Bi Pera kaldı kız onu da markete çıkıyorum diye doğurup gelmeyesin:)Dolap içi kapitoneleri hallettim mahallede diken yer varmış şansa :)
Sepet beşik yatağınıda Halletim mahallede yorgancıda varmış
Maşalllah nasıl mahalle herşeyci var
Gece uyumuyorum kiGece hıçkırıyordur farketmiyorsundur.
3 gün rahat ettiydin buldun takacak birşey şimdi he
Yuh, enerji vampiri insanlar bunlar.P Polly87 Bende öyle bir görümce vakası yaşamıştım
Hemşire olan görümcem
Gebeliğimi öğrendiğim de hemen sevinme boş gebelik olabilir demişti
Ben daha önce hamile kaldım herkes çok mutlu olmuştu sonra boş gebelik olduğunu öğrenmiştik demişti.
Ben ve eşim nasıl korkup üzülmüştük günlerce
Kayınvalide ve görümce sorunsalı hep var
Belki de inşallah hisetmediğim zaman hıçkırıyordurPera da çok hıçkırıyor ilk zamanlar çok merak ediyordum bu ne diye sonra öğrendim :)@geronimo_s
Hissetmıyor olabilir misin kuZum
Yavrum ya suyu da az,az yuttuğundan hıçkırmıyor da olabilir.Yutkunmayı öğrenirken hıçkırıyorlarmış ya demek ki seninki acemilik çekmeden öğrendi. Daha şimdiden akıllı çocuk olduğunu gösterdi.
Bende sadece resimlerde düşünüyorumSürekli ayakkabı giyemiyorlar ilk zamanlar. Panduf tarzı patik olabilir. 7 ay civarı ayaklarını çok birbirine sürtüyorlar. Ayakkabılar ayaklarında kalmıyor zaten. Ama ben de fotoğraf çekmek için bir kaç çift yaptırdım elbiseleriyle uyumlu. Bandanayı ve bereyi de sadece foto çekerken takarım. Hoş oluyor diye düşünüyorum.
Mahallede hastane Yok olsa olabilir AslındaBi Pera kaldı kız onu da markete çıkıyorum diye doğurup gelmeyesin:)
Siz ikiniz bi ara doktor yuzunden ceza almamismiydinuz burdaYutkunmayı öğrenirken hıçkırıyorlarmış ya demek ki seninki acemilik çekmeden öğrendi. Daha şimdiden akıllı çocuk olduğunu gösterdi.
O günler cok eskide kaldi baristik biz . sana çatabilirim istersenSiz ikiniz bi ara doktor yuzunden ceza almamismiydinuz burda
Hangi ara bu kadar kanka oldunuz
Aksiyon macera yok epeydir ortalik hareketlensin
geronimo_s giz eski haline dön az canimin sıkıntısı gitsin
7 ay geçmiş üstünden kız.. ben hayatım boyunca kimseyle 24 saat küs durmadım. Gebeliğin ilk zamanları olur öyle şeyler.. fitne sokma arayaSiz ikiniz bi ara doktor yuzunden ceza almamismiydinuz burda
Hangi ara bu kadar kanka oldunuz
Aksiyon macera yok epeydir ortalik hareketlensin
geronimo_s giz eski haline dön az canimin sıkıntısı gitsin
İyi ki yokMahallede hastane Yok olsa olabilir Aslında
Yok bacım Yok o zamanlı bir şekilde gelsin
Çok korkarım öyle
ben de bacakla göbek arasındayım. Kendi kendime Kolu yapamam.Ben bacagimdan ve koldan yapiyorum canim basta bende gobekten yapiyodum artik bebek rahatsiz olursa diye bacak rahat geliyo bana
Ben ebebeğin markasını aldım koliyle. Şimdi indirim var bildiğim kadarıyla. Popo yıkamak Mart’ta sorun olmaz mı acaba, bilemedim,Canım poposunu baslarda ıslak pamuk ile silin diyorlar ben pamuk almayı dusunuyorum koli koli
Ben daha yeni başladığım için bir süre göbekten yapabilirmiyim sence? Göbek sertleşene kadar. Yada göbeğe hiç başlamasam mı?Burdan biri demişti canım arada sleepy de sırayla ürünler için kampanya oluyormuş hep. Akşamları sayfasına bir bak istersen
Benim göbeğimdr artık sertleşen yerler oldu ve ilacı verirken çok canım yanıyor. Bu hafta koldan yapmaya başladık eşim yapıyor. Bacaktanda yapılabilir kendin yapacaksan.
