2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende öyle malesef çalıştımdan zor oluyo bide doymuyorum açmı dolaşcaz anlamadım

Canim senin vardir diger cocuklardan biseyler fazla masrafin olmaz

Gozun aydin canim karin cevresi zayifsa ne guzel iste gobek problemi olmicak

bende öyle malesef çalıştımdan zor oluyo bide doymuyorum açmı dolaşcaz anlamadım
Evet aynen öyle aç dolaşacağız yapacak bir şey yok maalesef. Salata beni doyurmuyor. Verdiği listede 5 yemek kaşığı sebze ve istediğin kadar yağsız salata diyor.

Gözün aydın canım. Zayıftan ziyade ince yapılı bir kız da olabilir. Sen de öylesin hem. Kilosu da gayet iyiymiş. İnşalalh sağlıkla doğsun.

Gözün aydın canım. Zayıftan ziyade ince yapılı bir kız da olabilir. Sen de öylesin hem. Kilosu da gayet iyiymiş. İnşalalh sağlıkla doğsun.

Teşekkür ederim canım inşallah hepimizin bebeği sağlıkla doğsun :)

Yeni hastane çıkışı geldi onu saysın hediye :)
Oy maşalllah gene şükür kilosu gayet iyi
Artık Nil den özür dile ve ona hediye almalısın bence
Bi oyuncak bakıyordun ya bak bakalım indirim varsa hemen al
Çok kalbini kırdın kuzumum ama o sana gerekli cevabı kilo alarak vermiş ZAten ohh Canıma değsin

Bu arada erken Doğum riski filan devam ediyor mu

Ayy ne güzel kilo almış maaşallah, geçen hafta 1150 değil miydi?
Boyu ileride çıkıyorsa demek ki uzun zayıf bi kızçe olacak

O devam canım serviks uzamazmış yatışa devam o yüzden. Usg ye göre tahmini doğum 1 mart görünüyor ona şaşırdım dikkat etmemiştim. O da benim kalbimi kırdı, oyuncak için biraz daha kilo alması gerekiyor üzgünüm sen halledebildinmi yatak işini

Ayy ne güzel kilo almış maaşallah, geçen hafta 1150 değil miydi?
Boyu ileride çıkıyorsa demek ki uzun zayıf bi kızçe olacak

Aynen öyleydi 300 gram artmış. Dr umda şaşırdı ama sevindi bir yandan. Boyuda 39 cm olmuş. İnşallah böyle gider

Bende daha yaptirmadim tokluk sekerime bakilcak yarin o normal cikarsa gerek yok dedi doktorum

Bir arkadaşım var 33. Haftada yaptırdı vallahi. 28 e kadar yapılıyor diye okudum bir yerde.

Benim de cuma gunu 27+6 olacak zaten tam ucundan yakalıyorum :)
Ben +6 kilo aldım boyum ilk kilom vs iyiydi sukur, aclık kan sekerim hep 80 cıkıyor ama ailemizde cok seker hastası oldugundan mutlaka yaptıracagım.. cok tırsıyorum insallah birsey cıkmaz...

Uzun boylu zarif bir Kızçe geliyor inşallah
Hava yağmurlu diye çıkmadım Bu gün yarın giderim diye düşündüm yağmur yağmaZsa bu gün ev içi işlerimi yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…