ahahahah sabah sabah iyi güldüm vallahi4body1soul koş kız bunlar memelerini kocalarına göstermiş rengini beğenmemiş koca kısmısi, kanepeler boş mu kalsın
Ben begenmezsem ayip olur demiAzcıkta erkekler süslesin,olmuşmu kizlar
Hos geldin
Kimi dünür olarak goruyon
Kampanyali dügün salonu bulmuş şimdiden onu tutacak ondanHımm, geldi dünürlerin efendisi. 3 yavrunu da evermeden rahatlamayacaksın anlaşıldı
4body1soul koş kız bunlar memelerini kocalarına göstermiş rengini beğenmemiş koca kısmısi, kanepeler boş mu kalsın
Tek amacımız seni sıkıntılarından kurtarmak başarılıyiz di meeeeahahahah sabah sabah iyi güldüm vallahi, tüm sinirim geçti
Kiz o donem yaza geliyo uzun kolluyu napican bebe isilik olurMaşallah mutlu mutlu giysin annesi çok güzel olmuş.
SEPTEMBER LOVE sen 3-6 aylık uzun kollu çutçıtlı body almışmıydın
Donuyo canim merak etmeLütfen dönsünten rengimden ayırt edilmiyordu şimdi baya koyulaştı be büyüdü ya sevmedim bu halini
Benimkisiler hiç büyümedi,ama uçları evlere şenlik,kuru ve kapkara kocamanLütfen dönsünten rengimden ayırt edilmiyordu şimdi baya koyulaştı be büyüdü ya sevmedim bu halini
4body1soul koş kız bunlar memelerini kocalarına göstermiş rengini beğenmemiş koca kısmısi, kanepeler boş mu kalsın
Kiz o donem yaza geliyo uzun kolluyu napican bebe isilik olur
Valla sesli guldum Allahta seni guldursun insKampanyali dügün salonu bulmuş şimdiden onu tutacak ondan
Aman doldurmayin herseyi eve sonra bunu nereye koysam derdi baslicakSEPTEMBER LOVE bir de delikli bir sünger almışlar yastık kılıfı içine yazın falan kafasını terletmiyormuş hava alıyormuş elzem değil ama ondan da bakabilirsin
Koca var kociş var şekerim benimkisi telefonunda uygulamadan anne Bebek gelişimini takip ediyor her bir şeyi benden önce biliyor önden gidip ileri günleri haftaları okuyorBenimkisiler hiç büyümedi,ama uçları evlere şenlik,kuru ve kapkara kocaman
ilahi yaaa,valla benimkide geçen gördü “o ne lan” die tepki verdibide göbeğimdeki çizgi çok ilgincine gidiyor,herkeste olur mu emin misin diyor?
gokceyener canım teşekkür ederim,bende çok beğendim sade ve şık olsun istiyorum,çok cicili bicili göz yoran bişeyler istemiyorum.
4body1soul kız gözün doysun kaç dünür istion
Sen o adama taht yaptirKoca var kociş var şekerim benimkisi telefonunda uygulamadan anne Bebek gelişimini takip ediyor her bir şeyi benden önce biliyor önden gidip ileri günleri haftaları okuyorsonrada oldu mu diye soruyor benim hasta bakıcı zaten kendisi her türlü gelişimi yakinen gördü.
ya isimlide beğendim ben, ama baktım buda olduBüyüyor büyüyor merak etme muamma falan değil gobus büyüyorsa Nil hanım da büyüyor. Yatak gebesiyiz. Sen çok dolanma yine de yattigim yerde kisalttim rahim ağzını gezsem nolurdu acebaaa
Hoşgeldin, kıymetliniz geliyor desene.
50 liralık indirim için günlerce site site gezdim yahu gözüm kör oldu ama azmettim yaptimm oldu
Güzel günlerde bol sütlü günler geçirelim inşallah.
ayh sağol canımBen begenmezsem ayip olur demi
Cok guzel olmus cok yakismis oglumun adi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?