2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kaçtı vücut kitle indeksin?
Sadece bu iki tahlilse verebilirsin kan, bişey olmaz.

Hayirli sabahlar olsun , guzel bir hafta olsun ins hepimiz icin

becidina
Canim siraladigin haftalar insallah hayirla gelecek sen rahat ol 22. Haftada ha geldi gelecek diye diye benim cadim 39+1 de sunni sanciyla gelmisti.

Hah iste bende boyle dusundugum icin 3.yu yaptim

becidina gizzz en cok kiz mi erkek mi doguyo
Canin sıkıldıkça odalari dolan belki odaya ikramlik hazirlayan olmustur iki degisik bisey yersin hastane yemeginden farkli

aynen öyle canım eve geçip kendime vakit ayırcam son hazırlıklarımı tamamlayacağım,birde hemen ikinciyi yapmalı çok beklememeli diyor

aynen öyle canım eve geçip kendime vakit ayırcam son hazırlıklarımı tamamlayacağım,birde hemen ikinciyi yapmalı çok beklememeli diyor
Enistenin kafa iyi calisiyo
Diyo ki ya ara acilirsa yeni moda alengelli seyler cikar bu gari onlarida ister masraf olur pespese yapim pek masraf olmasin diyo

sanki cok sey yapıyor ilkinde lafa bak bu erkekler ah bu erkekler bazen nasıl saf oluyorlar anlamıyorum..

hayırlı uğurlu olsun o zaman canım
evet Allahtan bebim eşimde internet sorunu yok,çünkü herşeyi uygun yollunordan halletmeyi seviyorum
oda benimde içime sindi,çok tşknederim kuzu
Bizde internetten alışveriş yapıyoruz aslında ama onun istediği başka bir araba vardı onun için beni ikna edeceğini düşündü quantum aldırmadı o yüzden fiyatı da gayet uygun bence. Çok Tatlış bir oda olacak

Çok teşekkürler canım. Erkekler bir değişik. Bende bazen eşimin beni anladığını düşünmüyorum. Değişik kafalar

Yılbaşından sonraki zamlardan korktuk

Ne olur ne olmaz diye hala açım. Kan vermek için sıra bekliyorum. Teşekkür ederim cevabın için.

Kaçtı vücut kitle indeksin?
Sadece bu iki tahlilse verebilirsin kan, bişey olmaz.
32.8 olması lazım. Aslında etrafımda kilolu Doğum yapan çok var ama benim doktorum bu konuda hassas belli ki.

İnşallah canım, valla bol bol dua etmekten başka çare kalmadı umutluyum bekleyecekler daha.
Hayirli sabahlar olsun , guzel bir hafta olsun ins hepimiz icin

becidina
Canim siraladigin haftalar insallah hayirla gelecek sen rahat ol 22. Haftada ha geldi gelecek diye diye benim cadim 39+1 de sunni sanciyla gelmisti.
İnşallah canım, senin cadı gibi Berker bizim sipalarda :)
Hah iste bende boyle dusundugum icin 3.yu yaptim
Aferin sana akıllı kadınsın vesselam. Kardeş iyidir candır. Sancıların nasıl iyi misin

Tecrübeli arkadaşlar da öyle diyor aslında. Ben ikinci çocuğu düşünmeyen bir anne olarak rabbim layık görmüş vermiş. İyi yönlerinden bakıyorum. İkisinin de aynı cinsiyet olması da güzel ömür boyu yalnız kalmayacaklar diye. Biliyorum 3-4 sene zorlanacağım ama yapacak bir şey yok hayat böyle akıp gidiyor.

Enistenin kafa iyi calisiyo
Diyo ki ya ara acilirsa yeni moda alengelli seyler cikar bu gari onlarida ister masraf olur pespese yapim pek masraf olmasin diyo

evet oda öyle diyor beşiği hiç kaldırmayız beşik hazır bundaki gibi masrafta olmazbilmiyor herşeyi dağıtacağımı

becidina gizzz en cok kiz mi erkek mi doguyo
Canin sıkıldıkça odalari dolan belki odaya ikramlik hazirlayan olmustur iki degisik bisey yersin hastane yemeginden farkli
Şekerim doğumhanede odalara Bebek gelmiyor doğumu yapınca kaptı kaçtı gibi hemen üst kata çıkariyorlar. Ayrıca öyle herkesle sohbet sevmiyorum çünkü tekrar sevmiyorum nerelisin kaçıncı tahin kaç bir yatıyorsun ayyy odaya çıkardılar az önce yanda bir kadın yatıyor annesi mi kaynanası mi bilemedim cakcwkcak konuşuyor soruyor. Oda fırın olmuş havasız olcemmmm

Boşver buzdolabını peranın odası daha mühim :) için rahat etmez zaten orası hazır olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…