Bende beyazlık yok ama memelerim korkunçben bakmamaya çalışıyorumbirde sizdede şey oluyormu ucunda beyazlık sanırım süt gelmeye başladı ve kuruyan sütler
Cok yaraticisinBende beyazlık yok ama memelerim korkunçpanda gözü gibi
Eşim diyor ki hep böyle mi kalacakumarım kalmaz dedim
Hiç sormaYaa evet arkadaşlar çok rahatsız edici bir görüntü düzelir umarım
İçimi rahatlattınGözümle görene kadar inanmamıştım bende geçebileceğine. 2 ay sonra falan rengi açıldı.
Eşim bile garipsedi vallaCok yaraticisinbenimki panda gozundende cikti kendi basina panda olmaya dogru gidiyo
Aynen incecik sünger onu alayım yanıma gideyimBeşiğin yatağı hafiftir onu da al yanına istersen git gel olmasın. Zaten onların çok vaktini almıyor. İşi çok yoksa birkaç güne verir sana iyi olur. Bende yastık daha almam diyordum ama bizimkiler yaptırmış. Boncuk elyaftan. Temizliği daha rahat oluyor diye aklında olsun
Bende beyazlık yok ama memelerim korkunçpanda gözü gibi
Cok yaraticisinbenimki panda gozundende cikti kendi basina panda olmaya dogru gidiyo
hahahah çok alemsiniz.bende bebek emziren birkaç kişinin gördüğünde bu ne böyle zenci göğsü gibi demiştimdemekki böyle oluyormuş
Lütfen dönsünten rengimden ayırt edilmiyordu şimdi baya koyulaştı be büyüdü ya sevmedim bu halini
gokceyener canim benimde goguslerim cok cok buyudu ucu koyulasti gercekten psikolojim bozuldu artik kendimi inek gibi hissediyorum esimin beni ciplakken gormesini bile istemiyorum sanki hicbir giydigim yakismiyo ama benim diger dogumda kisa surede eski haline donmustu o koyuluk gecmisti ve zayiflamayada baslayinca birkac ay icinde goguslerim dogum oncesi gibi olmustu benim hamilelikte bu kadar buyuyolar sonra geciyo yani
Pörsük pörsük olacakhahahah çok alemsiniz.Geçecek geçecek. Ama süt biterken sımsıkı sütyen giymezseniz öne eğilirler, kuru üzüm gibi olurlar.
Benim ki tuhaf bir rengi olduİçimi rahatlattın
Büyüyor büyüyor merak etme muamma falan değil gobus büyüyorsa Nil hanım da büyüyor. Yatak gebesiyizbecidina sağolasın canımm evde yata yata bakalım büyütüyoruz bebişi ama ne kadar büyüdüğü muamma :) dün akşam iki arkadaşım geldi biraz dolandım oturdum falan iyi geldi. Ama yatağa yattığımda belim ağrıyordu. Yatmaya alışıncada insan çabuk yotuluyor
Hoşgeldin, kıymetliniz geliyor desene.Herkese günaydın
Kk ya yeni üye oldum. Allah nasib ederse ben de mart annesi olacağım. Sizleri 10-11 haftalıklen takip etmeye başladım. Ama üye olmak bu zamana nasibmiş. Öyle sizlere bağkandım ki instegrama artık bakmıyorum. Acaba kim ne yazdı. Kim kontrole gitti. Bebekler nasıl bugün acaba diye günler geçiriyorum. Kimin bir sıkıntısı olsa inanı sizler için dua ediyorumm.
Kendimi de tanıtayım bu arada İçinizde en yaşlı benim. Yaşım 42 , bu 3 .gebeliğim. Bizlere süpriz olarak geldi. Diğer çocuklarımın ikiside oğlan bu kız inş sağlıklıolarak dünyaya gelir.
Daha önce ben 22 sene Almanya da kaldım. 3 sene oluyor ülkemize döneli. Büyük oğlum 23 yaşına girdi Almanya da üniversite okuyor , diğeride 18 olacak burada bizimle beraber. Aralarında bayağı bir yaş farkı olacak.
Gule gule kullan canııım insallah bool sütlere.. ben henuz almadım obur ay alayım diyorum..
Donmuyor diyorlar canım ya benim de cok koyulastıtecrubeli anneler cevaplasın
Bayıldım cok tatlı olmus canııım :) gule gule giysin prens
50 liralık indirim için günlerce site site gezdim yahu gözüm kör oldu ama azmettim yaptimm olduAaa ne güzel uzun zaman aradan sonra abileri kocaman olmuşlar. Hoş geldin.
Hahahah. Sana da eğlence çıktı. Çıkacaklarsa hiç bulaşma boş ver.
@xxtalyaxx çok güzel olmuş tulum. Güle güle giysin oğlun.
Aman aynı mevzular, ev taşınma falan. Kendimden bıktım
Kardeşim de diyor abla bu neçok seksisin maşallah diyor
Hos geldinHerkese günaydın
Kk ya yeni üye oldum. Allah nasib ederse ben de mart annesi olacağım. Sizleri 10-11 haftalıklen takip etmeye başladım. Ama üye olmak bu zamana nasibmiş. Öyle sizlere bağkandım ki instegrama artık bakmıyorum. Acaba kim ne yazdı. Kim kontrole gitti. Bebekler nasıl bugün acaba diye günler geçiriyorum. Kimin bir sıkıntısı olsa inanı sizler için dua ediyorumm.
Kendimi de tanıtayım bu arada İçinizde en yaşlı benim. Yaşım 42 , bu 3 .gebeliğim. Bizlere süpriz olarak geldi. Diğer çocuklarımın ikiside oğlan bu kız inş sağlıklıolarak dünyaya gelir.
Daha önce ben 22 sene Almanya da kaldım. 3 sene oluyor ülkemize döneli. Büyük oğlum 23 yaşına girdi Almanya da üniversite okuyor , diğeride 18 olacak burada bizimle beraber. Aralarında bayağı bir yaş farkı olacak.
Hamilelik bitince duzeliyo birkac aya bende o zamani bekliyorum dort gozle o zamanda emzirince ne giycem derdi baslicakEşim bile garipsedi vallaDüzelecekmiş ama
Hos geldin
Kimi dünür olarak goruyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?