Amin inşallah kuzular sağlıkla gelsinHastane çıkışı zıbınları bitirdik geldik
Güneş kremi be bikini
Allah ım İnşallah sağlıkla nasip eder hepimize
İNSÜLİN DAHA VERMEDİLER ŞEKER ÖLÇÜM CİHAZI VERDİLER ÖLÇÜM YAPIYORUM EVDE YARIN BAKICAK SONUÇLARA YEDİKLERİME DİKKAT ETTİM AMA ÇOK DÜŞME YAŞAMİYORUMUmarım sıkıntısız bir sekilde gecer en kısa zamanda... insülin mi verdiler diyet mi
Mayo bezler var canim uygun boyunu alirsan su girmiyo icineMustela aldım :) güneş kreminide aldım. Bikini nasıl almak lazım ona bakınıyorum. Yazın çoğunu da iş olmayınca yazlıkta geçiririz biz. Deneyimli anneler birara o konuyada el atsın. Denize sokarken nasıl bez takacağız bez üstü bikini olur mu falan
Tuhhhh indirimli pijama haberi verecektim tamdaPişik önleyici kremi , pişik kremi ve depend ve ağız bezi siparişide vermiş oldum :)
Gene benim kredi kartım dolmuş oldu
Bir süre daha alışveriş yapamayacağım yanı
Mustela aldım :) güneş kreminide aldım. Bikini nasıl almak lazım ona bakınıyorum. Yazın çoğunu da iş olmayınca yazlıkta geçiririz biz. Deneyimli anneler birara o konuyada el atsın. Denize sokarken nasıl bez takacağız bez üstü bikini olur mu falan
İNSÜLİN DAHA VERMEDİLER ŞEKER ÖLÇÜM CİHAZI VERDİLER ÖLÇÜM YAPIYORUM EVDE YARIN BAKICAK SONUÇLARA YEDİKLERİME DİKKAT ETTİM AMA ÇOK DÜŞME YAŞAMİYORUM
Pişik önleyici kremi , pişik kremi ve depend ve ağız bezi siparişide vermiş oldum :)
Gene benim kredi kartım dolmuş oldu
Bir süre daha alışveriş yapamayacağım yanı
Benim de açlık kan şekerimde sorun yok ama tokluk iki ölçümde de yüksek çıktı. 1. Saat ve 2. Saatteki ölçümlerin değeri varmış. O değerlerden yüksek çıkınca diyet ve şeker takibi veriyor dr.Benim de cuma gunu 27+6 olacak zaten tam ucundan yakalıyorum :)
Ben +6 kilo aldım boyum ilk kilom vs iyiydi sukur, aclık kan sekerim hep 80 cıkıyor ama ailemizde cok seker hastası oldugundan mutlaka yaptıracagım.. cok tırsıyorum insallah birsey cıkmaz...
Al canım ben kullandım ilk çocukta iyiydi.E Bebekten bakım ürünlerinde indirim varya bu gün
Depend alıyorum
Bide pişik kremi desitin marka alayım mı ?
Mühendisoğlu önermişti
evet canım biliyorum hayırlısı bakalım sonuc nasıl olacak cuma gunuBenim de açlık kan şekerimde sorun yok ama tokluk iki ölçümde de yüksek çıktı. 1. Saat ve 2. Saatteki ölçümlerin değeri varmış. O değerlerden yüksek çıkınca diyet ve şeker takibi veriyor dr.
En iyisi mayo bez oluyor canım. Ben mayo bez üstüne bikini de giydirdim. Ama genelde sadece mayobezle sokmuştum. Bir de ilk tatilde 1 aylıktı. Açıkçası tam sürçtü sokmadım. Ayaklarını falan denize sokmuştum. Bir sorun olmadı. Bunlar 4-5 aylık rahat suya sokabiliriz ama çok fazla kalmıyorlar sokup çıkartıyorsun mayo bez takmasan da olur. Denizde çok sorun olmuyor.Mustela aldım :) güneş kreminide aldım. Bikini nasıl almak lazım ona bakınıyorum. Yazın çoğunu da iş olmayınca yazlıkta geçiririz biz. Deneyimli anneler birara o konuyada el atsın. Denize sokarken nasıl bez takacağız bez üstü bikini olur mu falan
İnşallah sorun çıkmaz. Diyet çok zor çünkü.evet canım biliyorum hayırlısı bakalım sonuc nasıl olacak cuma gunu
Sen 31 haftalık olmuşsun ne güzel azıcık kalmış yaOy maşalllah gene şükür kilosu gayet iyi
Artık Nil den özür dile ve ona hediye almalısın bence
Bi oyuncak bakıyordun ya bak bakalım indirim varsa hemen al
Çok kalbini kırdın kuzumum ama o sana gerekli cevabı kilo alarak vermiş ZAten ohh Canıma değsin
Bu arada erken Doğum riski filan devam ediyor mu
İnsallah canım haklısın cok yakınım yasadı biliyorum cok zor..İnşallah sorun çıkmaz. Diyet çok zor çünkü.
Benim annem şeker hastası. Dr gebelikten sonra mutlaka baktır dedi. Genetik ya bu hastalık. İhmal etmemek gerekli.İnsallah canım haklısın cok yakınım yasadı biliyorum cok zor..
Ben sebze agırlıklı beslenirim normalde de cok zaten ama yine de hamilelikte zor kolay degil..
Bir de ailemizde cok var cıkması beni psikolojik olarak cok uzecek..
Hic de bilenem dun ben sana yazdm sen benm mesajimi gormedin küstüm sana
Ben 40 i cikana kadar pamukla siliyorum sonrada ara ara siliyorum pamukla cogu zaman zaten kaka yapinca kabasini alirim totosunu yikarim.Kizlar ilk zamanlar bebegin altini pamuklami temizleyeceksiniz islak mendille mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?