2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin guzel hamisler

Rahatca deliksiz uyumayi cok ozledim valla, Allah yardimcimiz olsun. Simdi kalkip giyinip kahvalti yapicam, ama vinc lazim beni yataktan kaldirmasi icin. Asiri acikmis uyaniyorum sabahlari, halbuki aksam yemegini 8 den once yiyemiyoruz, 1 ekmege de yakin tuketiyorum yemek yani, sonrasinda cay yani bisiler falan, bu kadar acikmamam lazim aslinda.

Seninki de baya iyi canım 30. Haftadasın. Seninkine göre benimki çok bile

Seni boyun uzun masaallah canim, belli bile olmuyordur o 5 kilo, benim boyum 1.64

Oluyor valla artık yüzüm şişmeye başladı

Ayy cnm gitsin bence o kadın bari yokken zoruna gitmez insanin ne bicim bi kadınmis insan üzülür yapar bee

Usutmedim de sanirim bi taraflarini bi yerlerime dayadi o agri yapti, ama neresini nereme dayadi hic bir fikrim yok agriyan yerlere elledigimde sertlikler hissettigim cunku. Oralara bastirdikca agrim artti, ama cekince rahatladim.
Doktor bana karninin neresine bastirirsan agri aci hissedersen bilki orda kafasi var dedi.
zaten beynine baktiklari donem ultrason cihazini bastirdiklarinda hep acidi

S ssule07 ne demek canım. Ben de kozmetik kuponu gelince neyde kullanıcam bunu demiştim önemsememiştim bile. Burda arakadaşlar siveno indirimini yazınca bi bakayım kod olacak mı dedim olunca da mutlu oldum iyi günlerde kullanalım aldıklarımızı inş..
Bi ara ben de şiddetl mide yanması yaşadım dediğin gibi yeşil mecimek ve süt bi de muz rahatlatır diye biliyorum. Ama denediklerimin hiçbiri tam anlamıyla kesmemişti. Şu aralar bazen oluyor. Allah reflü hastalarına kolaylık versin. Çok zor Allahtan bizimki geçici bi durum.

emzik can'dır. ilk bebekleri olanlara kesinlikle ilk tavsiyem :) bende ilk gebeliğimde emzik kullanmayacağım. sallanan beşik almayacağım ben çocugumu sallayarak uyutmayacağım diyordum. o dünya öyle değilmiş meğerse :) hele emzik olayı çok önemli kesinlikle alıştırın hayat kurtarıyor o derece diyorum sonra burada bir kız vardı böyle dediydi dersiniz

Bende bulgur ve bakliyat yiyince midem inanılmaz coşuyor.. gastiritim var,bu hamilelikte en çok midemden çektim. şu rennie duo şurup inanılmaz rahatlatan bişey,Allahtan sakıncası yok.. Yoksa mideme resmen bıçaklar saplanıyor.

benimde gastiritim var. zaten sorundu şimdi hiç çekilmiyor

bende üremede vardı canım ilaçlarla geçti bir ay sonra bi daha kültür ver tekrarlar dedi henüz vermedim haftaya vercem.

hilary17 emzik konusunda bence cocuktan cocuga cok degisiklik var. Kizim hic almadi emzik o nedenle hic meme reddi olmadi. Kayinvalidem cok zorladi alistirmaya çalıştı. Recele batirip vermeye çalıştı. Kiyameti kopardim tabi. Neyse. Emzik alip anne memesini birakan cok arkadasim oldu. Meme reddi oldukca biberona gectiler. Yani her cocukta boyle olur demiyorum ama emzik konusu riskli bence.

-Piraye paşam lafi bana da itici geliyor en bastan beri

maşallah valla Allah arttırsın sayılarını canım benimde bi kendi ailem var destek çıkan başka da kimse yok piyasa da

Ayy cnm gitsin bence o kadın bari yokken zoruna gitmez insanin ne bicim bi kadınmis insan üzülür yapar bee
Alıştım artık. Rahat insanlarla ömür geçirmek çok zor. Hele de benim gibi hızlı biri için. Ben kocamı çocukla kapıda bekleyen kadınım. Kayınvalidemin böyle olduğunu tahmin etmiştim. Oğlu gibi anası da :)

Kız bizim için de eğlen vurpatlasın çal oynasın yap.. ben de uzun zamandır öyle bir eğlenceye gitmedim. Kurtlarımı dökesin var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…