Hamileliğimin başında 10 gün göbekten vurdum. Sonra kanama olunca bırakmıştım. Şimdi doktor söyleyince yine başladım. Göbekten psikolojik olarak çekiniyorum yoksa bence de göbek rahattır. Yapsam mı göbeğeherkese merhabalar uzun zamandir girmiyorum ..ama surekli okuyorum dualarımdasiniz...Rabbim haftasini tamamlayip sag salim kucaga almayo nasip etsin hepimize ..sezerysn korkusu sardi beni tekrardsn kesilecek olmak acisi falan Allah yardim etsin......bu arada bende igne kullanıyorum ilk cocugumda 9 ay göbekten vurdum..bunda da öyle devam ediyorm..cunku kol ve bacak cok acıyor demislerdi..gercektem gobek rahat...gobek deliginin en fazla 5 parmak yanins kadar vurabilirsn..ben daha uzaga vurunca morarıyordu..simdi gobek deligine 4 parmak hizada vuruyorum morarmiyor acımıyorda..acısı saniyelik genellikle
Kuruntu yapma be kadınGece uyumuyorum ki. Hep uykusuzluktan bu paranoyalar
Yuh, enerji vampiri insanlar bunlar.
Belki de inşallah hisetmediğim zaman hıçkırıyordur
Yavrum ya suyu da az,az yuttuğundan hıçkırmıyor da olabilir.
Banyo ihtiyaclari icin subatta buyuk e ebebk indirimini bekliyorm o zaman alirim buyuk ihtimalle canim.. tulum 4tane var toplamda bide isimli yaptrcm 5 olur o yuzden alt ust takim daha lazm gibi sanki3/4 tane tulum alsan yeter
Banyo ihtiyaçlarını keşke e bebekte kampanya varken alsaydın kuvvet filan indirimdeydi
Ama civilde de indirim oluyor Komple kuvet setlerinde
7 ay geçmiş üstünden kız.. ben hayatım boyunca kimseyle 24 saat küs durmadım. Gebeliğin ilk zamanları olur öyle şeyler.. fitne sokma araya
Cok canim sabahtan beri var ben de anlamadm agri disinda bska hicbi belirti yok.. kendime nazar ettim sanirim..hamileligim rahat geciyo bel ayak agrim fln olmuyo diye orda burda soyledimGüzel şeylerden Bahsedelim kuZum Hormanlar tavan yapmış
Kızlar üzülmelisin
Ağrın çok mu
Ayaklarinin kaburgada oldugunu hissediyorm cnku oraya dokundgmda dha kucuk bsy hissediyorm dedgn gibi olabilir kafasini yasladi herhalde pitircigimBenim de var canım doktora gittim bebek kafasını yaslamış oraya senin de öyledir ayakları kaburgandadır belki ağrı ritmik olmadıkça kanaman olmadıkça korkmana gerek yok dedi
O da çok korktu garibim
ben de bacakla göbek arasındayım. Kendi kendime Kolu yapamam.
Ben ebebeğin markasını aldım koliyle. Şimdi indirim var bildiğim kadarıyla. Popo yıkamak Mart’ta sorun olmaz mı acaba, bilemedim,
Ben daha yeni başladığım için bir süre göbekten yapabilirmiyim sence? Göbek sertleşene kadar. Yada göbeğe hiç başlamasam mı?
Hamileliğimin başında 10 gün göbekten vurdum. Sonra kanama olunca bırakmıştım. Şimdi doktor söyleyince yine başladım. Göbekten psikolojik olarak çekiniyorum yoksa bence de göbek rahattır. Yapsam mı göbeğe
Neyse geçti benim canım anlık çekiyor sonra pufff diye gidiyor.ayh haklısın canım, unuttum bir an ya
Babası her gün gelip seviyor onları ama alamıyor dahaKızın ve sen çok tatlısınız
Oğluşda baba neredesin beni bunların arasında neden bıraktın der gibi sanki
Haklıyım ama alacaklı değilim geçti gitti ya takıldım. Canım anlık bir şeyler çekiyor ama aş eriyor havasına girmedim hiç.Ohh her gün bir şeyler hallediyorsun.
Vallahi haklısınız
Rahım ağzında kısalma vardı ya canım cuma kontrolde 8,5 mm olmuş. Dr riskli her an doğum başlayabilir bebekler içinde yer ayarlamak gerekir burda olursan takipte daha iyi olur dedi. Mecburen kaldık hastanede yatıyorum. Senin ki tamamen sıfırlandi mi dikise dayandı diyordun.Canım ya okuyamadım neden kuzum hastanedesin .nasılsın
İyi ki yokyoksa her markete gitdip geç döndüğünde meraktan çatlardık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?