Sana çok hak veriyorum. Benim kızım 2.5 yaşında ne emzik aldı ne biberon aldı ne sallanarak uyudu. O kadar zorlanıyorum ki şuan bile. Mesela bazen uyuya kalıyor aç karına. Biberon alsa uykuda sütü biberonla veririm içer. Uykusu bölünmez. Ya ben uyandırıyorum yada kendi açlıktan uyanıyor gecenin bir vakti. Umarım 2. Alır ben de biraz rahat ederim.emzik can'dır. ilk bebekleri olanlara kesinlikle ilk tavsiyem :) bende ilk gebeliğimde emzik kullanmayacağım. sallanan beşik almayacağım ben çocugumu sallayarak uyutmayacağım diyordum. o dünya öyle değilmiş meğerse :) hele emzik olayı çok önemli kesinlikle alıştırın hayat kurtarıyor o derece diyorumsonra burada bir kız vardı böyle dediydi dersiniz
Sen de yılbaşı gecesi arkadaslarınla mı plan yaptın?Kız bizim için de eğlen vurpatlasın çal oynasın yap.. ben de uzun zamandır öyle bir eğlenceye gitmedim. Kurtlarımı dökesin var.
Eki Görüntüle 2217420 Günaydın kızlar... bugün tüm gün okuldayım. Bugün fark ettim göbeğim bayağı büyümüş..
hepimiz için ağrısız sancısız güzel bir gün oldun inşallah..
Hava da güzel gez dolan missÜsküdar pazarından bi şey isteyen var mı :)
Ağır bir şey istemeyin taşıyamam
Soklardayimhilary17 emzik konusunda bence cocuktan cocuga cok degisiklik var. Kizim hic almadi emzik o nedenle hic meme reddi olmadi. Kayinvalidem cok zorladi alistirmaya çalıştı. Recele batirip vermeye çalıştı. Kiyameti kopardim tabi. Neyse. Emzik alip anne memesini birakan cok arkadasim oldu. Meme reddi oldukca biberona gectiler. Yani her cocukta boyle olur demiyorum ama emzik konusu riskli bence.
-Piraye paşam lafi bana da itici geliyor en bastan beri
Tamam agir istemicemÜsküdar pazarından bi şey isteyen var mı :)
Ağır bir şey istemeyin taşıyamam
Aynen eşimle dalga geçiyorum annesi paşam dedikçehilary17 emzik konusunda bence cocuktan cocuga cok degisiklik var. Kizim hic almadi emzik o nedenle hic meme reddi olmadi. Kayinvalidem cok zorladi alistirmaya çalıştı. Recele batirip vermeye çalıştı. Kiyameti kopardim tabi. Neyse. Emzik alip anne memesini birakan cok arkadasim oldu. Meme reddi oldukca biberona gectiler. Yani her cocukta boyle olur demiyorum ama emzik konusu riskli bence.
Arada aynı fikirde olduğumuz oluyo demek kiSoklardayim
Ayni fikirdeyiz
Benim cocuklarda emzik almadi cok ugrastim almadi.Oglum alir gibi oldu tam sonra aldi eline parmaginda cevirdi cevirdi atti.
Kizim ne emzik ne biberon bisey almadi zaten.1.5 yasinda zorla biberonla sut icti o da 1-2 ay sonra bardak istedi
Tamamen emzik biberon konusu cocukla alakali
Ha soyle biseyde var inanilmaz zekiler.Bende biberon almazdi anneme biraktigimda onda alirdi.Biliyo sipalar onda ki meme ise yaramiyo
Ben onu aldım canım... biberonun emziğinde bir delik var hava dışarı çıksın diye antikolik mutemelen yamuk tutunca oradan akıtıyordur diye düşündüm tabi kullandığımdan değil naçizane fikir :))
Maşallah sen de herkes gibi fitsin sağlıkla büyüsün
Sağol canıminşalalh hepimizinki sağlıkla gelip sağlıkla büyüsün.
Günaydın kızlar buarada
Kuzenlerimle ama biz evdeyiz canım hepimizde çocuk var. Bırakacak yerlerimiz yokSen de yılbaşı gecesi arkadaslarınla mı plan yaptın?
Hangi gun oluyo o pazarkızlar merhaba , hayırlı cumalar
SEPTEMBER LOVE ne alcan kız pazardan, bende çok methini duydum o pazarın ama çalışınca bi denk getirip gidemedim, yaza bebekle giderim artık,atarım kanguruya bebişi
hilary17 emzik konusunda bence cocuktan cocuga cok degisiklik var. Kizim hic almadi emzik o nedenle hic meme reddi olmadi. Kayinvalidem cok zorladi alistirmaya çalıştı. Recele batirip vermeye çalıştı. Kiyameti kopardim tabi. Neyse. Emzik alip anne memesini birakan cok arkadasim oldu. Meme reddi oldukca biberona gectiler. Yani her cocukta boyle olur demiyorum ama emzik konusu riskli bence.
Zorla alıştırmak istemem Durmaz ise bakarım. Sonuçta doğal olmayan bir malzeme sürekli ağzında olsun emsin çok hoş gelmiyor, ihtiyaç olursa illa ancak o zaman fikrim değişmez çünkü sağlıklı değil ama tamamen asla vermem de diyemem. Kendi elini ayağını emerek rahatlayan çocukta çok daha doğal :)emzik can'dır. ilk bebekleri olanlara kesinlikle ilk tavsiyem :) bende ilk gebeliğimde emzik kullanmayacağım. sallanan beşik almayacağım ben çocugumu sallayarak uyutmayacağım diyordum. o dünya öyle değilmiş meğerse :) hele emzik olayı çok önemli kesinlikle alıştırın hayat kurtarıyor o derece diyorumsonra burada bir kız vardı böyle dediydi dersiniz
Maşallah büyümüş minik kızEki Görüntüle 2217420 Günaydın kızlar... bugün tüm gün okuldayım. Bugün fark ettim göbeğim bayağı büyümüş..
hepimiz için ağrısız sancısız güzel bir gün oldun inşallah..
İyi haberlerle gel inşllah :)Hayırlı cumalar hepimize kızlar, bugün kontrol var inşallah kısalma çoğalmamistirve bebeklerim iyi kilo almıştır.
İnşallah canım hayırlı haberlerle gel inşallah.Hayırlı cumalar hepimize kızlar, bugün kontrol var inşallah kısalma çoğalmamistirve bebeklerim iyi kilo almıştır.
İyi haberlerle gel inşllah :)
İnşallah canım hayırlı haberlerle gel inşallah.
Ins iyi haberlerle gelirsin mubarek gundeHayırlı cumalar hepimize kızlar, bugün kontrol var inşallah kısalma çoğalmamistirve bebeklerim iyi kilo almıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?