2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SEPTEMBER LOVE kuzum dependi orta mi buyuk mu neye gore aliyoruz pisik kremini ne aldin?? Bu indirim sadece int sitesinde mi yoksa magazada gecerli mi ona gore magazaya gidip alcm
Mağaza gitmene gerek Yok kuZum netten al bitsin
Depend orta boy aldım çok kilo almadık nasıl olsa
Pişik kremi desitin aldım
Hem pişik önleyici hemde pişik tedavi edici aldım yorumları güzel bir ürün ayrıca mühendisoğlunun önerdiği
3 üründe sadece bu gün için indirimde bilgin olsun
İhtiyaçın varsa bak

Bizim beşik geldi kuruluyor şuan

Ayy gözünaydın canım bir büyük iş daha bitti hadi

İyi çıkacak iyi düşünüp takma

Gözünüz aydın. Maşallah haftasıyla uyumluysa sıkıntı olmaz bence.

Benim annem şeker hastası. Dr gebelikten sonra mutlaka baktır dedi. Genetik ya bu hastalık. İhmal etmemek gerekli.
Oyle canım ne yazık ki genetik, benim yani annem, anneannem, dedem, dayım, kuzenlerim hepsinde var bu hastalık hep korkumdur ama nasip ne yapalım..

Masallah kuzum senin baya baya tamam eksikler biz cok seyi almadık hala...
ocakta tasınalım sonra alırız diyoruz bir de eve zaten cok masraf yaptık komple tadilat oldu vs..
ne guzel ya sen mi bakacaksın ben mecbur donecegim ise ama kim bakacak bilmiyorum bakıcı bulunacak daha falan of

Merhaba kizlar bugün kontrolum vardi.bebisim 1205gr olmus.sizce nasil.kan idrar verdim.yarin sonuc göstericem.kan degerlerim düsük cikmis.kan hapida kullaniyorum aslinda niye böyle cikiyor anlamadim.iştahsizliktan olabilirmi.bu arada ben kilo almadim daha.

Noldu gi kalabalik sulalenize nettin kusturdun mu bakiversin biri

Noldu gi kalabalik sulalenize nettin kusturdun mu bakiversin biri
Kız sulale kalabalık olsa ne herkes bakıcı tutmus zaten hepsi calısıyor
Kendi annem surekli bakamam bakıcının basını beklerim bazen dedi kv zaten kp hasta ona bakıyor ikisi de yaslı epey..
kaldı bizim minik kus bakıcılara simdiden içime birseyler oturuyor dusundukce
keske dogum izinleri az daha uzun olsa

Anam oyle deme 10 kilo alanlar var topa tutarlar seni valla
Benimde dusuk cikiyo tum degerlerim aclik tokluk sekeri kan degeri falan.Pekmez kuru uzum incir ceviz onerdi doktor

Taşınma ve tadilat işi olunca masraf kat kat artıyor
Allah yardımcınız olsun
Bakacak kimsemiz Yok kuZum o yüzden ben bakacağım
Yoksa normal şartlarda çalışmam gerek Benimde
Bakıcı bulsam istanbul da zaten benim maaşım kadar ücret alıyorlar
Bide öyle tanıdık kimse Yok yabancıya da 2 aylık bebeğimi bırakmak istemiyorum Allah mecbur bırakmasında

Kizlar ilk zamanlar bebegin altini pamuklami temizleyeceksiniz islak mendille mi
Ben kızkardeşimden gördüğüm gibi yapacağım. Hindistan cevizi yağı ve ılık suyla pamuğu ıslatıp kapaklı bir kaba koyuyor. Temizlerken ıslak pamuğu ordan alıyor. Bitince tekrar hazırlıyor. Yeğenim hiç pişik olmadı maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…