Kızlar doktordan geliyorum içerde pıhtılaşma ve kasılmalarım devam ediyor progestan başlıcam yatmaya devam edeceğini inşallah erken gelmez daha çok küçük
Kızlar doktordan geliyorum içerde pıhtılaşma ve kasılmalarım devam ediyor progestan başlıcam yatmaya devam edeceğini inşallah erken gelmez daha çok küçük
Geçmiş olsun canım, inşallah gelmez erkenden zamanını bekler. Progesteron lekeyi kesiyor kasılmaları azaltır diye biliyorum. Bol bol dinlen.
Pıhtılaşma nasıl oluyormus içerde, kanama olmuş kalmış mi
bence de. Bu arada ben 2buçuk yaşına kadar emzik emmişim. Annemlerden para alıp köydeki bakkalımıza gidip istediğim renkte emzik almışım mesela. Ceplerimde en az 2 emzik olurmuş. Çok zor bıraktırmışlar.
Tamam agir istemicem
sogan patates al agir olmasin diye kucuk cuvallardan al
5 kilo portakal
3 kilo ayva
Daha isticeklerim var da agir olur kiyamam sana
Eki Görüntüle 2217420
Günaydın kızlar... bugün tüm gün okuldayım. Bugün fark ettim göbeğim bayağı büyümüş..
hepimiz için ağrısız sancısız güzel bir gün oldun inşallah..
SEPTEMBER LOVE
ne alcan kız pazardan, bende çok methini duydum o pazarın ama çalışınca bi denk getirip gidemedim, yaza bebekle giderim artık,atarım kanguruya bebişi
Beraber gideriz kuZum
Baya bi şeyler vardı
Ama tabi ki ben gene almak için geldiklerimi almadım
Aslında koltuk örtüsü ve kendime yelek tarzı bi şeyler alacaktım
Çok farklı şeyler almış oldum :))