2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

soyle birsey begendim ben canım bu sayfaya sordum biraz pahalı geldi bana cumartesi annemle carsıda dolastık falan derken bir hobi malzemecisinden istedigim tarz seylerden aldım 50 tl daha uyguna geldi o sekilde. Yaptıgımda paylasırım burda zaten :) Ama isime karar vermem gerekiyor once

Himm şimdi aramızda perde var onu tutan askı demirler var güçlü kariyimdir perdeye asildim mi gelir Demir elime eee bı zahmet yattığım yerden iki savurur sallarim bir tarafına değer muşmula haspamin

Hımm önce hastaneye yatmak lazım yane zorr

Sen arayıp konuşsan firma ile. Tam tarih neymiş ne zaman aktif oturum başlarmış. Ocakta teslim ddeceklerse bellidir artık herşey çünkü. Teslim etmezlerse de belki ilkbaharı beklemekte bir çözüm olabilir

Günaydın canım
Benimde sepet beşik yatağı çok ince
Nereden yaptırmış annen pamuk yatak bende yaptıracağım
Ama nereden hiç fikrim Yok
Ben demesem yatak ince sepet batar çocuğa diye kimse demiyor
Bakıp bakıp gidiyorlar

SEPTEMBER LOVE canım ne bilim yaa 1 günde fiyatın artacağını

buda benim hastane kapım olacak inşallah

Tamam canımm bitirince mutlaka atarım :) isime karar verince yaparım :)
sunu gordum bunun daha farklısını tasarladım kafamda bakalım nasıl olacak :)

Her şeyin başı sağlık gerisi boş, sen takılma eşine yikarsin her şeyi olur biter.
Cahili kaç kere uyarirsan uyar değişmiyor. İlkinden sonrasını soylemeye ben bile utanırım o utanmıyor demek ki. Neyse öğlene çıkarlar inşallah.
Aaaa bak yeni dedikodu: kocası için teknisyen dedi ben şok annesi muhasebeci diyordu yalan rüzgarı dizisine döndü.
Abooooo kaç kaç becidina niyeti bozdu
Niyetim iyi dünyayı güzelleştirecegim

betsy_pc bizim burda yorğancı gibi bir şey ona gideyim bir danışayım bakayım dimi ?
Zaten kullanmayacağım ama iki küçük yastık yaptıracağım
Beşik içine süs niyetine

Canım yorgancıda yaptırmışlar. Kendi yatağının ölçüsüne göre adam dikmiş. Üsküdarda vardır yorgancı aslında ama pendikte daha çok olabilir tabii.

Sen evde sakin sakin yat canım ben hepimizin yerine döverim feda ederim kendimi
Canım yorgancılar yapar yakında varsa bir sor. Günaydın.

Beşiğin yatağı hafiftir onu da al yanına istersen git gel olmasın. Zaten onların çok vaktini almıyor. İşi çok yoksa birkaç güne verir sana iyi olur. Bende yastık daha almam diyordum ama bizimkiler yaptırmış. Boncuk elyaftan. Temizliği daha rahat oluyor diye aklında olsun

becidina sağolasın canımm evde yata yata bakalım büyütüyoruz bebişi ama ne kadar büyüdüğü muamma :) dün akşam iki arkadaşım geldi biraz dolandım oturdum falan iyi geldi. Ama yatağa yattığımda belim ağrıyordu. Yatmaya alışıncada insan çabuk yotuluyor

Herkese günaydın
Kk ya yeni üye oldum. Allah nasib ederse ben de mart annesi olacağım. Sizleri 10-11 haftalıklen takip etmeye başladım. Ama üye olmak bu zamana nasibmiş. Öyle sizlere bağkandım ki instegrama artık bakmıyorum. Acaba kim ne yazdı. Kim kontrole gitti. Bebekler nasıl bugün acaba diye günler geçiriyorum. Kimin bir sıkıntısı olsa inanı sizler için dua ediyorumm.
Kendimi de tanıtayım bu arada İçinizde en yaşlı benim. Yaşım 42 , bu 3 .gebeliğim. Bizlere süpriz olarak geldi. Diğer çocuklarımın ikiside oğlan bu kız inş sağlıklıolarak dünyaya gelir.
Daha önce ben 22 sene Almanya da kaldım. 3 sene oluyor ülkemize döneli. Büyük oğlum 23 yaşına girdi Almanya da üniversite okuyor , diğeride 18 olacak burada bizimle beraber. Aralarında bayağı bir yaş farkı olacak.

Sen arayıp konuşsan firma ile. Tam tarih neymiş ne zaman aktif oturum başlarmış. Ocakta teslim ddeceklerse bellidir artık herşey çünkü. Teslim etmezlerse de belki ilkbaharı beklemekte bir çözüm olabilir
Daha dün aradım, Şubat sonu teslim tarihimiz biliyorsunuz, ama Ocak ayı içinde yetiştirmeye çalışıyoruz diyor. Ocakta net şekilde vereceğiz diyen firma yan çiziyor. Yasal hakları 28 Şubat.

Bu arada ebebekten indirimde aldığım lansinoh ikili süt sağma makinası gelmiş eve.

Gule gule kullan canııım insallah bool sütlere.. ben henuz almadım obur ay alayım diyorum..

Kızlar bu göğüs uçlarımız doğumdan sonra eski haline dönecek mi

Donmuyor diyorlar canım ya benim de cok koyulastı tecrubeli anneler cevaplasın

Azcıkta erkekler süslesin,olmuşmu kizlar

Bayıldım cok tatlı olmus canııım :) gule gule giysin prens

Hayırlı olsun ne güzel aileye taze kan olmuştur bebeğiniz. Herkesinde gözbebeği olur. Sağlıkla gelsin miniğiniz inşallah :)

Daha dün aradım, Şubat sonu teslim tarihimiz biliyorsunuz, ama Ocak ayı içinde yetiştirmeye çalışıyoruz diyor. Ocakta net şekilde vereceğiz diyen firma yan çiziyor. Yasal hakları 28 Şubat.

Yaa ama şubat sonu olmaz ki. Tam doğum vakti. Ama can sıkacak birşey değil artık bebek sağlıklı olsun. Vaktinde gelsin. Ev di taşınmaydı nasılsa olur. Kızın okulu da zorlayacak tabii seni bu süreçte ama yapacak birşey yok sen stres yapma yater ki.

sağol canım :) inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…