2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saolsun sevgili görümcem de güzel moral verdi dün herşeyim güzel geçmiş dr sana erken doğum falan dedi mi bana erken olcakmış gibi geliyor dedi ertesi gün kasıklarım ağrımaya başladı

Bunlar nasıl insanlar yaa. Kendi düşünceleri haklı çıksın diye yeğeninin erken doğumunu dillendirirmi insan hiç hadi anneler el kızı düşünmüyorlar. Takma sen boşver

Bunlar nasıl insanlar yaa. Kendi düşünceleri haklı çıksın diye yeğeninin erken doğumunu dillendirirmi insan hiç hadi anneler el kızı düşünmüyorlar. Takma sen boşver
AYNEN CANIM BENDE ŞOK OLDUM İNSAN DÜŞÜNSE BİLE SÖYLEMEZ DR ÖYLE DEMİŞ OLSA BİLE MORAL VERİR SEN BAKMA DR A FALAN DİYE AMA ALIŞTIM ARTIK BU TARZ DEĞİŞİK ŞEYLERE.

kızlar günaydın bir hafta sonu daha nasıl geçti anlamadan yeni haftaya başladıkişyerinde son haftam.
SEPTEMBER LOVE -Piraye güle güle kullanın kızlar epey şeyler almışsınız çok güzeller.

Nurbal27 4body1soul kızlar sizi çok çok iyi anlıyorum, herkes hamileliğini doya doya yaşarken ben kafayı nasıl daha az sıyırırım diye resmen kendimle savaştım.

eşiminde bu dönemde beni hiç anlamadığını düşünüyorum,pazar günü için lütfen biryerlere çıkalım ben çok kötüyüm diye resmen yalvardım,ki hiç sevmem dışarı çıkmayı kalabalığı ama kendimi bi deniz kenarına atasım geldi. cuma akşamından kararlaştırmıştık, pazar günü kuzeninin mevlüdü varmış sen oraya git gel öyle gidelim dedi. o kadar gücendim ki ben biryerlere mecburum diye gitmek istemiyorum, yada birşeyleri mecburum diye yapmak ilk defa birşey istemişim ki biliyor oraya gidip gelsem enerjim kalmayacak. öylede oldu oraya gittim, evli görümcem ordaydı onu alıp eve geri döndüm. çamaşır makinasına çamaşır atmıştım, asmayı unutmuşum gece yatarken kapağı aç kokmasın bari dedim, sancımdan asamıyorum gerçekten sadece kapağı açıp geldi ağladım ya onu bunu şunu boşver biraz sen beni anla diye

Reflü yatağı çokta şart değil sanki kuZum
doktorumla konuştumda reflü olmasa bile eğimli yatak çocuk için daha iyi dedi. gazını rht çıkarır dedi. aynı şekilde bi arkdşmda reflü sorunları yoktu ama o yatak kurtarıcıları oldu,beşiğin içinde,evde misafirlikte hep onda mışıl mışıl uyudu. o yüzden alıcam bende. babynest şeklinde olan reflü düşünüyorum.

hayırlı uğurlu olsun o zaman canım
evet Allahtan bebim eşimde internet sorunu yok,çünkü herşeyi uygun yollunordan halletmeyi seviyorum
oda benimde içime sindi,çok tşknederim kuzu

Günaydın herkese
Maşallah canım, darısı 30lu haftaların başına.

Maşallah bebişine. Benim hastanem 3000 normal, 3250 sezeryan fiyatı verdi. Kapora verip fiyatı sabitleme teklifi yaptık, olmuyormuş.

saolsun sevgili görümcem de güzel moral verdi dün herşeyim güzel geçmiş dr sana erken doğum falan dedi mi bana erken olcakmış gibi geliyor dedi ertesi gün kasıklarım ağrımaya başladı
Kötü niyetli birimi bilmiyorum ama bazen insanlar çok patavatsız oluyor. Sıkma canını belki söylediğinin ne anlama geldiğini bile bilmiyordur.

