2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kolaylik versin. ikizlerin sakin olur inş .kimi tek cocuk var , ikize ücüze bedel .dr browns'ın icinde yuvarlak bir plastik var .bir ara ince fircayi kaybettim .normalde kücuk delikleri var onlari fircayi sokup temizlerdim .1ay fln normal yikadim bu arada steril makinam da var biberon temizleyici ile temizledikten sonra makinayla temizlerim .fircayi tekrar buldugumda küçk delikleri temizledim icinden cikan kiri görünce midem bulandi resmen .bunun dışında olumsuz bir yönü yok. gaz yapmiyor .cocuk emerken emzik basligi büzüsmüyor .

Bende hala çok kararsızım marka konusunda becidina ne alacağız ya

betsy_pc bu gün hiç görüşemedik nasılsınız bakalkmm
Nil kuZum nasıl

İyiyiz canım teşekkür ederiz sen bugün gezdin geldin ne güzel h&m in bebek kıyafetleri de çok güzeldi :)

Babaannemi gördüm sanki rahmetli

Ben model attım böyle olacak diye
Hayaller gerçekler diye yaparız artık tabi dolap gelirse

Çokta şıkmış ve sade. Bunu da yapamayacaksa peh
Cok sancim var suyunu degistireyim oyalanirim kafam dagilir vakit gecer dedim aniden sanci tekrar gelince elimden dustu
Bacım sancı olunca yatacaksın iş yapmayacaksın birşeyleri yanlış anlamışsın sen

Biraz dolandık ana kız alışveriş yaptık
Sonra babama gittim yemek yedim orada
Yarın da Üsküdar pazarına gitmek aklımda ama hava durumuna ve ruh sağlığıma göre bakacağım
O marangoz buraya gelecek

Biraz dolandık ana kız alışveriş yaptık
Sonra babama gittim yemek yedim orada
Yarın da Üsküdar pazarına gitmek aklımda ama hava durumuna ve ruh sağlığıma göre bakacağım
O marangoz buraya gelecek
Gelmezse topigin istanbul üyeleri toplaşıp dövelim

Hayırlı olsun canım. İnşallah sağ Salim kucağımıza alırız hepimiz.

Sağolsun ya zahmet olmuş. Bıraksaymış sen hepsini asarmışsın . Çok düşünceli belli ki. Yani sabahtan akşama kadar ne yapıyorsun evde. İnsan sıkılır da bir iş yapar. Böyle kayınvalideler gelinlik yapılsın da isteyebilir. Eşinin yanında da böyle mi acaba merak ettim?

Tam gıcık kayinvaliderden. Allah korkusu da mi yok? Ayip ya.

Allah razı olsun canım inşallah amin olurlar yoksa işimiz var
Dr browns dan tam da bu anlattıkların yüzünden vazgectim eşim onu öyle sterilize edemez ben sürekli yetişemem deki olurum. Yoksa kullanan bebekler memnun belli ki. Sağlıkla dogsunlar da bir şekilde iciririz sütü :)
Bende hala çok kararsızım marka konusunda becidina ne alacağız ya
Canım ben aldım yazmıştım gözden kaçmış ben lansinoh 160 yavaş akışlı aldım cam değil yalnız ama cam olanları da var yorumları gayet iyi ve kullanımı kolay öyle teferruatlı parçaları yok. Ben tanesini 33 den hepsiburadadan aldım iki adet mecbur. Jokerde daha ucuz gördüm bugün ama kargosu var mi bilmiyorum ben kargo ödemedim. İstersen cami istersen plastik olanı al eşim cami kirar diye almadım sakar çünkü.

Hatırladım canım seni gözünaydın çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…