2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Lütfen dönsün ten rengimden ayırt edilmiyordu şimdi baya koyulaştı be büyüdü ya sevmedim bu halini
Benimkisiler hiç büyümedi,ama uçları evlere şenlik,kuru ve kapkara kocaman

4body1soul koş kız bunlar memelerini kocalarına göstermiş rengini beğenmemiş koca kısmısi, kanepeler boş mu kalsın

ilahi yaaa,valla benimkide geçen gördü “o ne lan” die tepki verdi bide göbeğimdeki çizgi çok ilgincine gidiyor,herkeste olur mu emin misin diyor?

gokceyener canım teşekkür ederim,bende çok beğendim sade ve şık olsun istiyorum,çok cicili bicili göz yoran bişeyler istemiyorum.

4body1soul kız gözün doysun kaç dünür istion

Koca var kociş var şekerim benimkisi telefonunda uygulamadan anne Bebek gelişimini takip ediyor her bir şeyi benden önce biliyor önden gidip ileri günleri haftaları okuyor sonrada oldu mu diye soruyor benim hasta bakıcı zaten kendisi her türlü gelişimi yakinen gördü.

AY BENİM GOGÜSÜMDE NE BİR BÜYÜME NE BİR KOYULAŞMA UCUDA UFAK HEP AYNI ŞEYLERİ DUYUYORUM OKUYORUM ZATEN KÜÇÜK HİÇ DEĞİŞEMEDİ VALLA KORKMAYA BAŞLADIM DR UMA BİLE SORUP DURUYORUM Bİ SIKINTI MI VAR ACABA SÜT FALAN GELMEZSE BİDE.

Sen o adama taht yaptir

ya isimlide beğendim ben, ama baktım buda oldu

ya aslında o koyulaşmanın da bir hikmeti varmış kızlar, bebişler ilk günler çok kısa mesafe görüşe sahip olduğundan anne meme ucunu kolay bulsun diye koyulaşma olurmuş, ne kadar doğru bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…