Canım Allah kolaylık versin çok zor evde tadilat aylarca çektim desem yeridir bir tuvalet ve mutfak için offf çok fenaydi. Oda ayrımı biraz daha kolay olur duvar yap boya gitsin çabucak bir inşallah.
Kızlar doktordan geliyorum içerde pıhtılaşma ve kasılmalarım devam ediyor progestan başlıcam yatmaya devam edeceğini inşallah erken gelmez daha çok küçük
Sana çok hak veriyorum. Benim kızım 2.5 yaşında ne emzik aldı ne biberon aldı ne sallanarak uyudu. O kadar zorlanıyorum ki şuan bile. Mesela bazen uyuya kalıyor aç karına. Biberon alsa uykuda sütü biberonla veririm içer. Uykusu bölünmez. Ya ben uyandırıyorum yada kendi açlıktan uyanıyor gecenin bir vakti. Umarım 2. Alır ben de biraz rahat ederim.
Emzik almayı şimdilik düşünmüyorum mümkünse kullanmayacağım ama ikiz olduğu için zor olursa eşim için özellikle o zaman düşünüyorum. Araştırmadim almicam diye ama su kocaman olanlar var ya altı boş onları öneren çoktu galiba.
Kendi çantan yeter sana uzağa giderken beraber aldığımızı kullanırsın bosver şekerim gezince gözüne çarpan beğendiğin olursa alırsın.
Canim emzik kullanip memeyi reddeden cok bebek var ilk aydan olmasa bile birkac ay sonra memeyi istemiyolar o cok daha yipratici bi surec ben ogluma hic emzik vermedim 2 yasina kadarda emzirdim cok sukur ama seninkiler ikiz olucak o yuzden senin vermen gerekebilir bence duruma gore davran baktin idare edebiliyosun bence hic verme
Merhaba herkese. Şimdi doktordan geliyorum kasılmalarım çok arttığı için vajinadan baktı geçen ay 36 olan rahim boyu 40 cıktı. Doktora sormayı unuttum . Simdi haftalar geçtikçe rahim boyu kısalmıyor mu artabiliyor mu .
Merhaba herkese. Şimdi doktordan geliyorum kasılmalarım çok arttığı için vajinadan baktı geçen ay 36 olan rahim boyu 40 cıktı. Doktora sormayı unuttum . Simdi haftalar geçtikçe rahim boyu kısalmıyor mu artabiliyor mu .
Geçmiş olsun canım, inşallah gelmez erkenden zamanını bekler. Progesteron lekeyi kesiyor kasılmaları azaltır diye biliyorum. Bol bol dinlen.
Pıhtılaşma nasıl oluyormus içerde, kanama olmuş kalmış mi