200 tl indirim girmişmiydi daha önce acaba
Bende babynest istiyorum
Normal 100 tl

Günaydın kızlar

Herkesin haftası güzel başlasın güzel geçsin.
becidina bebekler serpilsin azıcık yatarsın ne yapıcan, ahbap olacaksın artık doğumhanedekilerle :)
Karpuz misali yata yata büyutcez inşallah.
Artık devir ederken beni pas geçiyorlar resmen burayı biliyoruz diye :)

İnşallah canım. Daha nice haftalar görelim hep birlikte.
Koluna akşamları yatmadan masaj kremi ile masaj yapip yatsan su ısıtıcı masaj barlari ile nasıl olur doğal olanlarla tabiki. Beni rahatlatıyordu, basım boynum için çok kullandım hatta sırtım için.

Arkadaşlar belki hatırlarsınız doktorum beden kitle endeksimden dolayı kan sulandırıcı iğne başlamak istemişti. Ben istemediğim için yapmamıştık. Bu randevumda tekrar söyledi. Riskleri sayınca tabiki insanın kafası karışıyor. Ben de kabul ettim artık. Bu hafta iğneye başlayacağım.
Benden pıhtılaşma zamanı, PTT ve hemogram testlerini istedi. Bunlar aç karna mı olur? Gece 5te ferrum ilacımı içmiş bulundum. Aç karnaysa olmaz herhalde dimi? Bilgisi olan varsa sevinirim.

Sağol canım inşallah hepimiz vaktinde sağlıkla doğum yapalım

Ben kendimize kullanmıyorum ama bebeğe kullandım hiçbirşeyden geri kalmasın yavrucak

Bunlar için aç olmaya gerek yok,ama hazır kan alınıyorken biyokimyada bakılırsa onu etkiler ama bir tek ilaç almışsınız birşey olmaz bence

Kocana dayak gerek ama erkeklerin bu durumu çok da idrak edebildiklerini zannetmiyorum. Özellikle ilk gebelikte çok az erkek bu durumun gerçekten zor bir süreç olduğunu anlıyor. Ama çok takıp kafana üzülme bebeğin de üzülüyor sonra. Onu düşün en azından. Son haftan olmasına sevindim. Yoğun çalışıyorsun. Biraz kendine vakit ayırmış olursun.

AYNEN CANIM BENDE ŞOK OLDUM İNSAN DÜŞÜNSE BİLE SÖYLEMEZ DR ÖYLE DEMİŞ OLSA BİLE MORAL VERİR SEN BAKMA DR A FALAN DİYE AMA ALIŞTIM ARTIK BU TARZ DEĞİŞİK ŞEYLERE.
Tam terbiyesiz. Ben ilk bebekte nasıl normal doğum istiyorum ama biraz korkuyorum, etrafımdakiler biliyor bu durumu. İş yerimizden bir abla (Kadın doğum doktorlarımız aynı) dedi ki senin sezaryen olacak demi? Hayır şimdilik öyle plan yok zorunlu bir şey olmadıkça dedim. Aaaa ben hissederim kesin bir şey çıkacak sezaryen olacaksın sen dedi. Manyak mıdır nedir? 5buçuk yıl geçti üzerinden hala gıcığım kadına.
Karnında dursunlar da yatacaksın artık. Allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin.
Bir günde alıverdik valla kurtulduk
Vallahi daha da yılan hikayesine döner ocak ayının sonuna doğru anca alırsınız diye düşünüyordum. Geri kalanı keyif işi hep büyük parçalar bitsin de.

İnşallah 30lu haftaları görürsün canım. Allah’ın izniyle. Dualarımız seninle. İkiz gebelik zor. Ama sonrasını düşün evin cıvıl cıvıl olacak. Biz tekinde zorlanıyoruz. Senin bunları yaşaman normal. Çünkü çoğul gebeliklerde zaten 35-36 yı gören az oluyor. Benim kuzenim 34. Haftada ikiz kızlarını normal Doğumla dünyaya getirdi. İnşallah sen de 30lu haftalara geleceksin canım. Duanın açamayacağı kapı olmaz.

Bu erkeklerin kafasına vura vura anlatmak lazım. Geçecek bu günler üzülme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…