2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gece hıçkırıyordur farketmiyorsundur.
3 gün rahat ettiydin buldun takacak birşey şimdi he
Gece uyumuyorum ki . Hep uykusuzluktan bu paranoyalar
Yuh, enerji vampiri insanlar bunlar.

Pera da çok hıçkırıyor ilk zamanlar çok merak ediyordum bu ne diye sonra öğrendim :)@geronimo_s
Hissetmıyor olabilir misin kuZum
Belki de inşallah hisetmediğim zaman hıçkırıyordur
Yutkunmayı öğrenirken hıçkırıyorlarmış ya demek ki seninki acemilik çekmeden öğrendi. Daha şimdiden akıllı çocuk olduğunu gösterdi.
Yavrum ya suyu da az,az yuttuğundan hıçkırmıyor da olabilir.

Bende sadece resimlerde düşünüyorum
Panduf aldım
Resimlerde hoş oluyor gerçekten o yüzden sordum

Yutkunmayı öğrenirken hıçkırıyorlarmış ya demek ki seninki acemilik çekmeden öğrendi. Daha şimdiden akıllı çocuk olduğunu gösterdi.
Siz ikiniz bi ara doktor yuzunden ceza almamismiydinuz burda
Hangi ara bu kadar kanka oldunuz

Aksiyon macera yok epeydir ortalik hareketlensin
geronimo_s giz eski haline dön az canimin sıkıntısı gitsin

Siz ikiniz bi ara doktor yuzunden ceza almamismiydinuz burda
Hangi ara bu kadar kanka oldunuz

Aksiyon macera yok epeydir ortalik hareketlensin
geronimo_s giz eski haline dön az canimin sıkıntısı gitsin
7 ay geçmiş üstünden kız.. ben hayatım boyunca kimseyle 24 saat küs durmadım. Gebeliğin ilk zamanları olur öyle şeyler.. fitne sokma araya

Ben bacagimdan ve koldan yapiyorum canim basta bende gobekten yapiyodum artik bebek rahatsiz olursa diye bacak rahat geliyo bana
ben de bacakla göbek arasındayım. Kendi kendime Kolu yapamam.

Canım poposunu baslarda ıslak pamuk ile silin diyorlar ben pamuk almayı dusunuyorum koli koli
Ben ebebeğin markasını aldım koliyle. Şimdi indirim var bildiğim kadarıyla. Popo yıkamak Mart’ta sorun olmaz mı acaba, bilemedim,

Ben daha yeni başladığım için bir süre göbekten yapabilirmiyim sence? Göbek sertleşene kadar. Yada göbeğe hiç başlamasam mı?

Hamileliğimin başında 10 gün göbekten vurdum. Sonra kanama olunca bırakmıştım. Şimdi doktor söyleyince yine başladım. Göbekten psikolojik olarak çekiniyorum yoksa bence de göbek rahattır. Yapsam mı göbeğe

3/4 tane tulum alsan yeter
Banyo ihtiyaçlarını keşke e bebekte kampanya varken alsaydın kuvvet filan indirimdeydi
Ama civilde de indirim oluyor Komple kuvet setlerinde
Banyo ihtiyaclari icin subatta buyuk e ebebk indirimini bekliyorm o zaman alirim buyuk ihtimalle canim.. tulum 4tane var toplamda bide isimli yaptrcm 5 olur o yuzden alt ust takim daha lazm gibi sanki

Güzel şeylerden Bahsedelim kuZum Hormanlar tavan yapmış
Kızlar üzülmelisin
Ağrın çok mu
Cok canim sabahtan beri var ben de anlamadm agri disinda bska hicbi belirti yok.. kendime nazar ettim sanirim..hamileligim rahat geciyo bel ayak agrim fln olmuyo diye orda burda soyledim

Benim de var canım doktora gittim bebek kafasını yaslamış oraya senin de öyledir ayakları kaburgandadır belki ağrı ritmik olmadıkça kanaman olmadıkça korkmana gerek yok dedi
Ayaklarinin kaburgada oldugunu hissediyorm cnku oraya dokundgmda dha kucuk bsy hissediyorm dedgn gibi olabilir kafasini yasladi herhalde pitircigim cok sukur kanama falan yok

SEPTEMBER LOVE kuzum gecen gittigim egitimde ebe demisti ki yenidoganlar en cok kafalarindan usuturler o yuzden beresiz gezdirmeyin dedi havalar iice isinana kadar bandana dusunmuyorm ama ben de o bez ayakkabiyla takim bandanalara hastayim ve en azindan bayramda veya gezmelere giderken giydirrim cok ozeniyirm cunku hem de cok tatlislar

Göbek güvenli merak etme. Hemde en iyi emildiği yerlerden. Daha az acıyor kesinlikle

ayh haklısın canım, unuttum bir an ya
Neyse geçti benim canım anlık çekiyor sonra pufff diye gidiyor.
Kızın ve sen çok tatlısınız
Oğluşda baba neredesin beni bunların arasında neden bıraktın der gibi sanki
Babası her gün gelip seviyor onları ama alamıyor daha
Kime benzeyecek bakalım bu minnak çocuklar.
Ohh her gün bir şeyler hallediyorsun.

Vallahi haklısınız
Haklıyım ama alacaklı değilim geçti gitti ya takıldım. Canım anlık bir şeyler çekiyor ama aş eriyor havasına girmedim hiç.
Canım ya okuyamadım neden kuzum hastanedesin .nasılsın
Rahım ağzında kısalma vardı ya canım cuma kontrolde 8,5 mm olmuş. Dr riskli her an doğum başlayabilir bebekler içinde yer ayarlamak gerekir burda olursan takipte daha iyi olur dedi. Mecburen kaldık hastanede yatıyorum. Senin ki tamamen sıfırlandi mi dikise dayandı diyordun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…