2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen incecik sünger onu alayım yanıma gideyim
İyi oldu söylediğin yastık yaptıracağım çünkü büyüyen beşik içine boncuk elyaf isteyim

Bende beyazlık yok ama memelerim korkunç panda gözü gibi
Cok yaraticisin benimki panda gozundende cikti kendi basina panda olmaya dogru gidiyo
bende bebek emziren birkaç kişinin gördüğünde bu ne böyle zenci göğsü gibi demiştimdemekki böyle oluyormuş
hahahah çok alemsiniz. Geçecek geçecek. Ama süt biterken sımsıkı sütyen giymezseniz öne eğilirler, kuru üzüm gibi olurlar.

Lütfen dönsün ten rengimden ayırt edilmiyordu şimdi baya koyulaştı be büyüdü ya sevmedim bu halini

hilalcikk ah canımm insallah ya saglıkla gelsin bebisler emsinlerde, insallah gecerler.

-Piraye bende sevmedim boyle oyle buyukler ki, kardesim diyor simdi emilse süt gelir

Büyüyor büyüyor merak etme muamma falan değil gobus büyüyorsa Nil hanım da büyüyor. Yatak gebesiyiz . Sen çok dolanma yine de yattigim yerde kisalttim rahim ağzını gezsem nolurdu acebaaa
Hoşgeldin, kıymetliniz geliyor desene.

50 liralık indirim için günlerce site site gezdim yahu gözüm kör oldu ama azmettim yaptimm oldu
Güzel günlerde bol sütlü günler geçirelim inşallah.

Kardeşim de diyor abla bu ne çok seksisin maşallah diyor

Yağmur'u emzirirken mememi görmeyen kalmadı neredeyse. Ablam ve kız kardeşim benimkinin rengini hep öyle koyu sanıyormuş. Kaç yıl sonra geçende konuşma arasında geçti senin çok koyu falan diye. Allah allah değil dedim hamilelikten hormondan oldu o dedim

Hos geldin
Kimi dünür olarak goruyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…