- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Bisey aramiyom orda biz subati ocagi okuyoz ya onlarda bizi okuyodur diye dusunuyorumOyyy dediğim lafları geri aldım o zaman
Peki Nisan annelerinde ne arıyorsun onu de bana
Yapmam inşallahHiç belli olmaz valla bakalım
Bide sen fazla alınganlık yapma :))
Cidden bisey soyleyim miDikkat et canım. Ya 32 yi gör bari.
ya düşünme öle.. şubatı görecez hepimizCidden bisey soyleyim mi
Inanki hic sanmiyorum o kadar surecegini
İnşallah dayanır canım..Cidden bisey soyleyim mi
Akılları varsa bizi okumasınlar :)Bisey aramiyom orda biz subati ocagi okuyoz ya onlarda bizi okuyodur diye dusunuyorum
Allah kolaylik versin. ikizlerin sakin olur inş .kimi tek cocuk var , ikize ücüze bedel .dr browns'ın icinde yuvarlak bir plastik var .bir ara ince fircayi kaybettim .normalde kücuk delikleri var onlari fircayi sokup temizlerdim .1ay fln normal yikadim bu arada steril makinam da var biberon temizleyici ile temizledikten sonra makinayla temizlerim .fircayi tekrar buldugumda küçk delikleri temizledim icinden cikan kiri görünce midem bulandi resmen .bunun dışında olumsuz bir yönü yok. gaz yapmiyor .cocuk emerken emzik basligi büzüsmüyor .Eşim bakacak canım bizim evi ben geçindiriyorum su anda eşim işsiz evde epeydir. Mecbur o bakacak. Anne baba benim rahmetli zaten, eşimin annesi de yasi çok, gelir bir süre ama uzun kalamaz. Liseye giden bir torunu yanında kalıyor uzun kalamaz o yüzden. Yani eşimle ben bakacağız ilk 6 ay 3 saat süt izni oluyor erken çıkarım müdür genelde sorun etmezdi öğlen çıkmaya yarın gün çalışırım altı ay öyle idare ederiz, sonra süt izni 1,5saate düşüyor. Sütum olursa inşallah sut sagip bırakacağım. Kucağa alustirmamaya çalışacağız ki bir kişi bakabilsin. Rabbim yardım eder inşallah.
Dr browns in içinde bir tüp gibi bir şey var temizlemek takmak sinek zor oluyor diye okudum bir sürü yerde arkadaşın dediği gibi bir de bunu sterilize etmek gerek kalıntı olmasın diye. Emzik şimdilik düşünmüyorum çok gerekli olursa deneriz.
Tipik kaynana işte kuZumYapmam inşallahoğluna kıyamaz benimki de paşam da paşam. Paşa diye diye bir hal oldu. Ona uyuz olurum. Meyve koy paşam yesin şu yemeği paşam sever. Sanki paşanın eli ayağı yok
Bende hala çok kararsızım marka konusundaAllah kolaylik versin. ikizlerin sakin olur inş .kimi tek cocuk var , ikize ücüze bedel .dr browns'ın icinde yuvarlak bir plastik var .bir ara ince fircayi kaybettim .normalde kücuk delikleri var onlari fircayi sokup temizlerdim .1ay fln normal yikadim bu arada steril makinam da var biberon temizleyici ile temizledikten sonra makinayla temizlerim .fircayi tekrar buldugumda küçk delikleri temizledim icinden cikan kiri görünce midem bulandi resmen .bunun dışında olumsuz bir yönü yok. gaz yapmiyor .cocuk emerken emzik basligi büzüsmüyor .
Yok öyle oyun bozanlıkCidden bisey soyleyim mi
Kızlar akşam eve geldim saat 5 gibi yemek yaptım salata yaptım sevgili kayınvalideme yemek hazırladım. Makine de çamaşır vardı bitmiş. Sağ olsun makineyi kapatmış. Sonra da kendininkileri içinden aşmış benimkileri sepetle yaralıdasın kapısına bırakmış. 2 gündür çamaşırlıkta çamaşır vardı. Onları da görmüş ama toplamamış. Bana diyor ki sen ne zaman topladın onları? Vallahi bu benim şansım mı herkesinki mi böyle. Öğlen bana diyor ki tavukları çıkardım. Sen gelince yaparsın.
