Azcıkta erkekler süslesin,olmuşmu kizlar
sağol canım inşallah hepimiizin bebişleri sağlıkla giysin aldıklarımızıMaşallah mutlu mutlu giysin annesi çok güzel olmuş.
SEPTEMBER LOVE sen 3-6 aylık uzun kollu çutçıtlı body almışmıydın
Nasil icine siniyomus boyle insanlari gercekten anlamiyorum bi yemek yapmak ortaligi toparlamak bu kadarmi zor esinde iyi demis ama anlayana bencede sen acik acik soyle ne istiyosan yoksa kendi insafina gelipte yapmazSöylüyorum açık açık canım. Anne çorba yapar mısın. Şuranın tozunu alır mısın diye. Dün eşim aradı görüntülü annesi yatıyordu kanepede. Anne iyi keyif yaptın dedi. Dinlendin bu ay dedi. :) hiç üstüne bile alınmadı:) dizim ağrıyor dedi.
Benimde öyle kusuyorum hala-Piraye hala midem bulaniyor benim de. Su an mesela. Sinirlerim tepemde sabah sabah. Insallah iyi olurum hepimiz iyi olalim.
En geç ocağın ilk haftası dediler canımBen geceleri sepet beşikte yatak odasında yatıracağım onun içine kendi yatağı ince diye ailem pamuk yatak yaptırmış. Gündüzleride kendi odasında karyola aldık. Onun içine de mopateks bambu yatak aldık. Orada yatıracağız
Yaa erkekler öyle canım takılma sen. Zor zamanlarına denk gelirse sen annene gidersin eşin halletsinbakalım ne kadar rahat olabilecek o zaman :)
Günaydın canım.. haydi hayırlı olsun. Şifonyer ne zaman gelecekmiş.
Bence de bütün bebekler en az 36 yı beklesin daha erken gelmesinhepimiz için zorlu süreçler olur bunlar
Gününüz güzel geçsin kızlar :) günaydın
Aynen zaman geçsin de alalım kucaklarımıza sağlıkla hepimiz inşallah yıldım yıldımYok ben seni anladim canim
Ben hemen dogsun diyodum artik demiyom artik zaman cabuk gecsin diyom senin gibi
Kardeş doğunca da kardeş kardeş diye sevecek mi acabaEvet canım farkında.. karnım büyüdükçe daha çok farkında oluyor. Gelip sarılıp öpüyor kardeş diye.
Lütfen dönsünGule gule kullan canııım insallah bool sütlere.. ben henuz almadım obur ay alayım diyorum..
Donmuyor diyorlar canım ya benim de cok koyulastıtecrubeli anneler cevaplasın
Bayıldım cok tatlı olmus canııım :) gule gule giysin prens
Herkese günaydın
Kk ya yeni üye oldum. Allah nasib ederse ben de mart annesi olacağım. Sizleri 10-11 haftalıklen takip etmeye başladım. Ama üye olmak bu zamana nasibmiş. Öyle sizlere bağkandım ki instegrama artık bakmıyorum. Acaba kim ne yazdı. Kim kontrole gitti. Bebekler nasıl bugün acaba diye günler geçiriyorum. Kimin bir sıkıntısı olsa inanı sizler için dua ediyorumm.
Kendimi de tanıtayım bu arada İçinizde en yaşlı benim. Yaşım 42 , bu 3 .gebeliğim. Bizlere süpriz olarak geldi. Diğer çocuklarımın ikiside oğlan bu kız inş sağlıklıolarak dünyaya gelir.
Daha önce ben 22 sene Almanya da kaldım. 3 sene oluyor ülkemize döneli. Büyük oğlum 23 yaşına girdi Almanya da üniversite okuyor , diğeride 18 olacak burada bizimle beraber. Aralarında bayağı bir yaş farkı olacak.
Hahahah. Sana da eğlence çıktı. Çıkacaklarsa hiç bulaşma boş ver.Her şeyin başı sağlık gerisi boş, sen takılma eşine yikarsin her şeyi olur biter.
Cahili kaç kere uyarirsan uyar değişmiyor. İlkinden sonrasını soylemeye ben bile utanırım o utanmıyor demek ki. Neyse öğlene çıkarlar inşallah.
Aaaa bak yeni dedikodu: kocası için teknisyen dedi ben şokannesi muhasebeci diyordu yalan rüzgarı dizisine döndü.
Niyetim iyi dünyayı güzelleştirecegim
Benimde öyle kusuyorum halasinirlerin neden tepende
Geri dönüyor tamamen merak etme, eskisi gibi pembe olur. Benim doğuma yakın neredeyse siyah olmuştu, ufak çaplı bi şok yaşamıştımLütfen dönsünten rengimden ayırt edilmiyordu şimdi baya koyulaştı be büyüdü ya sevmedim bu halini
Sinirlenmekte haklısın zaman daraldıkça tedirgin oluyor insan ama aman koyver gitsin herşey halledilirAaa ne güzel uzun zaman aradan sonra abileri kocaman olmuşlar. Hoş geldin.
Hahahah. Sana da eğlence çıktı. Çıkacaklarsa hiç bulaşma boş ver.
xxtalyaxx çok güzel olmuş tulum. Güle güle giysin oğlun.
Aman aynı mevzular, ev taşınma falan. Kendimden bıktım
Eşim diyor ki hep böyle mi kalacakGeri dönüyor tamamen merak etme, eskisi gibi pembe olur. Benim doğuma yakın neredeyse siyah olmuştu, ufak çaplı bi şok yaşamıştım
Eşim diyor ki hep böyle mi kalacakumarım kalmaz dedim
Şimdiden öylebende bebek emziren birkaç kişinin gördüğünde bu ne böyle zenci göğsü gibi demiştimdemekki böyle oluyormuş
ben bakmamaya çalışıyorumŞimdiden öylehiç estetik durmuyor
Tşk amin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?