2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nasil icine siniyomus boyle insanlari gercekten anlamiyorum bi yemek yapmak ortaligi toparlamak bu kadarmi zor esinde iyi demis ama anlayana bencede sen acik acik soyle ne istiyosan yoksa kendi insafina gelipte yapmaz

En geç ocağın ilk haftası dediler canım

Lütfen dönsün ten rengimden ayırt edilmiyordu şimdi baya koyulaştı be büyüdü ya sevmedim bu halini

Elf17ahm canim insallah doktorun soyledigi gibi birsey yoktur sen dua et kendine stres yapma hamilelikte hormon degisimine bagli belki buyumustur esinde en kisa zamanda is bulur rahatlarsiniz insallah canim Allah yardimcin olsun

Aaa ne güzel uzun zaman aradan sonra abileri kocaman olmuşlar. Hoş geldin.

Hahahah. Sana da eğlence çıktı. Çıkacaklarsa hiç bulaşma boş ver.

xxtalyaxx çok güzel olmuş tulum. Güle güle giysin oğlun.

Benimde öyle kusuyorum hala sinirlerin neden tepende

Aman aynı mevzular, ev taşınma falan. Kendimden bıktım

Sinirlenmekte haklısın zaman daraldıkça tedirgin oluyor insan ama aman koyver gitsin herşey halledilir

gokceyener canim benimde goguslerim cok cok buyudu ucu koyulasti gercekten psikolojim bozuldu artik kendimi inek gibi hissediyorum esimin beni ciplakken gormesini bile istemiyorum sanki hicbir giydigim yakismiyo ama benim diger dogumda kisa surede eski haline donmustu o koyuluk gecmisti ve zayiflamayada baslayinca birkac ay icinde goguslerim dogum oncesi gibi olmustu benim hamilelikte bu kadar buyuyolar sonra geciyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…