Seninki de baya iyi canım 30. Haftadasın. Seninkine göre benimki çok bile
Oluyor valla artık yüzüm şişmeye başladıGunaydin guzel hamisler
Rahatca deliksiz uyumayi cok ozledim valla, Allah yardimcimiz olsun. Simdi kalkip giyinip kahvalti yapicam, ama vinc lazim beni yataktan kaldirmasi icin. Asiri acikmis uyaniyorum sabahlari, halbuki aksam yemegini 8 den once yiyemiyoruz, 1 ekmege de yakin tuketiyorum yemek yani, sonrasinda cay yani bisiler falan, bu kadar acikmamam lazim aslinda.
Seni boyun uzun masaallah canim, belli bile olmuyordur o 5 kilo, benim boyum 1.64
Ayy cnm gitsin bence o kadın bari yokken zoruna gitmez insanin ne bicim bi kadınmis insan üzülür yapar beeKızlar akşam eve geldim saat 5 gibi yemek yaptım salata yaptım sevgili kayınvalideme yemek hazırladım. Makine de çamaşır vardı bitmiş. Sağ olsun makineyi kapatmış. Sonra da kendininkileri içinden aşmış benimkileri sepetle yaralıdasın kapısına bırakmış. 2 gündür çamaşırlıkta çamaşır vardı. Onları da görmüş ama toplamamış. Bana diyor ki sen ne zaman topladın onları? Vallahi bu benim şansım mı herkesinki mi böyle. Öğlen bana diyor ki tavukları çıkardım. Sen gelince yaparsın.
anlamada sorun yok teoride sıkıntı varBacım sancı olunca yatacaksın iş yapmayacaksın birşeyleri yanlış anlamışsın sen
ben almadım kuzu yaa,akıtıo fln die çok yorum okudum. bide ablamlar kafamı karıştırdı,bebeğin emerse zaten ilk zamanlar biberona ihtiyacı olmıcak die. emmezse alırsın fln filan,herkes herşeye karışıyor
Tamam da sende bi dizini kırıp oturmuyorsun çocuğu zorluyon gelsin diyeCidden bisey soyleyim mi
Inanki hic sanmiyorum o kadar surecegini
Doktor bana karninin neresine bastirirsan agri aci hissedersen bilki orda kafasi var dedi.Usutmedim de sanirim bi taraflarini bi yerlerime dayadi o agri yapti, ama neresini nereme dayadi hic bir fikrim yokagriyan yerlere elledigimde sertlikler hissettigim cunku. Oralara bastirdikca agrim artti, ama cekince rahatladim.
Emzik almayı şimdilik düşünmüyorum mümkünse kullanmayacağım ama ikiz olduğu için zor olursa eşim için özellikle o zaman düşünüyorum. Araştırmadim almicam diye ama su kocaman olanlar var ya altı boş onları öneren çoktu galiba.
Kendi çantan yeter sana uzağa giderken beraber aldığımızı kullanırsın bosver şekerim gezince gözüne çarpan beğendiğin olursa alırsın.
Bende bulgur ve bakliyat yiyince midem inanılmaz coşuyor.. gastiritim var,bu hamilelikte en çok midemden çektim. şu rennie duo şurup inanılmaz rahatlatan bişey,Allahtan sakıncası yok.. Yoksa mideme resmen bıçaklar saplanıyor.
bende üremede vardı canım ilaçlarla geçti bir ay sonra bi daha kültür ver tekrarlar dedi henüz vermedim haftaya vercem.Kızlar kan ve idrar tahlili çıkmış.idrarda bakteri var.ama üreme çıkmamış.fakat rbc eritrosit yani idrarda kan 9 çıkmış.referans 0,-5 .doktor yürüyecek durumu olsa üroloji ye yönlendiririm demiş.yaban mersini içerili bir bitkisel kapsül vermiş.birde beyaz akintimda olunca donaxly fitil vermiş.Canım çok sıkıldı.3 litre su içiyorum.sirke ile yıkıyorum.ütülü iç çamaşırı giyiyorum.var mi kızlar başına gelen .bebeğe zararı olur mu.üreme olmayınca sanırım antibiyotik vermemiş
maşallah valla Allah arttırsın sayılarını canım benimde bi kendi ailem var destek çıkan başka da kimse yok piyasa daKısss ben bioderma çalışanıydım biliyorsun dimi :) kremler oradan geldi :))
Çocukluk arkadaşım duvar kağıt dükkanı var duvar kağıdı oradan geldi
Eşimim askerlık arkadaşının eşide de sağ olsun araba puşet verdi
Gene benim çocukluk arkadaşım park yatak verdi :)
Eşimim iş yerinden araba koltuğu ve sepet beşik geldi
Dedesi beşik aldı
Diğer dedesi dolap alacak mı hiç fikrim Yok
Babaannesi kıyafet için yardımcı oldu
Ama maşalllah de yavruma
Ailen olsun yeter başka kimseye gerek kalmaz kuZummaşallah valla Allah arttırsın sayılarını canım benimde bi kendi ailem var destek çıkan başka da kimse yok piyasa da
öyle canım benim allah başımızdan eksik etmesin inşallah.Ailen olsun yeter başka kimseye gerek kalmaz kuZum
Alıştım artık. Rahat insanlarla ömür geçirmek çok zor. Hele de benim gibi hızlı biri için. Ben kocamı çocukla kapıda bekleyen kadınım. Kayınvalidemin böyle olduğunu tahmin etmiştim. Oğlu gibi anası da :)Ayy cnm gitsin bence o kadın bari yokken zoruna gitmez insanin ne bicim bi kadınmis insan üzülür yapar bee
Kız bizim için de eğlen vurpatlasın çal oynasın yap.. ben de uzun zamandır öyle bir eğlenceye gitmedim. Kurtlarımı dökesin var.Gunaydin. Şükür bugun cuma. Dun ablam diyor ki bazen sabah oldugunda uyandiginda aniden aklina hamile ildugun geliyordur seviniyorsundur diyor. Ah abla keske unutabilsem arada oyle mutlu olsam dedim. Gece 15 defa kalkiyor her uyanisimda bir yerim agriyor unutturmuyor kendini. Bu gece sol kulak kepcesi bir agridi bir agridi ki.
Güzel bir gun olsun.
Yarin aksam arkadaslarla erken yilbasi kutlamasina gidecegim. Cok heyecanli uzun zamandir boyle bir sey yapmamistim.partide cilginlar gibi eglenecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?