Sen çok zevklisin sanmıyorum ki kayınbaban bu kadar zevkli olsunBen model attım
Hayaller gerçekler diye yaparız artık tabi dolap gelirse
Vallahi bana diyor ki yğkseğe uzanma. Ama onun dışında her işi yapıyorumDaha neler ya. Ne diye geldi bu kadın. Hiç mi tutulmaz işin ucundan. Hamilesin ve çalışıyorsun bide. Acayip sinir oldum
Uyu nenem sen benimkinden de beter kaynana olursunNe kadar sansli gelinsin imrendim resmen
Tavugu cikarmis makineyi bosaltmis wuhuuuuu bu xamanda bu kaynana kiymet bil kiymetttt
Cok sancim var suyunu degistireyim oyalanirim kafam dagilir vakit gecer dedim aniden sanci tekrar gelince elimden dustuŞakar şeyy
Akvaryumdan ne istedin şimdi ne yapacak o balıklar evsiz kaldı bu kış günü soğukta
Bi kere boş bulundum söyledim tıkanacak bir şey var mı diye.. yılbaşımdan hemen sonraya bilet alacağım. Yılbaşı akşamı kızıma bakacak kimse yok. Ben de plan yaptım o burda diye.Gitsin o kadın evine
Kötü bir laf söylemek bana düşmez
Ama insanın sınırlarını gerçekten zorluyor
Sende onun çamaşırlarını yıkama ayrı yıkasın bırak kalsın
Ne sancın var Doğum mu?Cok sancim var suyunu degistireyim oyalanirim kafam dagilir vakit gecer dedim aniden sanci tekrar gelince elimden dustu
Hangi cumartesi bide o var :))Cumartesi’ye ne kaldı şunun şurasında
Ne kadar düşünceli ne kadar düşünceliVallahi bana diyor ki yğkseğe uzanma. Ama onun dışında her işi yapıyorumonlara hiçbir şey demiyor
Babam mağaza Mağaza gezip foto atmıştıSen çok zevklisin sanmıyorum ki kayınbaban bu kadar zevkli olsunbeşiği baban mı beğenmişti sen mi? Beşikte çok güzel
Hakikaten Cumartesi dedi ama hangi ayın hangi Cumartesi onu demediHangi cumartesi bide o var :))
Sonuçta hangi Cumartesi olduğunu söylemedim bir Cumartesi gelecek işte derdi eşim olsaHangi cumartesi bide o var :))
Çok tatlı bir baban var ya. Benimki hayatta anlamazda öyle gidip gezmez deBabam mağaza Mağaza gezip foto atmıştı
Bende aralarında tercih yapmıştım:)
Evlenirken de babam
Evimim bütün eşyaları
Yatak odam masa takımı ünite konsol fırın süpürğe aklına ne gelirse işte komple ev içi
Tek tek mağaza gezip resim attı
Beğendiklerimi magazaya götürüp canlı gösterip aldı :)
Babam farklıdır
Fazla sinir olma sinirini kendi kayinvalidene sakla bence.Bakalim o neler yapacak az kaldi kavusmaniza :))Daha neler ya. Ne diye geldi bu kadın. Hiç mi tutulmaz işin ucundan. Hamilesin ve çalışıyorsun bide. Acayip sinir oldum
Kayınvalidemle pek bir sorunum yok ya şimdilikFazla sinir olma sinirini kendi kayinvalidene sakla bence.Bakalim o neler yapacak az kaldi kavusmaniza :))
Oyyy dediğim lafları geri aldım o zamanCok sancim var suyunu degistireyim oyalanirim kafam dagilir vakit gecer dedim aniden sanci tekrar gelince elimden dustu
Ara ara geliyo bakalim yattim biraz hafifledi
Ne sancın var Doğum mu?
Dikkat et canım. Ya 32 yi gör bari.Ara ara geliyo bakalim yattim biraz hafifledi
Ben d eona gidince hiçbir şey yapmıyorum bu yüzden. Misafir gibi oturup kalkıyorum.Ne kadar düşünceli ne kadar düşünceliallah razı olsun ya hamile olmasan bile eve geldiğinde yemeği hazırlamış olması gerekir.
Hiç belli olmaz valla bakalımKayınvalidemle pek bir sorunum yok ya şimdiliktabiki kaynana sonuçta mükemmel değil aramız ama. Az kalacak sanırım o kayınbabamla gelecek çünkü. Normalde hizmeti sever kaynanam da ama şimdi hizmet beklemez herhalde
En iyisi zaten bir şey yapılmaz bu kadına. Değişik bir versiyonBen d eona gidince hiçbir şey yapmıyorum bu yüzden. Misafir gibi oturup kalkıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?