saat 5 gibi yemek yaptım salata yaptım sevgili kayınvalideme yemek hazırladım. Makine de çamaşır vardı bitmiş. Sağ olsun makineyi kapatmış. Sonra da kendininkileri içinden aşmış benimkileri sepetle yaralıdasın kapısına bırakmış. 2 gündür çamaşırlıkta çamaşır vardı. Onları da görmüş ama toplamamış. Bana diyor ki sen ne zaman topladın onları? Vallahi bu benim şansım mı herkesinki mi böyle. Öğlen bana diyor ki tavukları çıkardım. Sen gelince yaparsın.
Aynen canım birine anlatsam yalan söylüyorum sanır. Ama kocama göstermek için foto çektim vallahi halime güleyim mi ağlayayım mı bilmiyorumŞaka mı? Sen işteyken senin eve gelip yemek yapmanı mı bekliyor? Ve sadece kendi çamaşırlarını asıyor? İlginçmiş bayağı canım.
Ya hayatları rahatı yüzden sanırım. Dün akşam 7 de yattı sabah 8 de kalktıYok artık o kadar da değil
Nasıl anne o yaa
Nasıl vicdan bi işin ucundan tutmuyor
Ben model attım böyle olacak diyeSen görmeden yapılması çok saçma zaten. Ama inşallah zevkine yakındır en azından
Her türlü haksız canım valla sözün bittiği yer. Allah sana yardım etsin.Vallahi ben de anlamadım. Daha önce de bir şey yapmazdı evimde. Sadece kocasının yemeğini yapardı. Ama o zaman hamile değildim. Şimdi hamileyim. Bi çamaşır asmak zor iş mi ya da toplamak. Yine de bir şey demiyorum ona. Heralde onlar hamileyken her şeyi yaptıkları için bizi de öyle görüyorlar.
Daha neler ya. Ne diye geldi bu kadın. Hiç mi tutulmaz işin ucundan. Hamilesin ve çalışıyorsun bide. Acayip sinir oldumAynen canım birine anlatsam yalan söylüyorum sanır. Ama kocama göstermek için foto çektim vallahi halime güleyim mi ağlayayım mı bilmiyorum
Gitsin o kadın evineYa hayatları rahatı yüzden sanırım. Dün akşam 7 de yattı sabah 8 de kalktı
Ne kadar sansli gelinsin imrendim resmenKızlar akşam eve geldim saat 5 gibi yemek yaptım salata yaptım sevgili kayınvalideme yemek hazırladım. Makine de çamaşır vardı bitmiş. Sağ olsun makineyi kapatmış. Sonra da kendininkileri içinden aşmış benimkileri sepetle yaralıdasın kapısına bırakmış. 2 gündür çamaşırlıkta çamaşır vardı. Onları da görmüş ama toplamamış. Bana diyor ki sen ne zaman topladın onları? Vallahi bu benim şansım mı herkesinki mi böyle. Öğlen bana diyor ki tavukları çıkardım. Sen gelince yaparsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?