2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Temizce sil yerlestir bi ara ciktigindada alir diktirir serersin.Ortalik toplansin bi simdi onun icin cikma

Nasil olmus kizlar yattigim yerden orduklerim Otekilerede ormustum cok kullandim ins bununda alerjisi olmaz kullanirimEki Görüntüle 2218327
Çok güzeller kuZumm ellerine sağlık
Bende ve kayınvalidem de hiç
Öyle beceri Yok :))
Arkadaşım annesi görmüş Gaziantep’ten gönderecekler inşallah

dediğin gibi akşam eve yorgun dönüyoruz, gözümüz birşey görmüyor, ama evdeyken heryer herşey batıyor, birde bana mevlütte eşimin yengeleri eve çıktı sana gelelim ağırlaşmadan diyorlar,ya tmm görüntüde ağırlaşmadık da 8. aya giricez el insaf , ama kabul etmicem, halıları yıkamaya vericem zaten,

Bir kutuda 10 adet var 2 kutu mu alayım
Bi şey soracağım sezeryandan sonra da çok kanama oluyor mu ?
Biliyor musun
canım bünyeden bünyeye değişiyormuş görümcem kaç pijama değişmiş ilk gün, birde yengem uyardı pijamayı fazla al yanına diye, hemşireler kontrol ederken hiç dikkat etmeyip batırabiliyormuş

terziyi ayağına gönderelim kayganam gelsin sanahatta gelmişken kalsın biraz bu ara çok gözüme batıyor

magnet siparişini verdim kızlar 30 adet :) pleksi olarak
hastanede dağıtmaya,birde çikolata ile külah lokum yaparım tmmdır
Ne güzel bana hala karar veremedim model atsana :)
Bir sürü model çıkıyor karşıma
Hangisi güzel sence

Eklentiler

• 5804ACCD-D740-4E6F-970C-897685E92E2F.webp
    72,8 KB · Görüntüleme: 45
  • 28C892AA-A03D-46C8-802A-308C37158441.webp
    94,1 KB · Görüntüleme: 41
  • 3F452F4E-5812-44E7-9C8F-ECD478F8ACE2.webp
    60,3 KB · Görüntüleme: 42
  • 90B72125-0F08-4C30-8AE7-43E62215EF50.webp
    66,4 KB · Görüntüleme: 42
geronimo_s bugün doktora gittim kasılmalarım için magnezyumu değiştirmeyi teklif ettim ama magnezyum magnezyumdur dedi değiştirmedi yanına kalsiyum yazdı bakalım işe yarar umarım

canım bünyeden bünyeye değişiyormuş görümcem kaç pijama değişmiş ilk gün, birde yengem uyardı pijamayı fazla al yanına diye, hemşireler kontrol ederken hiç dikkat etmeyip batırabiliyormuş
Pijamada bende sinir Yok biliyorsun :)))
Takım değilde fazladan iki tane alt koyayım diye düşündüm bende
2 tane de takım

Temizce sil yerlestir bi ara ciktigindada alir diktirir serersin.Ortalik toplansin bi simdi onun icin cikma
Hani benim boyum Kısaya hastaneye gidecek pijamaların paçasını kestirmem lazım
Bide müslin bezlerinin kenarlarını diktireceğim
1 er Metre aldım ikitane
Birini evde kullanırım
Diğerini dışarda diye düşündüm

Anam dusundumde bizim topik yatakhane gibi
Kac kisi yatak istirahatinde say say bitmez
Saymayalim en iyisi sus kimse duymasın.
Nasil olmus kizlar yattigim yerden orduklerim Otekilerede ormustum cok kullandim ins bununda alerjisi olmaz kullanirimEki Görüntüle 2218327
Kadının hası yaaa bende battaniye ordum bitiremeden geldim hastaneye yattim daha arkalarına kumaş dikilecek.
Çok güzel olmuş hepsini güle güle giysin minnos kızın.

İnsaf ya. . İnsanlar çok düşüncesiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…