- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
- 133
Foto istiyorum bana da fikir olsun :)
Örgü yaparken en güzeli dedikodu)))
Görümcemle aramı iyi tutuyorum doğuma kadar yanımda kalacak
Yalnız kalmaktan kurtuldum en azından doğuma kadar
Doğumdan sonra inşallah cesaret gelir bana da bi daha korkup herkesi toplamam başıma
Hepimiz öyleyiz bence
Duygu dalgalanmaları yaşıyoruz
Bebişler ilaç gibi gelecek Allah’ın izniyle
Himm şimdi aramızda perde var onu tutan askı demirler var güçlü kariyimdir perdeye asildim mi gelir Demir elime eee bı zahmet yattığım yerden iki savurur sallarim bir tarafına değer muşmula haspamin
Delü kadin ya. Kulaklik takiyodu hani. Bi kac kez laf sokmak lazim sanirim.
Belirsizlik beni cok sinirlendiriyor. Hamileligin de etkisi var sanirim. Tasinmadikca ben daha cok eziyet cekecegim ona üzülüyorum. Her gun kizi okula ben goturup getirmek zorundayim. Esim sabah goturse de aksam 7bucukta cikiyorve tek araba var o saate kadar okul kapaniyor ayrica onun is yeri uzak okula . rapor almak istememinen buyuk nedeni bu. Doğum iznine gec cikayim diye dusunmeye basliyorum. Aman neyse yasayip gorcez bakalim. Bebegim saglikla buyusun, oğlum kizim kocam ben sağlıklı olalim da gerisi çözülür.
Günaydın canımBen geceleri sepet beşikte yatak odasında yatıracağım onun içine kendi yatağı ince diye ailem pamuk yatak yaptırmış. Gündüzleride kendi odasında karyola aldık. Onun içine de mopateks bambu yatak aldık. Orada yatıracağız
Yaa erkekler öyle canım takılma sen. Zor zamanlarına denk gelirse sen annene gidersin eşin halletsinbakalım ne kadar rahat olabilecek o zaman :)
Günaydın canım.. haydi hayırlı olsun. Şifonyer ne zaman gelecekmiş.
Bence de bütün bebekler en az 36 yı beklesin daha erken gelmesinhepimiz için zorlu süreçler olur bunlar
Gününüz güzel geçsin kızlar :) günaydın
SEPTEMBER LOVE canım ne bilim yaa 1 günde fiyatın artacağını
buda benim hastane kapım olacak inşallah
Çerçeveyi merak ettim. Bitince mutlaka foto at canım. Belki ben de denerim. Valla videolarda kolay görünüyor ama bakalım ben becerebilecekmiyim :))
Bence de yapabiliriz :))
Bu arada suwen de %50-70 indirim var. Geçen hafta bir pijama takımı aldım. Kumaşına bayıldım. Ayrıca kolları fırfırlı ve dantelli bir model denedim. Fotoğraf çekimi için. Çok şıktı ama bana yakışmadı. Senin gibi zayıf ve uzun birinde güzel durur. Bakmak isteyenler olur belki diye haber vereyim dedim.
Her şeyin başı sağlık gerisi boş, sen takılma eşine yikarsin her şeyi olur biter.Delü kadin ya. Kulaklik takiyodu hani. Bi kac kez laf sokmak lazim sanirim.
Belirsizlik beni cok sinirlendiriyor. Hamileligin de etkisi var sanirim. Tasinmadikca ben daha cok eziyet cekecegim ona üzülüyorum. Her gun kizi okula ben goturup getirmek zorundayim. Esim sabah goturse de aksam 7bucukta cikiyorve tek araba var o saate kadar okul kapaniyor ayrica onun is yeri uzak okula . rapor almak istememinen buyuk nedeni bu. Doğum iznine gec cikayim diye dusunmeye basliyorum. Aman neyse yasayip gorcez bakalim. Bebegim saglikla buyusun, oğlum kizim kocam ben sağlıklı olalim da gerisi çözülür.
Niyetim iyi dünyayı güzelleştirecegimAbooooo kaç kaçbecidina niyeti bozdu
Günaydın canım
Benimde sepet beşik yatağı çok ince
Nereden yaptırmış annen pamuk yatak bende yaptıracağım
Ama nereden hiç fikrim Yok
Ben demesem yatak ince sepet batar çocuğa diye kimse demiyor
Bakıp bakıp gidiyorlar
Sen evde sakin sakin yat canım ben hepimizin yerine döverim feda ederim kendimiHımm önce hastaneye yatmak lazım yanezorr
Sen arayıp konuşsan firma ile. Tam tarih neymiş ne zaman aktif oturum başlarmış. Ocakta teslim ddeceklerse bellidir artık herşey çünkü. Teslim etmezlerse de belki ilkbaharı beklemekte bir çözüm olabilir
Canım yorgancılar yapar yakında varsa bir sor. Günaydın.Günaydın canım
Benimde sepet beşik yatağı çok ince
Nereden yaptırmış annen pamuk yatak bende yaptıracağım
Ama nereden hiç fikrim Yok
Ben demesem yatak ince sepet batar çocuğa diye kimse demiyor
Bakıp bakıp gidiyorlar
Daha dün aradım, Şubat sonu teslim tarihimiz biliyorsunuz, ama Ocak ayı içinde yetiştirmeye çalışıyoruz diyor. Ocakta net şekilde vereceğiz diyen firma yan çiziyor. Yasal hakları 28 Şubat.Sen arayıp konuşsan firma ile. Tam tarih neymiş ne zaman aktif oturum başlarmış. Ocakta teslim ddeceklerse bellidir artık herşey çünkü. Teslim etmezlerse de belki ilkbaharı beklemekte bir çözüm olabilir
Bu arada ebebekten indirimde aldığım lansinoh ikili süt sağma makinası gelmiş eve.
Kızlar bu göğüs uçlarımız doğumdan sonra eski haline dönecek mi
Azcıkta erkekler süslesin,olmuşmu kizlar
Herkese günaydın
Kk ya yeni üye oldum. Allah nasib ederse ben de mart annesi olacağım. Sizleri 10-11 haftalıklen takip etmeye başladım. Ama üye olmak bu zamana nasibmiş. Öyle sizlere bağkandım ki instegrama artık bakmıyorum. Acaba kim ne yazdı. Kim kontrole gitti. Bebekler nasıl bugün acaba diye günler geçiriyorum. Kimin bir sıkıntısı olsa inanı sizler için dua ediyorumm.
Kendimi de tanıtayım bu arada İçinizde en yaşlı benim. Yaşım 42 , bu 3 .gebeliğim. Bizlere süpriz olarak geldi. Diğer çocuklarımın ikiside oğlan bu kız inş sağlıklıolarak dünyaya gelir.
Daha önce ben 22 sene Almanya da kaldım. 3 sene oluyor ülkemize döneli. Büyük oğlum 23 yaşına girdi Almanya da üniversite okuyor , diğeride 18 olacak burada bizimle beraber. Aralarında bayağı bir yaş farkı olacak.
Daha dün aradım, Şubat sonu teslim tarihimiz biliyorsunuz, ama Ocak ayı içinde yetiştirmeye çalışıyoruz diyor. Ocakta net şekilde vereceğiz diyen firma yan çiziyor. Yasal hakları 28 Şubat.
sağol canım :) inşallahGule gule kullan canııım insallah bool sütlere.. ben henuz almadım obur ay alayım diyorum..
Donmuyor diyorlar canım ya benim de cok koyulastıtecrubeli anneler cevaplasın
Bayıldım cok tatlı olmus canııım :) gule gule giysin prens
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?