2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hava da güzel güneşli gibi burda yağmazsa tabi
Battaniyeleri yıkasam dedim ama
Yumuşatıcım yok
Çokta gerekli birşey değil bence ben babası aldığı için kullandım. Biz de bugün doğum sonrası kendi yatağıma örtülecek nevresimleri falan yıkadık. Artık onların ütüsünü çarşamba yardımcım gelince yapar. Çanta hazırlığını da yaptık sayılır. Süt sağma makinasının aparatı eksik torbamı alsam, plastik kavanozmu alsam bilemedim. Dün depend i de aldım. 3-6 aylık biraz daha alışveriş yaptık kıza.

Zıbın almak isteyen arkadaşlar maxbebek sitesinde ikili zıbınlar 8 tl haberiniz olsun

sağol canım herkese karşı çok duyarlı hassas eşim bana gelince, sen güçlüsün altından kalkarsın diyor herşeyde,kötü alıştırdım ben bu adamı
Biz alıştırıyoruz işte böyle böyle azıcık çıt kırıldım o gıcık kızlardan olsaydın önceden şimdi üstüne titrerdi

Yılbaşından sonraki zamlardan korktuk
E yani Allah bilir nasıl zam gelecek, şükür ikna olmuş eşin de.

O zaman atayım battaniyeler yıkansın ya
İyi hatırlattın Benimde onları Yıkarıp hazırlayım.
O yardımcıyı bana da göndersene :)
Kendi eşyaların ile Nil kileri bir mi koydun
Süt yağma makinesi bana gelecek gelsin bakayım
Neyi var neyi Yok
Hangi daha kullanışlı olur acaba
Kavanoz daha iyi sanki
Sonunda depend aldın yani :)))
10 lu adet mi aldın yeterli gelir dimi 10 adet
Artık seninde kıyafet bitmiştir o zaman

Depent iki uc tane anca kullanirsiniz kizlar
Dogumhanede zaten bebek bezi takiyolar sana
Evde kullanamazsiniz depent rahat olmuyo yada ben sevmiyorum bilmiyorum

Ben indirimden weewell in plastik biberon gibi olanlarından 8 tane aldım, çalışmaya başlayınca onlara da süt doldururum diye, poset de aldım. Bendeki biberon madelanın anne memesine benzeyen, birbirine uyar mı bilmiyorum ama denicem bakalım. Olmazsa biberondan biberona aktaracağım. Zaten başlangıçta süt izni olacak sadece 1 kez içirirler, iş yerimde eve yakın olacak taşınınca.
Dependlerde indirim olmuyor hiç demi?
Hava da güzel güneşli gibi burda yağmazsa tabi
Battaniyeleri yıkasam dedim ama
Yumuşatıcım yok

Yumuşatıcıya alerji de olabiliyor bebekler bazen durulama suyuna karışıyor ya. Boş ver kullanma.

Nasil olmus kizlar yattigim yerden orduklerim Otekilerede ormustum cok kullandim ins bununda alerjisi olmaz kullanirimEki Görüntüle 2218327

Çok cici olmuşlar. İnşallah alerjisi olmaz benim kızda alerji olunca bütün yünlüler elimde patlamıştı, o yüzden oğlana yünlü bir şey yapmadım, kızımdan kalan bir iki beyaz, sarı renk yelek var.
Depent iki uc tane anca kullanirsiniz kizlar
Dogumhanede zaten bebek bezi takiyolar sana
Evde kullanamazsiniz depent rahat olmuyo yada ben sevmiyorum bilmiyorum
Nasıl bir hastane seninki bana niye bez takmadılar Allah Allah

Kızlar benimde adet sancısı gibi sancim oluyo bugün ama tabi düzenli değil geçen günde olmuştu böyle sonra geçti kontrole az kaldı sorucam doktora doğurmazsam tabi

Bebek çantası bir de süt saklama kabı eksik kaldı sanırım. Başka kalmadı artık.
Ayrı ayrı yıkadım canım. Zaten birsürü eşyası çıkıyor. Yardımcım elim ayağım yaa en memnun kaldığım kadın beni bırakmasın diye ne isterse yapıyorum. Hatta normal temizlik malzemesi bile alıyorum ne istiyorsa :)) ama artık bebek geliyor mecbur zararsızlardan kullanacak :)

Nasil olmus kizlar yattigim yerden orduklerim Otekilerede ormustum cok kullandim ins bununda alerjisi olmaz kullanirimEki Görüntüle 2218327

Çok güzel olmuşlar eline sağlık

Migrosta 23 tl ydi paketi. Sanal markette stokta yok diye göndermedi ebebek ten aldım bende. Ama hiç indirim görmedim

evet arkadaşım da dedi ben hiç depend almadım bebişin bezlerin yan kulaklarını kesip taktılar diye,
bende marketten gece pedi aldım 2 paket yarımda evde vardı,

SEPTEMBER LOVE canım buzdolabı bırak şimdi silerken üşütürsen hepten ağrımasın , bizim evde çarşamba pazarı gibi heryer poşet poşet
Bu evler nasıl adam olacak bilmiyorum bütün gün gördükçe afakanlar basıyor bana
İşe gidiyor olsam bu kadar gözüm görmez :)
Sabah buzdolabını bi açtım kendimden utandım
Gördükten sonra bırakamadım ki
Bide Pera nın dolapını sildi
Yarından kayınvalidem gelip tekrar silecek
Pera nın Battaniyeleri attım makineye yıkasın onlar aradan çıksın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…