2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

KuZumm hayırlı haberler inşallah
İnşallah canım sabah sabah alışveriş yapıp ne aldın bakalım pazardan
Hadi inşallah güzel şeyler duyalım
Ayyy hadi inşallah en güzel haberleri duyalim :)
Canım Allah kolaylık versin çok zor evde tadilat aylarca çektim desem yeridir bir tuvalet ve mutfak için offf çok fenaydi. Oda ayrımı biraz daha kolay olur duvar yap boya gitsin çabucak bir inşallah.

Masallah size cok guzelsiniz

Canim emzik kullanip memeyi reddeden cok bebek var ilk aydan olmasa bile birkac ay sonra memeyi istemiyolar o cok daha yipratici bi surec ben ogluma hic emzik vermedim 2 yasina kadarda emzirdim cok sukur ama seninkiler ikiz olucak o yuzden senin vermen gerekebilir bence duruma gore davran baktin idare edebiliyosun bence hic verme

Merhaba herkese. Şimdi doktordan geliyorum kasılmalarım çok arttığı için vajinadan baktı geçen ay 36 olan rahim boyu 40 cıktı. Doktora sormayı unuttum . Simdi haftalar geçtikçe rahim boyu kısalmıyor mu artabiliyor mu .

32 den sonra kısalmaya başlıyor sanırım şuan kısalması sağlıklı olmaz

Geçmiş olsun canım, inşallah gelmez erkenden zamanını bekler. Progesteron lekeyi kesiyor kasılmaları azaltır diye biliyorum. Bol bol dinlen.
Pıhtılaşma nasıl oluyormus içerde, kanama olmuş kalmış mi
Evet canım kanamadan olmuş inşallah sen güzel haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…