Ben model attım böyle olacak diye
Hayaller gerçekler diye yaparız artık tabi dolap gelirse
Bacım sancı olunca yatacaksın iş yapmayacaksın birşeyleri yanlış anlamışsın senCok sancim var suyunu degistireyim oyalanirim kafam dagilir vakit gecer dedim aniden sanci tekrar gelince elimden dustu
İyiyiz canım teşekkür ederizsen bugün gezdin geldin ne güzel h&m in bebek kıyafetleri de çok güzeldi :)
Babaannemi gördüm sanki rahmetli
Çokta şıkmış ve sade. Bunu da yapamayacaksa peh
Bacım sancı olunca yatacaksın iş yapmayacaksın birşeyleri yanlış anlamışsın sen
Gelmezse topigin istanbul üyeleri toplaşıp dövelimBiraz dolandık ana kız alışveriş yaptık
Sonra babama gittim yemek yedim orada
Yarın da Üsküdar pazarına gitmek aklımda ama hava durumuna ve ruh sağlığıma göre bakacağım
O marangoz buraya gelecek
Çok iyi olur aslında bütün hırsımızı marangozdan alırız :)Gelmezse topigin istanbul üyeleri toplaşıp dövelim
Valla iyi olur yaaa dışarı çıkınca hiç değilse trafikte kavga ediyordum şimdi evde adamın beynini yemektense marangoz dövelim rahatlayalım :))Çok iyi olur aslında bütün hırsımızı marangozdan alırız :)
Hayırlı olsun canım. İnşallah sağ Salim kucağımıza alırız hepimiz.Eki Görüntüle 2217268
Arkadaşlar mrb beni bilen vardır bende bu gruptaydim ağustos ayinda bebegimin kalbi atmadığı için kürtaj olmuştum şuan müjdemi aldim yine şükürler olsun lütfen duanızdan eksik etmeyin benide sağlıklı olsun bebeğim hepimiz sağlıkla alalım bebegimizi kucaklarimiza hepimiz nekadar şükür etsem az
Sağolsun ya zahmet olmuş. Bıraksaymış sen hepsini asarmışsın . Çok düşünceli belli ki. Yani sabahtan akşama kadar ne yapıyorsun evde. İnsan sıkılır da bir iş yapar. Böyle kayınvalideler gelinlik yapılsın da isteyebilir. Eşinin yanında da böyle mi acaba merak ettim?Kızlar akşam eve geldim saat 5 gibi yemek yaptım salata yaptım sevgili kayınvalideme yemek hazırladım. Makine de çamaşır vardı bitmiş. Sağ olsun makineyi kapatmış. Sonra da kendininkileri içinden aşmış benimkileri sepetle yaralıdasın kapısına bırakmış. 2 gündür çamaşırlıkta çamaşır vardı. Onları da görmüş ama toplamamış. Bana diyor ki sen ne zaman topladın onları? Vallahi bu benim şansım mı herkesinki mi böyle. Öğlen bana diyor ki tavukları çıkardım. Sen gelince yaparsın.
Tam gıcık kayinvaliderden. Allah korkusu da mi yok? Ayip ya.Kızlar akşam eve geldim saat 5 gibi yemek yaptım salata yaptım sevgili kayınvalideme yemek hazırladım. Makine de çamaşır vardı bitmiş. Sağ olsun makineyi kapatmış. Sonra da kendininkileri içinden aşmış benimkileri sepetle yaralıdasın kapısına bırakmış. 2 gündür çamaşırlıkta çamaşır vardı. Onları da görmüş ama toplamamış. Bana diyor ki sen ne zaman topladın onları? Vallahi bu benim şansım mı herkesinki mi böyle. Öğlen bana diyor ki tavukları çıkardım. Sen gelince yaparsın.
Allah razı olsun canım inşallah amin olurlar yoksa işimiz varAllah kolaylik versin. ikizlerin sakin olur inş .kimi tek cocuk var , ikize ücüze bedel .dr browns'ın icinde yuvarlak bir plastik var .bir ara ince fircayi kaybettim .normalde kücuk delikleri var onlari fircayi sokup temizlerdim .1ay fln normal yikadim bu arada steril makinam da var biberon temizleyici ile temizledikten sonra makinayla temizlerim .fircayi tekrar buldugumda küçk delikleri temizledim icinden cikan kiri görünce midem bulandi resmen .bunun dışında olumsuz bir yönü yok. gaz yapmiyor .cocuk emerken emzik basligi büzüsmüyor .
Canım ben aldım yazmıştım gözden kaçmış ben lansinoh 160 yavaş akışlı aldım cam değil yalnız ama cam olanları da var yorumları gayet iyi ve kullanımı kolay öyle teferruatlı parçaları yok. Ben tanesini 33 den hepsiburadadan aldım iki adet mecbur. Jokerde daha ucuz gördüm bugün ama kargosu var mi bilmiyorum ben kargo ödemedim. İstersen cami istersen plastik olanı al eşim cami kirar diye almadım sakar çünkü.Bende hala çok kararsızım marka konusundabecidina ne alacağız ya
Hatırladım canım seni gözünaydın çok sevindimEki Görüntüle 2217268
Arkadaşlar mrb beni bilen vardır bende bu gruptaydim ağustos ayinda bebegimin kalbi atmadığı için kürtaj olmuştum şuan müjdemi aldim yine şükürler olsun lütfen duanızdan eksik etmeyin benide sağlıklı olsun bebeğim hepimiz sağlıkla alalım bebegimizi kucaklarimiza hepimiz nekadar şükür etsem az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?