- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Bu günde kollarım çok ağrıyor her sene çekiyorum bu ağrıları uyuşmayı
Temizce sil yerlestir bi ara ciktigindada alir diktirir serersin.Ortalik toplansin bi simdi onun icin cikmaBu günde kollarım çok ağrıyor her sene çekiyorum bu ağrıları uyuşmayı
Terziye gitmem lazım bi gidip gelsem o işlerde aklımdan çıksa
Bide dün dolap içine sermeye bez almadım çok pişman oldum ya
Ocağın ilk haftası gelecek-Piraye gizzz mobilyalar ne zaman gelecek
Çok güzeller kuZumm ellerine sağlıkNasil olmus kizlar yattigim yerden orduklerimOtekilerede ormustum cok kullandim ins bununda alerjisi olmaz kullanirimEki Görüntüle 2218327
Aynen valla aldık rahatladımBiz alıştırıyoruz işte böyle böyle azıcık çıt kırıldım o gıcık kızlardan olsaydın önceden şimdi üstünetitrerdi
E yani Allah bilir nasıl zam gelecek, şükür ikna olmuş eşin de.
Bir kutuda 10 adet var 2 kutu mu alayımDepent iki uc tane anca kullanirsiniz kizlar
Dogumhanede zaten bebek bezi takiyolar sana
Evde kullanamazsiniz depent rahat olmuyo yada ben sevmiyorum bilmiyorum
dediğin gibi akşam eve yorgun dönüyoruz, gözümüz birşey görmüyor, ama evdeyken heryer herşey batıyor, birde bana mevlütte eşimin yengeleri eve çıktı sana gelelim ağırlaşmadan diyorlar,ya tmm görüntüde ağırlaşmadık da 8. aya giricez el insaf , ama kabul etmicem, halıları yıkamaya vericem zaten,Bu evler nasıl adam olacak bilmiyorum bütün gün gördükçe afakanlar basıyor bana
İşe gidiyor olsam bu kadar gözüm görmez :)
Sabah buzdolabını bi açtım kendimden utandım
Gördükten sonra bırakamadım ki
Bide Pera nın dolapını sildi
Yarından kayınvalidem gelip tekrar silecek
Pera nın Battaniyeleri attım makineye yıkasın onlar aradan çıksın diye
canım bünyeden bünyeye değişiyormuş görümcem kaç pijama değişmiş ilk gün, birde yengem uyardı pijamayı fazla al yanına diye, hemşireler kontrol ederken hiç dikkat etmeyip batırabiliyormuşBir kutuda 10 adet var 2 kutu mu alayım
Bi şey soracağım sezeryandan sonra da çok kanama oluyor mu ?
Biliyor musun
terziyi ayağına gönderelim kayganam gelsin sanaBu günde kollarım çok ağrıyor her sene çekiyorum bu ağrıları uyuşmayı
Terziye gitmem lazım bi gidip gelsem o işlerde aklımdan çıksa
Bide dün dolap içine sermeye bez almadım çok pişman oldum ya
Ne güzel bana hala karar veremedim model atsana :)magnet siparişini verdim kızlar 30 adet :) pleksi olarak
hastanede dağıtmaya,birde çikolata ile külah lokum yaparım tmmdır
Pijamada bende sinir Yok biliyorsun :)))canım bünyeden bünyeye değişiyormuş görümcem kaç pijama değişmiş ilk gün, birde yengem uyardı pijamayı fazla al yanına diye, hemşireler kontrol ederken hiç dikkat etmeyip batırabiliyormuş
gelse ne güzel olur varya gelmişsenterziyi ayağına gönderelim kayganam gelsin sanahatta gelmişken kalsın biraz bu ara çok gözüme batıyor
Hani benim boyum Kısaya hastaneye gidecek pijamaların paçasını kestirmem lazımTemizce sil yerlestir bi ara ciktigindada alir diktirir serersin.Ortalik toplansin bi simdi onun icin cikma
ben 1. çok beğendim, hem senin micky tarzına da uygunNe güzel bana hala karar veremedim model atsana :)
Bir sürü model çıkıyor karşıma
Hangisi güzel sence
Saymayalim en iyisi sus kimse duymasın.Anam dusundumde bizim topik yatakhane gibi
Kac kisi yatak istirahatinde say say bitmez
Kadının hası yaaa bende battaniye ordum bitiremeden geldim hastaneye yattim daha arkalarına kumaş dikilecek.Nasil olmus kizlar yattigim yerden orduklerimOtekilerede ormustum cok kullandim ins bununda alerjisi olmaz kullanirimEki Görüntüle 2218327
Resim eklenmemiş kuZumBende bunu sipariş ettim
İnsaf ya.dediğin gibi akşam eve yorgun dönüyoruz, gözümüz birşey görmüyor, ama evdeyken heryer herşey batıyor, birde bana mevlütte eşimin yengeleri eve çıktı sana gelelim ağırlaşmadan diyorlar,ya tmm görüntüde ağırlaşmadık da 8. aya giricez el insaf , ama kabul etmicem, halıları yıkamaya vericem zaten,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?