- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Mağaza gitmene gerek Yok kuZum netten al bitsinSEPTEMBER LOVE kuzum dependi orta mi buyuk mu neye gore aliyoruz pisik kremini ne aldin?? Bu indirim sadece int sitesinde mi yoksa magazada gecerli mi ona gore magazaya gidip alcm
Bizim beşik geldi kuruluyor şuan
Yok bacım ne azıcık kalmış 2 ay var daha
Bende önde gidenler var sayfada
Ne diyeceğim senin meme kontrolü ne zaman yaptıracaksın
Doktor bana 3 ay sonra demişti ama ben 2 buçuk ayda filan gideceğim
Çünkü son haftalarda olacağım gidemem diye düşündüm
Ocak ortasında gidip baktıracağım hayırlı sonuçlar inşallah
Aynen ya çok heyecanlıAyy gözünaydın canım bir büyük iş daha bitti hadi
İyi çıkacak iyi düşünüp takma
Pamukla silerken özel sular var ya onlardan mı kullanıyorsun bacıBen 40 i cikana kadar pamukla siliyorum sonrada ara ara siliyorum pamukla cogu zaman zaten kaka yapinca kabasini alirim totosunu yikarim.
Gözünüz aydın. Maşallah haftasıyla uyumluysa sıkıntı olmaz bence.Nil alsın bana hediyeyi cnm... el kadar bebe günlerimizin içine ettikarın çevresi 4 gün geride çıktı, kilosu 1430 gr, tüm ölçülerine bakarsak 1 hafta ilerde bile bu bebeğe gelişim geriliği demek haksızlık olur dedi doktorumuz. Sadece zayıf olacak büyük ihtimalle dedi. İçim rahatladı benimde. Desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar. 10 gün sonra yine kontrol ,yatışa devam falan filan
Ay içim rahatladı yani darısı tüm sıkıntısı olanların başına
Yooo ariticim var kettlede ilitip ılık suyla siliyorumPamukla silerken özel sular var ya onlardan mı kullanıyorsun bacı
Niye o kadar geç oldun kiTetanoz aşımı oldum biraz gecikmeli.
Oyle canım ne yazık ki genetik, benim yani annem, anneannem, dedem, dayım, kuzenlerim hepsinde var bu hastalık hep korkumdur ama nasip ne yapalım..Benim annem şeker hastası. Dr gebelikten sonra mutlaka baktır dedi. Genetik ya bu hastalık. İhmal etmemek gerekli.
İlla suyun artıcıdan mı geçmesi gerekli normal ılıksu olsaYooo ariticim var kettlede ilitip ılık suyla siliyorum
Masallah kuzum senin baya baya tamam eksikler biz cok seyi almadık hala...Hemen kart hemen doluyor
Bence limit artırımı şart
Ama çalışamadığım için yapamıyorumbebe bakacağım evde inşallah
Hafta sonunda baya bir şeyler almıştım
Gene baya bir noksan tamamlamış oldum
Biberon emZik gibi şeylerin kaldı
Ay yok canim yaaa bide ariticilari zengin etmeyekİlla suyun artıcıdan mı geçmesi gerekli normal ılıksu olsa
Yoksa hemen artıcı siparişi vereyim
Tum dozlarim tamdi 28. Haftada ol dediler.1 hafta geciktiNiye o kadar geç oldun ki
Noldu gi kalabalik sulalenize nettin kusturdun mu bakiversin biriMasallah kuzum senin baya baya tamam eksikler biz cok seyi almadık hala...
ocakta tasınalım sonra alırız diyoruz bir de eve zaten cok masraf yaptık komple tadilat oldu vs..
ne guzel ya sen mi bakacaksınben mecbur donecegim ise ama kim bakacak bilmiyorum bakıcı bulunacak daha falan of
Kız sulale kalabalık olsa ne herkes bakıcı tutmus zaten hepsi calısıyorNoldu gi kalabalik sulalenize nettin kusturdun mu bakiversin biri
Anam oyle deme 10 kilo alanlar var topa tutarlar seni vallaMerhaba kizlar bugün kontrolum vardi.bebisim 1205gr olmus.sizce nasil.kan idrar verdim.yarin sonuc göstericem.kan degerlerim düsük cikmis.kan hapida kullaniyorum aslinda niye böyle cikiyor anlamadim.iştahsizliktan olabilirmi.bu arada ben kilo almadim daha.
Taşınma ve tadilat işi olunca masraf kat kat artıyorMasallah kuzum senin baya baya tamam eksikler biz cok seyi almadık hala...
ocakta tasınalım sonra alırız diyoruz bir de eve zaten cok masraf yaptık komple tadilat oldu vs..
ne guzel ya sen mi bakacaksınben mecbur donecegim ise ama kim bakacak bilmiyorum bakıcı bulunacak daha falan of
Ben kızkardeşimden gördüğüm gibi yapacağım. Hindistan cevizi yağı ve ılık suyla pamuğu ıslatıp kapaklı bir kaba koyuyor. Temizlerken ıslak pamuğu ordan alıyor. Bitince tekrar hazırlıyor. Yeğenim hiç pişik olmadı maşallah.Kizlar ilk zamanlar bebegin altini pamuklami temizleyeceksiniz islak mendille mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?