bende öyle malesef çalıştımdan zor oluyo bide doymuyorum açmı dolaşcaz anlamadımDaha kontrole gitmedim 3 hafta sonra gideceğim. Yemeyince benim çıkmıyor. Yiyince çıkıyor. Eğer 140 ı hiç düşmezse insüline başlarız dedi. Ama çok da düzenli yapamıyorum çalıştığım için.
Fiyat farki yok mu canim aradaTrendyol çamaşır deterjanı diye çamaşır suyu göndermiş
Kaç gündür bekliyorum ya
Değişimle uğraşmak yerine tekrar sipariş verdim
Canim senin vardir diger cocuklardan biseyler fazla masrafin olmazMerhaba kizlar. Ben sessiz takipciniz. Masallah hazirliklariniz neredeyse TAmam. Ben ancak 6 takım aldım. Agirlasmadan bende yaparim insallah.
Masallah ve bizimki beni uyutmuyor. Bu aralar sağ böbreğime baskı yapıyor oda bobrekte sancı..
Masallah kaldı 2 ayimiz öyle diyelim.
Dualarinizda bizi de unutmayın.
Az sancı hemen dogum.sağlıkla. Dogum kolay sanciyi çekmek zor.
Gecmis olsun canim cabuk atlatirsin instünaydın canlar.
dün gecem kabus gibiydi hastalıktan hiç uyuyamadım.
ölü gibiyim işteyim.
Allah tan yarın off günüm.
dikkat edin hastalık çoook zor.
Gozun aydin canim karin cevresi zayifsa ne guzel iste gobek problemi olmicakNil alsın bana hediyeyi cnm... el kadar bebe günlerimizin içine ettikarın çevresi 4 gün geride çıktı, kilosu 1430 gr, tüm ölçülerine bakarsak 1 hafta ilerde bile bu bebeğe gelişim geriliği demek haksızlık olur dedi doktorumuz. Sadece zayıf olacak büyük ihtimalle dedi. İçim rahatladı benimde. Desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar. 10 gün sonra yine kontrol ,yatışa devam falan filan
Ay içim rahatladı yani darısı tüm sıkıntısı olanların başına
İnce belliGozun aydin canim karin cevresi zayifsa ne guzel iste gobek problemi olmicak
Evet aynen öyle aç dolaşacağız yapacak bir şey yok maalesef. Salata beni doyurmuyor. Verdiği listede 5 yemek kaşığı sebze ve istediğin kadar yağsız salata diyor.bende öyle malesef çalıştımdan zor oluyo bide doymuyorum açmı dolaşcaz anlamadım
Gözün aydın canım. Zayıftan ziyade ince yapılı bir kız da olabilir. Sen de öylesin hem. Kilosu da gayet iyiymiş. İnşalalh sağlıkla doğsun.Nil alsın bana hediyeyi cnm... el kadar bebe günlerimizin içine ettikarın çevresi 4 gün geride çıktı, kilosu 1430 gr, tüm ölçülerine bakarsak 1 hafta ilerde bile bu bebeğe gelişim geriliği demek haksızlık olur dedi doktorumuz. Sadece zayıf olacak büyük ihtimalle dedi. İçim rahatladı benimde. Desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar. 10 gün sonra yine kontrol ,yatışa devam falan filan
BENİDE DOYURMUYO ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNEvet aynen öyle aç dolaşacağız yapacak bir şey yok maalesef. Salata beni doyurmuyor. Verdiği listede 5 yemek kaşığı sebze ve istediğin kadar yağsız salata diyor.
Gözün aydın canım. Zayıftan ziyade ince yapılı bir kız da olabilir. Sen de öylesin hem. Kilosu da gayet iyiymiş. İnşalalh sağlıkla doğsun.
Oy maşalllah gene şükür kilosu gayet iyiYeni hastane çıkışı geldi onu saysın hediye :)
Nil alsın bana hediyeyi cnm... el kadar bebe günlerimizin içine ettikarın çevresi 4 gün geride çıktı, kilosu 1430 gr, tüm ölçülerine bakarsak 1 hafta ilerde bile bu bebeğe gelişim geriliği demek haksızlık olur dedi doktorumuz. Sadece zayıf olacak büyük ihtimalle dedi. İçim rahatladı benimde. Desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar. 10 gün sonra yine kontrol ,yatışa devam falan filan
Var kuZum 10 tl fark varFiyat farki yok mu canim arada
Oy maşalllah gene şükür kilosu gayet iyi
Artık Nil den özür dile ve ona hediye almalısın bence
Bi oyuncak bakıyordun ya bak bakalım indirim varsa hemen al
Çok kalbini kırdın kuzumum ama o sana gerekli cevabı kilo alarak vermiş ZAten ohh Canıma değsin
Bu arada erken Doğum riski filan devam ediyor mu
Ayy ne güzel kilo almış maaşallah, geçen hafta 1150 değil miydi?
Boyu ileride çıkıyorsa demek ki uzun zayıf bi kızçe olacak
Bende daha yaptirmadim tokluk sekerime bakilcak yarin o normal cikarsa gerek yok dedi doktorum
Bir arkadaşım var 33. Haftada yaptırdı vallahi. 28 e kadar yapılıyor diye okudum bir yerde.
Umarım sıkıntısız bir sekilde gecer en kısa zamanda... insülin mi verdiler diyet miBEN GEÇEN HAFTA HEM 50 HEM 100 LÜK YAPTIRDIM GEBELİK SEKERİ ÇIKTI MALESEF
Evet ama hareketleri çok azaldıBendede oluyo ritmik sekilde ayni yere vuruyo nasil beceriyo anlamiyom o kadar muntazam vuruyor ki
Uzun boylu zarif bir Kızçe geliyor inşallahO devam canım serviks uzamazmış yatışa devam o yüzden. Usg ye göre tahmini doğum 1 mart görünüyor ona şaşırdım dikkat etmemiştim. O da benim kalbimi kırdı, oyuncak için biraz daha kilo alması gerekiyor üzgünümsen halledebildinmi yatak işini
Aynen öyleydi 300 gram artmış. Dr umda şaşırdı ama sevindi bir yandan. Boyuda 39 cm olmuş. İnşallah böyle gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?