2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Pişik önleyici kremi , pişik kremi ve depend ve ağız bezi siparişide vermiş oldum :)
Gene benim kredi kartım dolmuş oldu
Bir süre daha alışveriş yapamayacağım yanı

Mayo bezler var canim uygun boyunu alirsan su girmiyo icine

Ya ilk 6 ay denize sokulmaz diyorlar, ne dersiniz deneyimli anneler

İNSÜLİN DAHA VERMEDİLER ŞEKER ÖLÇÜM CİHAZI VERDİLER ÖLÇÜM YAPIYORUM EVDE YARIN BAKICAK SONUÇLARA YEDİKLERİME DİKKAT ETTİM AMA ÇOK DÜŞME YAŞAMİYORUM

Anladim canım, bakalım cuma ne diyecek bana

Pişik önleyici kremi , pişik kremi ve depend ve ağız bezi siparişide vermiş oldum :)
Gene benim kredi kartım dolmuş oldu
Bir süre daha alışveriş yapamayacağım yanı

Güle güle kullanın canımm sorma ay bitmeden kartlar doluyor

Benim de açlık kan şekerimde sorun yok ama tokluk iki ölçümde de yüksek çıktı. 1. Saat ve 2. Saatteki ölçümlerin değeri varmış. O değerlerden yüksek çıkınca diyet ve şeker takibi veriyor dr.

evet canım biliyorum hayırlısı bakalım sonuc nasıl olacak cuma gunu

En iyisi mayo bez oluyor canım. Ben mayo bez üstüne bikini de giydirdim. Ama genelde sadece mayobezle sokmuştum. Bir de ilk tatilde 1 aylıktı. Açıkçası tam sürçtü sokmadım. Ayaklarını falan denize sokmuştum. Bir sorun olmadı. Bunlar 4-5 aylık rahat suya sokabiliriz ama çok fazla kalmıyorlar sokup çıkartıyorsun mayo bez takmasan da olur. Denizde çok sorun olmuyor.

Sen 31 haftalık olmuşsun ne güzel azıcık kalmış ya

İnşallah sorun çıkmaz. Diyet çok zor çünkü.
İnsallah canım haklısın cok yakınım yasadı biliyorum cok zor..
Ben sebze agırlıklı beslenirim normalde de cok zaten ama yine de hamilelikte zor kolay degil..
Bir de ailemizde cok var cıkması beni psikolojik olarak cok uzecek..

Benim annem şeker hastası. Dr gebelikten sonra mutlaka baktır dedi. Genetik ya bu hastalık. İhmal etmemek gerekli.

D dry75 indik çiftlere nirdesin
Hic de bilenem dun ben sana yazdm sen benm mesajimi gormedin küstüm sana
betsy_pc canim cok sevindm kilo almasina dedgmz gibi citi piti tatlis bir prenses geliyo insallah bosver oyle olmasi daha iyi yoksa cogumuz gibi kilo takintili olur ergenlikten itibaren

SEPTEMBER LOVE kuzum dependi orta mi buyuk mu neye gore aliyoruz pisik kremini ne aldin?? Bu indirim sadece int sitesinde mi yoksa magazada gecerli mi ona gore magazaya gidip alcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…