2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sana çok hak veriyorum. Benim kızım 2.5 yaşında ne emzik aldı ne biberon aldı ne sallanarak uyudu. O kadar zorlanıyorum ki şuan bile. Mesela bazen uyuya kalıyor aç karına. Biberon alsa uykuda sütü biberonla veririm içer. Uykusu bölünmez. Ya ben uyandırıyorum yada kendi açlıktan uyanıyor gecenin bir vakti. Umarım 2. Alır ben de biraz rahat ederim.

betsy_pc @esut85 kızlar bu da sizin aldığınız dimi

Ben onu aldım canım... biberonun emziğinde bir delik var hava dışarı çıksın diye antikolik mutemelen yamuk tutunca oradan akıtıyordur diye düşündüm tabi kullandığımdan değil naçizane fikir :))

Maşallah sen de herkes gibi fitsin sağlıkla büyüsün bebişin

Günaydın kızlar buarada

Soklardayim
Ayni fikirdeyiz
Benim cocuklarda emzik almadi cok ugrastim almadi.Oglum alir gibi oldu tam sonra aldi eline parmaginda cevirdi cevirdi atti.
Kizim ne emzik ne biberon bisey almadi zaten.1.5 yasinda zorla biberonla sut icti o da 1-2 ay sonra bardak istedi
Tamamen emzik biberon konusu cocukla alakali

Ha soyle biseyde var inanilmaz zekiler.Bende biberon almazdi anneme biraktigimda onda alirdi.Biliyo sipalar onda ki meme ise yaramiyo

Aynen eşimle dalga geçiyorum annesi paşam dedikçe paşam da paşam

Arada aynı fikirde olduğumuz oluyo demek ki

kızlar merhaba , hayırlı cumalar

SEPTEMBER LOVE ne alcan kız pazardan, bende çok methini duydum o pazarın ama çalışınca bi denk getirip gidemedim, yaza bebekle giderim artık,atarım kanguruya bebişi

kızlar merhaba , hayırlı cumalar

SEPTEMBER LOVE ne alcan kız pazardan, bende çok methini duydum o pazarın ama çalışınca bi denk getirip gidemedim, yaza bebekle giderim artık,atarım kanguruya bebişi
Hangi gun oluyo o pazar
Hizli tren bizim burdan tehlikelide ben hotobosa atlar gelirim

haklısın. o zaman duruma göre alıştıralım :)

Zorla alıştırmak istemem Durmaz ise bakarım. Sonuçta doğal olmayan bir malzeme sürekli ağzında olsun emsin çok hoş gelmiyor, ihtiyaç olursa illa ancak o zaman fikrim değişmez çünkü sağlıklı değil ama tamamen asla vermem de diyemem. Kendi elini ayağını emerek rahatlayan çocukta çok daha doğal :)
İnşallah vermek zorunda kalmam.
Maşallah büyümüş minik kız
Gayet fit görünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…